1001 нощи -Започнахме втора година , а Приказката ни живо продължение има - 122

• 39 049
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
честит национален празник -3 март

bg bg bg

# 661
Само да Ви кажам дека и јас неможам да го отворам филмот заштитен е со пасворд  Cry Cry Cry

# 662
МЕСЕЧИНА,много хубави снимки  bouquet  bouquet  bouquet

# 663
Открих едно интервю с Тарду и Джейда от 2008 г. преведено на руски и взех, че го преведох на български с малки изключения. За пореден път се убедих, че между двамата има истинско приятелство и истинска обич най вече от начина по който говорят един за друг  Hug / подчертала съм моментите, които лично на мен ми харесаха много /

Вече 3 сезона играете в тази серия, играли ли сте друг път толкова дълго заедно?

T: Разбира се, ние с Джейда и преди сме играли заедно, но ролята в "1001 нощ" е за нас най-дълга. В нашата ситуация това е морално остаряване на сетивата, но ние продължаваме нашата работа и се опитваме да направим връзката с повече вълнение и новост.

Д: В "1001 нощ е напълно различно. Да започнем с факта, че играя с Taрду и това е огромен шанс за мен. Като актриса аз видях в него старши покровител, учител. В сцените, когато сме заедно, той ми доставя удоволствие  да  науча от него нещо ново.

Не е ли отегчително за един актьор да играе 3 години един и същ характер?

Д: Що се отнася до мен, аз и 5 години мога да играя. Аз съм толкова щастлива, и не се оплаквам.

T: Без съмнение, ние сме избрали тези роли, и те станаха нашата любов. Въпреки, че според сценария в отношенията Kерем и Бену има много неприятни моменти, мисля, че успяхме да направим техните отношения по приятни.

В поредицата ви често сте измамена  ( отнася се до Джейда). Какво е за вас да бъдете измамени?

T: За мен, в живота, ако връзката е измама, тези отношения  губят своята магия. Мисля, че с тези отношения е свършено.   Така че аз съм против измамата в една връзка. Важно е да се разбере какви са отношенията и как те да продължат. При всеки човек, отношенията се формират по различен начин. Ето защо, аз никога не се намесвам и не  изразявам становище относно отношенията между другите.  И аз не мога да кажа, че в случай на измама трябва задължително да се скъсат отношения. И ако връзката ще продължи, няма нужда да ги гледаш като непристойни отношения.

Д: Аз съм по-взискателна. Бях изправена пред измамата и веднага скъсах отношения. Веднага след като научих за това,  прекъснах отношенията.  

В поредицата вие се готвите да станете майка и баща. Как ви действа това чувство?

T: За да бъда честен, аз винаги съм имал такова желание./ ами хайде де /  Майка ми много настояваше, да имам семейство и деца. Аз останах така (смее се). Аз не съм против брака, семейството е свещено. Може би някой ден това ще се случи, не знам.

Д: Няма съмнение. Искам да стана майка.

Вашата сватба беше изненада за всички?

Д: Познавам съпруга си от 6 години.

T: Тъй като аз бях първият й съпруг, той поиска ръката й от мен (смее се).   Joy  Joy  Joy

Д: Той ми поиска ръката от Тарду (смее се). Енгин е моят много добър приятел, аз споделих с него своите проблеми. Бракът дори и за мен беше изненада. Колкото повече виждах  мъжа си, толкова повече се влюбих в него. Моят брак съчетава спокойствие, любов и разбирателство.

В този случай съветвате ли Тарду да се ожени?  Joy

Д: Тарду не се страхува от брака.  Hug  Всичко, което каза е вярно. Тaрду винаги ми е казвал: "Искам да видя до теб добър човек."  Hug Това е много важно нещо. Тъй като аз обичам Тарду, бих искала, той да срещне жена, която ще го приеме с всичките му добродетели и недостатъци.  Hug  Иначе Тарду ще е нещастен

T: Искаш да кажеш, че аз съм сложен човек? (смее се) / много сложен  Joy/

Д: Не, не. Аз също, в живота съм един сложен човек.

Не се страхувахте да се ожените във време когато нещастните бракове са много както и разводите?

