Да сте живи,здрави,бели и червени!

Няма да коментирам последните страници,защото няма нужда,мисля.

Ние сме добре,тези дни не съм писала,че сме насам-натам,в хубавото време.Днес ще бродим пак,че като видях прогнозата до петък,лошо ми стана.
Само дъжд.Да ви се похваля,издържах детоксикацията и днес се захранвам.Имам смъкнати 4кг.,надявам се да задържа поне 3кг.след захранването.Не знам дали от детокса,или е съвпадение,но ми дойде цикъла и съм малко неприятно изненадана.Все се надявах да позакъснее още.По принцип е добре,че е дошъл,хормоните се понаместват.
Саши е добре,станал е голям бонбон.Смее се е писка непрекъснато.Иска си на ръце и ако сме си у дома,се разнасяме непрекъснато.Навън спи много и затова гледам да излизаме всеки възможен момент.Още сме със зимния кош,че времето е нестабилно,но всеки момент ще му стане къс.
Нощем бебочко спи много странно.Заспива към 20ч. и спи непробудно до 23-24ч.Папка и после се буди чак към 3.20.Ама след това следва едно непрекъснато събуждане и се куква в 7-7.30,което ме съсипва.Много ми се спи сутрин.

Мисля вече да стягам столчето за хранене.бебко още няма готовност за захранване,но го наблюдавам.Не че съм голям ентусиаст де.

Имам още 1/2 тиква и днес ще я сваря и замразя.Дала съм задачка на свеки да ми намери домашни картофи както за нас,така и за бебчо.Мисля и кашата да си я правя аз от био ориз.Трябва да си купя термо съдове за съхранение,като ходим навън.От Дани имам един малък удобен термос ,както и термобокс за топла водичка,ако се наложи да бъркам манджи навън.
Я да ви питам тези,които полвате шишета на НУК дали бебетата ви цокат добре бибите им?Моя сплесква бибероната и не може да пие от шишето.Чудех се дали при нас е този проблем или и вашите деца се затрудняват.Плами също сподели,че и Гугата се затруднява с бибите на марката.Иначе смуче без проблем биберон-залъгалка на НУК.
Онли,компреса със зелево листо не ти ли помага?А пробвала ли си това,което сподели Стайли,за тампоните окситоцин в носа.
Това засега от мен,че пиша с лява ръка.

Раде,колажът е страхотен.Браво на теб!!!

.