Нови придобивки в гардероба - 17

• 73 251
  • 695
  •   1
Отговори
# 15
Lipstick, пиши на лични ако разбереш нещо. Благодаря ти предварително. Много съм се захласнала и по цвета, и по модела. Blush

Шанс,  Replay във Fun Point магазините са с 50% намаление в момента.

# 16
  • Belgium
Ох, и аз искам блузка с къс ръкав, ама ще умра от студ в офиса Confused
Много е хубава.
А иначе и аз имам традиция да си купувам джапанки посред зима Laughing

Бътинка, ами не можеш ли блузката с къс ръкав да я носиш с жилетка в офиса? Аз така правя.

А относно джапанките - то си е далавера сега да пазарува човек, летни артикули, на смешни цени са  hahaha

# 17
Мога, но така и никой няма да я види. Веднъж се излъгах да отида с едно поло с къс ръкав и съвсем се отказах от тази идея.

# 18
Lipstick, пиши на лични ако разбереш нещо. Благодаря ти предварително. Много съм се захласнала и по цвета, и по модела. Blush

Шанс,  Replay във Fun Point магазините са с 50% намаление в момента.

къде има такива магазини? не си спомням да съм забелязвала  newsm78

# 19
Здравейте момичета.Моля ви за съвет.Подариха ми едно панталонче и сега се чудя с какви обувки да го нося.Панталона е страхотен,за съжаление не можах да се снимам много добре изглежда сякаш не ми седи много добре,но на живо изглежда по друг начин.Абстрахирайте се от това моля ви и кажете бихте ли носили такъв панталон с обувките,с който съм на снимката.Снимала съм ги и отделно,за да можете да придобиете по-ясна представа.Дайте и съвет с какво мога да комбинирам панталончето с какви блузки или ризки.Бих искала да си го нося на пролет.

http://vileto26.snimka.bg/daily/pantalon.473606.17406183  - панталончето
http://vileto26.snimka.bg/daily/pantalon.473606.17406373  - обувките, които са черни,на снимката са излязли друг цвят

Дайте съвети с какво да комбинирам панталона,много ми харесва и искам да си го нося.Благодаря ви предварително

# 20
Шанс, те предимно G Star  продават, но имат малко и Replay, както и обувки. В края на всяка зимата и на лятото свалят драстично цените. Аз си намерих точно модела, който си избрах от сайта. Има ги в моловете. В софиския пише, че са на първи етаж.

# 21
http://www.ninewest.com/on/demandware.store/Sites-ninewest-Site/ … h-Show?q=princess
Такива обувки ли търсеше някой (сори, не помня кой)?

# 22
  Хоп , записвам се да ви следя ! ооо Липстикче , днес просто подминах магазина , защото имаам наложено вето върху пазаруването на обувки и чанти  Blush

# 23
  • София
Да се включа и аз с 2 чифта дънки Simple Smile Че обикновено съм все от пасивните наблюдатели Simple Smile
Тъмни и по-l … 0;ни, отзад,  и детайл
По-светли и по-тънки, отзад, детайл

Лу, благодаря за новата темичка   bouquet и ако може да помоля да слагаш линк към старата тема, че ми се е случвало понякога да търся нещо показано в предишна тема и я намирам трудно

# 24
  • Belgium
Ivanichka никога не ми беше хрумвало, че някой чете назад в старите теми.

Сложих линк към предишната тема  Grinning

# 25
Много хубава темичка, Лу. Hug Heart Eyes
Аз не съм от показващите, ама воайорствам и взимам идеи и информация. Mr. Green

...и аз така  Grinning  bouquet

# 26
Stefka.k, благодаря  Peace ще намина и аз да разгледам  Grinning

# 27
Никой ли не може да ми даде съвет  Sad

# 28
# 29
Мациии честита рокличка - много добре ти стои. Flutter Heart Eyes