Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ, да поговорим - 30

• 27 318
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Аз и заради това я почнах-3 месеца преди  Mr. Green,след като си пуснахме тогава и всички възможни кръвни изследвания,цитонамазка,гъби,микробиология и т.н.... ама го откарваме на трета година май  newsm78, но, добре, убеди ме  Heart Eyes,ще си я почна пак-те,моите и без нея са твърди и не се чупят,сега ще докарам бетон   Thinking

# 646
  • София
Шарки, аз почти 4 години не съм я спирала фолиевата киселина. Ама ноктите ми са.... все тъй чупливи. Но и не съм си правила това изследване за усвояването й, че не знам дали пък не е там проблема  newsm78 Иначе и на мен ми писна от постоянното пиене на лекарства. Че освен фолиевата аз пия и за щитовидната жлеза, и за аденома на хипофизата.... Казала съм си: един ден да родя живо и здраво дете, ще видим дали ще ги пия всичките тия хапове  Mr. Green

# 647
Киара значи вече съвсем официално мога да ти честитя бременността и да ти пожелая да е лека до края  Hug
Теодорина  fingerscrossed
Таня и за теб  fingerscrossed за резултата от кръвния
Слънчева усмивка има време до 27-ми и е напълно възможно да оправиш кръвното до тогава, щом сте коригирали дозата. И аз съм на тръни до контролата на моите изследвания. Да видя дали и при мен след корекцията на лекарството ще я докарам до стимулация другият месец  Praynig
Шарки и аз от 3 години я пия фолиевата, но ноктите не ми се оправиха от нея. Явно при всеки е различно.

# 648
Киара и аз вече мога да ти честитя.От сега нататък само спокойствие и положителни емоции защото те са много важни за успешния финал.Аз бях кълбо от нерви след положителния тест и не можех да повярвам и все си мислех че нещо ще се случи и то наистина завърши фатално.Но това ще ми е за урок.

# 649
Teodorina34 , кураж ! Имай вяра ! И мисли позитивно  Naughty
Таня 77 , наближава 18:00 ! Чакаме те с нетърпение  с резултата Praynig Praynig Praynig Дано, дано  Flowers Four Leaf Clover

# 650
  • Русе
чакаме те таня 77 с положителен резултат   Praynig Praynig

# 651
таня миличка чакам те с положителен резултат и аз  Praynig

# 652
привет и от мен болничния свърши и съм на работа иначе съм добре засега с обичайните неразположения и онова гадно зацапване +болките в корема като пред цикъл добре че е нош-па ама ми се гадиии в момента и мисля че  Sick
стискам палци на всички и много положителни тестчета тази седмица а и не само тази Peace

# 653
  • гр. София
Привет Пипи, да знаеш как ми олекна за теб, желая ти от тук нататък всичко да е по-леко и да отминат неразположенията. То и аз вървя по твоя път - кървене, гадене и всички др. екстри ама какво да правим само бебо да е добре. Hug

# 654
  • Русе
здравей пипи притесних се вече за теб но слава богу си добре Hug Hug
и при мен се появи някакво гадене и виене на свят но слава богу не ми се ....
Ти кога ще ходиш към София аз мисля на 0503 може пак да се засечем този път по спокойни  love001

# 655
  Здравейте и от мен. На момичетата с хубави новини   bouquet честито, а на останалите  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed .
Аз пък да ви се оплача, днес док измери само 11 фоликула и то с размери 12-13 (а е 9 ден), и каза че нещата вървели малко бавно че понеже съм дебеличка се губело лекарство пък и поначало дозата (224 първите 7 дни а сега 250) ми била ниска защото съм със СПКЯ. И нещо взех да се панокьосвам newsm45, от друга страна каза мъжо утре да "поднови генетичния материал" и до пункцията да не го бара Simple Smile .Направо незнам какво да си мисля, почнаха такива еретични мисли да ми минават че направо не е истина. Имам чувството че ще откача

# 656
споко кървенето е от някое ембрионче така ми каза док продължи 8 дни с болки и съсиреци и изведнъж спря сега е само зацапване гаденето може да ни е от утрогестана аз го взимам 4по 2 през устата и броя дните до прегледа за сърчицето дано всичко е наред Praynig Praynig Praynig
Тани как си мила неразположения някакви Sick Heart Eyes

# 657
Тани ще се чуя с док към четвъртък или петък за да се разберем за прегледа 5.03 ми се струва мнооогооо далеч

# 658
момичета преди малко се обадих ,казаха ми че резултата е под 0.1  smile3518.
Говорих с док,той ми увеличи Дуфастона и ми каза да си взема Но шпа и да продължавам да пия всичко по схема.Утре пак ще се чуем с него.
Все още си зацапвам леко

# 659
  • Русе
и аз в петък ще говоря с него и ще видим какво ще каже
преди каза 4е ще ни вика между 1-5.03 но ние преди 5 няма как да отидем

Общи условия

Активация на акаунт