Д: Аз нямам опасения във връзка с живота. Аз съм позитивен човек . Аз никога не очаквам лош изход на нещата. Никога не съм мислила негативно. Напротив, смятам, че бракът ми ще продължи до края на живота. Съпругът ми е един човек, в когото аз вярвам, имам доверие и любов. Аз имам време да готвя вечеря и почистване за дома, и да се грижа за мъжа си.

Колко ли хора са в сложни отношения (т.е. с партньор)?

Д: Аз съм труден човек . Следователно, човек, който въпреки недостатъците ми ме хареса, каквато съм, е достоен за щастие и уют.  Поради това, човека, с когото живея, не трябва да  бъде недоволен от това което правя и работя.Човекът, който обича нас, трябва да е отзивчив към нас. Ако Taрду има в къщата си жена, която постоянно го следи / къде беше, с кого беше  Joy /  тя ще направи живота му като актьор неудобен. Подобна ситуация може да създаде дискомфорт на всички актьори. Съпругът ми  много добре се разбира с Taрду. Поради това аз се чувствам свободна и в удобство по време на нашите сцени с него. От репетиции в театъра понякога се връщам към 23 ч. Съпругът ми готви вечеря, с радост ме чака.

T:  Единственото нещо, от което имаме нужда е мир, комфорт. Ако ти си вършиш работата, трябва да се чувстват комфортно.

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 17:22 от ferina

# 664
ferina  bouquet  bouquet  bouquet

БЛАГОДАРЯ.  bouquet
Интервюто е много интересно. Hug

# 665
# 666
ФЕРИНА,благодаря-интервюто е наистина много хубаво и показва колко  добри приятели са Джейда и Тарду  bouquet  bouquet  bouquet

# 667
Добър ден!  bouquet Честит 3ти Март! bg smile3525
asha, да ти е жива и здрава мама и да сте много усмихнати!  newsm51
ferina Благодаря за интервюто!
Някой успя ли да гледа филма, на мен ми се показва * - т.е. иска парола, а после ми искаше и Aci.Ask.part5.rar?! Wink
Приятен следобед!

# 668
joreste, и при мен излиза така -може би наистина има пета част и тогава архивиращата програма  ще сглоби целия филм,но засега тези файлове,които имаме, са заключени и не тръгва Thinking

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 18:38 от fresh13

# 669

Happy anniversary, Bulgaria !     

A happy 3rd of March, to you all ! Romania welcomes Bulgaria !

# 670
 Ина мен не ми се отваря филмчето с Халитчо!ferina,благодаря ти за интервюто(къде без мен в кюпа? hahaha)! HugНо така е всяко добро нещо,всяко усилие трябва да се поощрява според мен.Може да има хора,които ще кажат,че вс. се изсипваме да благодарим след всяко нещо,но това си е тяхно мнение.Аз както казах вече усилията,които другите правят и за наше удоволствие заслужават поне едно благодаря. Grinning
doriana,страхотна снимка на Бену.Много ми хареса! Heart EyesВчера вечерта се бях зачела в приказките от "1001 нощ" и намерих едно стихотворение,което ми се стори мн. подходящо за описание на това,което Бену изпитва към Керем.Ето го.Малко е мрачно,но се надявам все пак да ви хареса!

Ти осъди душата на обич,а искаш покой!
Тази обич поражда терзания,мъки безброй!
         Щом очите видяха твойте прелести,чар,красота,
          не ще ме откъснат от тях ни разстояния,ни времена!
Заклевам се в теб,че не съм утешила съня!
Сърцето ми тъжно поиска да вкуси страстта,
  тя която прелива могъщо от мойто сърце
  и струите плискат в твойте обични ръце!
Искам с мен да си близо и в радости и в беди,
а когато умра,ти, любими във трауур бъди!
  Призови ме от гроба -и   аз ще се вдигна от там,
мойте кости ще стенат,ще прескочат над моя саван!
Като питат:"Какво най желаеш бог да ти даде?",
казвам:"Обич от него,а после и обич от теб!"

# 671
Здравейте Hug

Честит 3-ти март bg

Аша, Честит Рожден Ден на твоето майче Hug

Да ти е жива и здрава  Hug Hug Hug

# 672
# 673
# 674

Общи условия

Активация на акаунт