/ подчертала съм моментите, които лично на мен ми харесаха много /

Всичко, което каза е вярно. Тaрду винаги ми е казвал: "Искам да видя до теб добър човек."
Това е много важно нещо. Тъй като аз обичам Тарду, бих искала, той да срещне жена, която ще го приеме с всичките му добродетели и недостатъци.
Иначе Тарду ще е нещастен
/
/ тя ще направи живота му като актьор неудобен. Подобна ситуация може да създаде дискомфорт на всички актьори. Съпругът ми много добре се разбира с Taрду. Поради това аз се чувствам свободна и в удобство по време на нашите сцени с него. От репетиции в театъра понякога се връщам към 23 ч. Съпругът ми готви вечеря, с радост ме чака.
)!
Но така е всяко добро нещо,всяко усилие трябва да се поощрява според мен.Може да има хора,които ще кажат,че вс. се изсипваме да благодарим след всяко нещо,но това си е тяхно мнение.Аз както казах вече усилията,които другите правят и за наше удоволствие заслужават поне едно благодаря. 
Вчера вечерта се бях зачела в приказките от "1001 нощ" и намерих едно стихотворение,което ми се стори мн. подходящо за описание на това,което Бену изпитва към Керем.Ето го.Малко е мрачно,но се надявам все пак да ви хареса!Препоръчани теми