Нищо,че навън снежно е сега,но монтанските деца с нетърпение очакват пролетта!

• 45 912
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
  • София , Монтана
И аз съм тук.Ама никой не пише.Да ви се похваля вчера ходихме до Банкя със парния локомотив.Беше много интересно и голяма тъпканица,толкова много хора имаше че почти не можах да го снимам.

# 571
Петя важно е,че сте си изкарали страхотно! Peace
Снимки друг път Hug

# 572
Ехо.... smile3534
smile3516

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 00:49 от Рос

# 573
Ехоооооо привет! wavey wavey wavey
Как сте?Рос не се цупи аз съм тук  newsm03.Вчера цял ден нямахме нет,даже още от предната вечер и вчера дойде чак към 18 ч.
Какво правите в това непостоянно време?Моите госпожици са пак хремави  ooooh! Tired и вече ще се  #2gunfire #2gunfireКакво е това чудо незнам.
Петя бравос на вас,предполагам че е било хубаво преживяване! Peace

# 574
Еха,имам си компания. Hug
Мислех сама да си изпиша темата до край hahaha
Приключих с дом.работа и гледам при нас в Младост слънце се появило.Взимам детето и беж навън,докато не е започнало да вали пак Whistling
Мама на Нана и мен това Близу нещо ме нервира.Мине не мине зачезне интернета,после и цифровата  #CrazyАбе луда работа!

# 575
Добро утро!  food010

# 576
Добро утро(то станало обяд  Embarassed докато стана) и от мен   bouquet

# 577
Привет,привет! Hug Hug Hug
Как сте?Къде се скрихте? newsm78 Никой не пише,видяхте хубаво време и беж навън,а? family 1swing  Nature Sunny  Nature Sun With Face

# 578
А,тука сме,не сме се скрили,ама чакаме и някой друг да се включи,че то сам...... Mr. Green

# 579
Ай Добро утро(или Добър ден)! newsm78
На кой каквото му е. Hug
За мен е утро Joy
Хубав слънчев ден!

# 580
# 581
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
Реших първо вас да попитам, пък може и да пусна тема по-късно.
Търся частен преподавател по френски в Монтана? Някой има ли идея дали има изобщо или дали в някое от училищата се преподава френски, да потърся на място?

# 582
Привет!!! Hug Hug
Как сте?Гледам май има някакво движение на темичката  Flutter
Geraldine нямам представа изобщо дали има някой частен учител по френски или аз поне незнам. newsm78 Май ще е най-добре да питаш в някое училище.  bouquet

# 583
  • у дома
Здравейте момичета Simple Smile
Реших първо вас да попитам, пък може и да пусна тема по-късно.
Търся частен преподавател по френски в Монтана? Някой има ли идея дали има изобщо или дали в някое от училищата се преподава френски, да потърся на място?
По принцип за какво ти е-може и на лични  Embarassed Имам приятелка,която завърши френската паралелка (преди години имаше такава в езиковата гимназия),учителката й беше много добра -приятелката ми работеше като преводач от френски и контактуваше с французи без да е учила допълнително френски,само със знанията от училище...така че мога да я питам за координатите на нейната учителка...иначе в момента в града никъде не се учи френски.

Момичета ходихте ли на цирка-светнете ме за цени и заслужава ли си,че децата ми взеха здравето  Blush ,а и къде точно е,че аз като нищо мога да си се загубя в Младост  Embarassed

И последен въпрос-магазина за дървените играчки върна ли си се в Младост или е при Автогарата още?

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 07:56 от svetlaem

# 584
  • Монтана
Светле това не е вярно че никъде не се учи френски при нас в гимназията вече има няколко групи с френски и руски език.

Иначе ние сме добре Деси почива активно а Маги беше болна от мононуклеоза но оздравяхме вече.

Общи условия

Активация на акаунт