Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 4 тема

• 187 223
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Еликсир  Hug Hug Hug благодаря ти.

Ай ди ен - от тази на Пикко, не знам дали я продават сега на Кадемлия. Аз от Кадемлия само на Ирида съм си купувала и не ми харесва сравнена с тази на Пикко. Но пък винаги е по-удобно да имаш готова, като ти потрябва, вместо да месиш, или поне мен ме мързи. Месих в началото, сега не искам. Не избива мазнина от нея, ама ти мисля я видя как изглежда на Батак Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 601
  • гр. София
Krische, ако правилно те разбрах, съхнещата на Пикко, дето плетахме кошницата.
Ако е така, то тя ми се видя много гладка, здрава и хубава. Не че много разбирам, това ми бяха първи, но надявам се, не и последни - впечатления за украсяване. Поздрави.

# 602
То тая на Пикко е един вид. Тази на Ирида се дели на бавно и бързо съхнеща. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 603
На Пико също има бавно съхнеща и бързосъхнеща  Peace

# 604
Не знаех, наистина Simple Smile. Мислех си, че е една. Поне тази, която аз имам става и за покриване на торти и за фигурки, които си изсъхват идеално - до камък. Мерси Simple Smile

# 605
 Здравейте!
Миналата година си бях взела от Германия готова смес за мъфини на които трябваше само да добавя олио, яйца и прясно мляко в определени количества, в кутията имаше и едно пакетче с кубчета шоколад които при печенето си оставаха цели...................................
Много ми е интересно какви са били точните съставки в другия пакет - бяха много вкусни  и много ми се иска да си ги направя сама, някой може ли да ме посъветва и откъде мога да си взема такъв шоколад ???? Благодаря ви предварително !!!!    chef

# 606
Е каква е тази готова смес , след като трябва да добавиш олио, яйца, мляко  Shocked  newsm78

Krische аз пък имам само бавно съхнеща, за покриване е супер, но фигурки абсолютно не става  Sad  Трябва да намеря с кога да купим и да си разделим бързосъхнеща  Rolling Eyes

И да не е само спам , ще пусна последните си мъфини  Mr. Green

Уфф, сори, нещо не мога да се справя да намаля снимките  #Cussing out

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 14:14 от Alyona

# 607
Много добре изглеждат, леко надути, но не пукнати и ще трябва да споделиш по коя рецепта си ги направила.Simple SmileSimple SmileSimple Smile То не може така само със снимка Simple Smile

# 608
  • Berlin
А на мен са ми любопитни тези, които изобщо не са се подули - как става така? Че искам и аз да направя едни такива.

# 609
  • София
И аз на опашка за рецепта, толкова хубава форма са добили тези мъфини  Peace

# 610
  • София
Аз гледах в Кауфланд някаква готова смес за мъфини, но така и не си купих, защото правя два-три модела, които научих от тази тема и си ги харесваме.

# 611
  • София
Я споделете сега за непросветените - какви са тия готови маси за моделиране и от къде могат да се купят Rolling Eyes Че в събота очаквам нашествие от 15 малчугана...
Тия дни се специализирах в пандишпановите мъфини. С много сладко от вишни са просто ммммм...А и гледам да свърша буркана със сладкото де Joy

# 612
  • под тепетата
Доника, това са вид захарни теста, с които момичетата покриват тортите и правят фигури. В тортената библиотека има инфо откъде могат да се купят.

# 613
Аз гледах в Кауфланд някаква готова смес за мъфини, но така и не си купих, защото правя два-три модела, които научих от тази тема и си ги харесваме.

Аз си купих от там двата вида мъфини и се получиха много добре. Леко се пукнаха отгоре, но поръсени с пудра захар, не си личаха. Лесно и бързо се правят.

# 614
........................................ и в крайна сметка не получих никакъв отговор, нито за рецепта (мога да си я намеря в интернет , но исках нещо изпитано),нито за шоколада- имам предположения, но ме интересуват вашите идей   chef

Общи условия

Активация на акаунт