Новите ни козметични похождения 7

• 46 544
  • 674
  •   1
Отговори
# 420
   Чакам го почти месец вече и не съм особено очарована...
     orgasm е да...ами знаех ,че е леко блестящ цвета,но на мен ми е много блестящ...някак си ми стои много неестествено..а трепетно го чаках 1 месец Sad сега май ще се поръчва Desire на NARS Party Всъщност само към цвета имам забележки иначе си е ок

# 421
# 422

Със здраве да си го ползваш, имах го преди време пак с подобна красива чантичка, страхотен аромат.   Heart Eyes

# 423
Oт мен пудра

Термичен крем против накъсване

Балсам за коса

# 424
Някой има ли впечатления от този почистващ гел на Авен?

Много е добър,нежно измива,с меки пенители-2 пъти съм си го купувала Peace

# 425
-много съм доволна от този ексфолиант Blushио

# 426
Nazar Boncugu, как е минералната пудра?

# 427
От мен това дано има ефект  Tired

и това препоръчвам за сухи и чуствителни кожи, много е добро.

# 428
 Лу, къде се продава комплектът на DIOR с чантичката? Парфюмът е супер и чантичката е много сладурска.

# 429
magnolia99  аз имам тоника за лице пак с трите рози наистина е уникален а ако имам и двете ще е върха....а колко парички е ексфолианта???

# 430
  • София
Да ви попитам имате ли наблюдения върху тези продукти но тониращ и това Thinking В момента в Ремедиум са на промоция за 29лв. двете.

# 431
  • Варна
Това от милото за 8-ми март  Heart Eyes Heart Eyes

# 432
kashmir , на Bioderma крема, който си показала Sebium Mat ли е, че не мога да видя? Ако е той е хубав крем, за смесена кожа особено ще е много добър, за мазна малко издиша. Не матира достаъчно продължително при мазна кожа. Но иначе е много лек, хидратира добре, прави кожата много гладка и мека, добра основа за грим е. Измиващия гел , за който питаш  също е много добър! И давата продукта определено си заслужават, а и са на много изгодна цена сега.

# 433
  • София
Да, Себиум Мат тониращ. Благодаря ти за отговора!  Hug

# 434
Да, Себиум Мат тониращ. Благодаря ти за отговора!  Hug
Тониращ с цвят ще рече, нали? Аз съм ползвала обикновения вариант на крема, т.е без цвят, но предполагам, че и другия ще е добър Peace

Общи условия

Активация на акаунт