Почивка на Малдивите

• 173 143
  • 808
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Здравейте,
ние сме решили този сезон пак да пробваме да отидем до Малдивите (миналата година не ни се получи след многото гласене).
Моля, ако някой има впечатления от следните някоко хотела, защото се колебая, а само снимки гледам и мнения в tripadvisor.

Предвалително благодаря. За полет мислим с турците.

Robinson Club Maldives      FB
Maafushivaru Maldives   FB
Kuramathi Island Resort   FB
Chaaya Lagoon Hakuraa Huraa   AI
Adaaran Club Rannalhi   AI
Adaaran Select Hudhuranfushi   AI
Adaaran Select Meedhupparu    AI
Adaaran Prestige Water Villas     AI

# 451
  • София
Аз и още едно от момичетата, които пишат в темата сме били в Курамати - виж в предните страници има впечатления. Аз лично съм много доволна, ако имаш конкретни въпроси - питай. Иначе Маафушивару съм си го замечтала за следващия път:)

# 452
И ние решихме следващият месец да отидем до Малдивите, спряла съм се на 2 оферти от Дубай тъй като имаме работа там - за Adaaran хотелите са. Някой от вас бил ли е там и какви са отзивите? Също може би малко глупав въпрос но имам фобия от големи вълни а същевременно много искаме да сме в бунгало във водата - та има ли вълни и... опасни ли са за живеещите в тези бунгала?

# 453
За януари /за тогава съм гледала/ най изгодни, като цена и престои са цените на Австрийски авиолиний ~ 640 евро от София с около 2 ч престой във Виена.
А за Вили - честно съжалявам я, тя е луднала от правене на оферти...така че е хубаво, като сте сигурни какво искате да я ``тормозите``. Иначе и аз само на нея се доверявам Peace
Едно време  /преди 10 г./ от Транс Атлантик ми казаха, че ще ми искат ~ 60 лв за да ми направят оферта за Бали- ами сега вече ги разбирам Mr. Green

# 454
Здравейте на всички!Обмисляме вариянт за Коледа да сме на Малдивите,тъй като сме доста хора,мислим да спестим като сами си купим самолетните и си букнем хотела,т.е. да не ползваме агенция(искаме да не се разкатаваме много с лодки и си харесахме шератон с къщичка над водата)Чуденката ми е от летището дали лесно ще си хванем водно такси(незнам дали така се водят там) до хотела  newsm78
и още нещо -ще сме с дете на 4годинки(преди време бях чела някъде, че някои хотели на МАлдивите не допускали деца под 11-чувалили сте такова нещо)

# 455
pisana306 - Щом сами ще си буквате хотел, то в сайта на всеки хотел е ясно дали се допускат деца или не, до каква възраст също. При Малдивите, както и при много примерно Карибски хотели има "Adults only" политика, но тя в никакъв случай не е масово явление. Така че, директно в сайта на хотела, който сте избрали е ясно това. Освен това не знам какво значи да си хванеш "водно такси"  - обикновено трансферът ( с лодка или хидроплан) се резервира ПРЕДВАРИТЕЛНО, още при резервацията на съответния хотел.

# 456
pisana306 - Щом сами ще си буквате хотел, то в сайта на всеки хотел е ясно дали се допускат деца или не, до каква възраст също. При Малдивите, както и при много примерно Карибски хотели има "Adults only" политика, но тя в никакъв случай не е масово явление. Така че, директно в сайта на хотела, който сте избрали е ясно това. Освен това не знам какво значи да си хванеш "водно такси"  - обикновено трансферът ( с лодка или хидроплан) се резервира ПРЕДВАРИТЕЛНО, още при резервацията на съответния хотел.
разбрах,не знаех за предварителното резервиране на трансфера.А тогова ако искаме да ходим до остров Мале например от островчето с нашия хотел,няма ли такива лодки ,като таксита?

# 457
  • София
Възможно е да има рестрикция за деца специално за водните вили! Попитайте в конкретния хотел

# 458
  • София
Дами, моля ви споделете как стои въпросът с визите - само на вход ли са или има и за излизане и в каква валута са (добре, че миналата година ни предупредиха в Индонезия да си носим местна валута за излизане)?

# 459
Здравейте на всички! Аз съм нова в тази тема, но разбира се, като всички и на мен мечтата са ми Малдивите Simple Smile Та да попитам, какво е мнението ви за пътуване до там с много малко дете /на годинка и 1-2 месеца/? Много ни се иска да отидем с ММ, но не ни се разделя с малката. Бяхме замислили края на април и началото на май, но като чета били дъждовни месеци. Въобще обърках се Simple Smile))

# 460
  • sofia

"Meeru island resort&spa'.Водно бунгало.Уникално място,лукс и романтика. Наи-хубавото място на света, на което съм била.

# 461
  • София
Резервирахме за края на януари  в Курамати newsm44.
Дано нещо не ни прецака заминаването пак....Благодаря много за съветите и личните съобщения!

# 462
Здравейте , в края на януари ще посетим Velassaru МАЛДИВИ  имам няколко въпроса ако може някой да помогне :
Колко струват екскурзиите ? И какво ще ми препоръчате ..
Относно парите - какво е по добре долари или евро ?

# 463
Кои полети са най-изгодни /в парично отношние/?

# 464
Здравейте, чета от няколко дена форума...искаме и ние да сбъднем една мечта Малдивите...в момента сме в Оман и си мислихме , че от тук ще е по евтино с агенция, но се оказа обратното...много съм зле с организирането и разбрах ,че ако си платим от бг хотела , а от тук билетите ще бъде по изгодно....все чета за Вили Огнянова може ли на мен нейните координати да ни прати оферти за Малдивите ... не държа на лукса , на природата с дете на 3 г сме не пием)))но трябва да има закуска, обяд и вечеря...май най много отзиви има за Курамати да харесва ми там ... как да направя връзката за оферти...благодаря ви предварително))))

Общи условия

Активация на акаунт