Re: Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk - 4

• 32 634
  • 860
  •   1
Отговори
# 315
  • у нас
Някой получил ли е фотокниги?

# 316
Някой получил ли е фотокниги?

По-назад имаше отзиви за фотокнигите - това че са лепени и могат да се отлепят май беше недостатък.

# 317
  • София
Ето качвам снимки на книжката, доколкото успях да направя. Нещо апарата ми хич не прави свястни снимки. Не си личи на снимките колко са дебели страниците. Определено са доста плътни.

А я отвориш повече от това, а се е скъсала

Чаках да ми върнат книжките от кравичката, че да направя снимки за сравнение, ама доста време вече мина, а бях обещала да кача снимки.
Но аз определено съм доволна. Решила съм ако се скъса нещо по книжките да ги занеса да ги зашия, не че знам къде!

# 318
Подкрепям 3des! Ние също работим с хубава техника, съпругът ми се води за проф. фотограф. Автоматичните им настройки не работят добре понякога. Например при една и съща фотосесия у дома, т.е. снимки, правени при едни и същи условия - едните са добре, други тъмни или сини. И аз не мога да си го обясня. Но иначе и аз като цяло съм доволна!
По казуса за връщането на снимките да докладвам... След като им писах, че се съмнявам, че тяхната безплатна пощ.кутия работи от Бг, те ми отговориха, че съжаляват, но наистина било така. Да си калибрирам монитора, и след като си оправя снимките да си ги кача в кошницата и да им пиша. Щели да ги извадят безплатно, без да връщам фалшивите на хартия. Аз избрах от 906 само 52, най-некачествените и в момента ги качвам. Ще пиша идните дни за развитието на случая, но за сега мисля, че са абсолютно коректни! Не допускат да има недоволни клиенти. Ако имате проблеми с качеството на продуктите - пишете им!
  bouquet

# 319
Вчера си получих картичките за 8 март  Laughing (малко късно но нищо)
Загледах се да видя кога са пратени и се учудих.На плика всичко го пише на френски  Shocked и е даден френски адрес на изпращача  Shocked На пощенското клеймо си пише с големи букви FRANCE  Shocked
Аз ли нещо не съм наясно,защото доколкото знам сайта е английски и до сега от англия съм получавала,а сега изведнъж франция.  newsm78

# 320
Загледах се да видя кога са пратени и се учудих.На плика всичко го пише на френски  Shocked и е даден френски адрес на изпращача  Shocked На пощенското клеймо си пише с големи букви FRANCE  Shocked
Аз ли нещо не съм наясно,защото доколкото знам сайта е английски и до сега от англия съм получавала,а сега изведнъж франция.  newsm78

Понякога става такава грешка и е възможнода си влязла във френския фотобокс. Ако имаш регистрация в английския, то тя важи и за френския.Тамцените обаче са малко по-високи.

Hug

# 321

Понякога става такава грешка и е възможнода си влязла във френския фотобокс. Ако имаш регистрация в английския, то тя важи и за френския.Тамцените обаче са малко по-високи.

Hug
Само,че няма как да е станало така,защото си плащах с паунди,по-точно с кредитите които имах.Всичко си ми беше на английски и дори не знам за съществуването на френски фотобокс  Embarassed Проверих си хисторито на поръчките и всичко си ми е в английския фотобокс  Crazy . Както и да е,просто се учудих.

# 322
Ами явно при тях е станало друго разпределение, приели са твоята поръчка във Франция. Странно. Хубавото е, че си ги получила все пак, макар и късно.

Hug

# 323
  • София
Мда и аз останах учудена, когато отивах да си взема книжките от пощата. На известието пишеше Франция, и аз бях убедена, че ще получа пратка от Ларедут. Като ми подава момичето едно кашонче - малко, гледам Фотобокс Питам я защо са ми писали Франция на известието, като това е поръчано от Англия и тя също ми показа тази лепенка с големи букви Франция. После бях очарована от книжките и забравих това да го изкоментирам.

# 324
Момичета,нищо не мога да разбера,искам помощ.
Нагласих се за  поръчка,но вместо 50 снимки /безплатните от първа регистрация/ми излиза на ордера 99,не мога и да ги махна от кошницата.

# 325
  • у нас
Nonich, благодаря ти   bouquet

Sonka, вероятно си дублирала кошницата и аз направих така първия път. Върни се назад и изтрий повтарящите се снимки Peace

# 326
Може,аз щото рових може  и така да е станало  Hug

# 327
  • Варна
 Hug Мерси за отзивите за фотокниготе. Иамм 2-3 кредита, само още малко и поръчвам , че поне половината да платя. Тази промоция за 2 в 1 няма да я хвана, но се надявам на следваща  Mr. Green
И да допълня, че моите 2 комплекта снимки и 3-те на съседката са идеални. Правени са с различни фотоапарати - няма професионални. Но вчера поръчвах на приятелка и като гледах снимките, отсега знам че няма да са толкова хубави. Това е при мен, дано да имам късмет и по-нататък.
А,сетих се нещо, нали като ъплоадваме пита за 2 варианта - сега не мога да се сетя точно, но има възможност за по-малък размер. Да не би момичетата, които не са доволни да са избрало втората опция.

# 328
Подкрепям 3des! Ние също работим с хубава техника, съпругът ми се води за проф. фотограф. Автоматичните им настройки не работят добре понякога. Например при една и съща фотосесия у дома, т.е. снимки, правени при едни и същи условия - едните са добре, други тъмни или сини. И аз не мога да си го обясня. Но иначе и аз като цяло съм доволна!
.......

Без да съм професионален фотограф,и изобщо да не боравя с такъв....мога да ти кажа,че според мен това се дължи на различния фокус.Ако щеш даже, два пъти едно след друго направи една и съща снимка,фокуса е в/у друго място и затова е възможно едните да са по-тъмни или по-светли.

Аз лично съм доволна от качеството.Тези,които са били малко по-некачествени,при мен, се е дължало на самата снимка.Още на при мен съм виждала,че е или по тъмна или каквото и да било.Не е имало случай,аз да съм виждала хубава снимка,а да съм получила с лошо качество.

# 329
  • у нас
Nonich, сега гледам на една от снимките пише 29/12/2008 г. Нали няма кирилица? Това "г" как го сложи?

Общи условия

Активация на акаунт