Еротика пред училище

• 18 116
  • 274
  •   1
Отговори
# 30
Остави ги тия алюзии-малюзии, кажи какво виждаш тук: http://img180.imageshack.us/img180/5150/dirtymindel2.jpg
Някакво стадо делфини виждам.

# 31

Синът ми е на 5 и след като го попитах какво вижда каза, че вижда жена отпред и човек, мъж (цитирам го) отзад. Попитах го вижда ли делфините, но каза, че не. Едва след като му ги показах и описах формата им с пръст, ги забеляза и каза "Хаха, странна картинка"  Crazy

Явно наистина децата виждат "дословно" нещата. Не е, че идва от "замърсеното" ни подсъзнание. Щото моето може и да е замърсено, но на 5 годишният ми син гарантирам, че още не е  Wink

# 32
Остави ги тия алюзии-малюзии, кажи какво виждаш тук: http://img180.imageshack.us/img180/5150/dirtymindel2.jpg
Някакво стадо делфини виждам.

Това е направено с вкус, независимо дали делфините или друго ще гледаш Peace

# 33
На мен ми заприлича на уста. Crazy
Училището на детето е до Син Сити. По два пъти на ден минаваме покрай снимките на Гица, Мица и Стаматя, облечени /или по-скоро едва покрити/ в лъскавки ленти.
''Мамо, какво има тук?''
''Бедни жени пеят, за да си купят дрехи,чедо.''
Та така, детето си мисли, че Син Сити е социални грижи. Crossing Arms
Joy Joy Joy ох, то не е смешно, тъжно е, но Бианка страшно ме разсмя с горното Joy

# 34
С мъка открих делфините  Peace

Явно съм запазила детето в себе си  Laughing

# 35
С мъка открих делфините  Peace

Явно съм запазила детето в себе си  Laughing
И аз с мъка открих окото в билборда. И аз съм дете.

# 36
Добре е, че ме светнахте. Мислех, че са кака и батко в нежна прегръдка, а то и делфини имало.  Embarassed

# 37
Няма ли по-централна снимка на този билборд? Аз с мъка, едва виждам изобщо нещо, камо ли очи, устни  и...

# 38
Мислех, че са кака и батко в нежна прегръдка, а то и делфини имало.  Embarassed

Каква ти нежна?
Направо я е наг`зил.

Много си романтична.

# 39
Ако има от онези други Хубави трибУквени еротики, надраскани на стената със спреЙ, мисля, че може и да си паснат, особено ако е съобразен подходящият размер.

# 40
Е, ние от миналия век сме си такива - романтици дето не си сменят диоптъра на очилата.  Joy

# 41
Направо я е наг`зил.

/quote]

Как го видя? Нали бяха делфини?  Wink  Grinning

# 42
Прочетох в интернет преди години, като я видях тази и подобни картинки.
Докато ги видя тея делфини, бая се кокорих в монитора.
Мръсник...

# 43
Би ми било интересно вашето мнение - има ли място билборд, който откровено прави асоциация с  вагина на входа на училище?

Прави асоциация на вагина в твоето развинтено съзнание. На мен ми мяза на устни...
Който за каквото си мисли както казват старите хора...

Мен друго ме заинтригува - ето:

цитат "Първият брой на българската версия на „Пентхаус” ще излезе на 1 март. Според Тошев билбордът е скъсан от нетърпението на някои хора да видят списанието. Издателят уверява, че изданието е изключително интересно. Текстовете в него са предимно български, както и фотосесиите. „Има пет момичета, които буквално показват всичко от себе си”, обясни Тошев.

Пита се в задачата - какво толкова ще покажат тия пет момичета което не сме виждали досега...

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 22:29 от Дон

# 44
http://www.focus-news.net/?id=n1353109

Пускам този линк, за да си спестя обясненията за новия билборд, който от днес стои точно на входа на русенско училище. Същият, но все още цял.  Не страдам от фалшиф свян, но се чудя, дали рекламните агенции имат някакви морални скрупули или когато става дума за пари, всичко е простено. Би ми било интересно вашето мнение - има ли място билборд, който откровено прави асоциация с  вагина на входа на училище?

Няма място реклама на Пентхаус, нито никакви подобни около училищата.  Независимо под каква форма.

Нито никакви реклами ако мен питат, ама нейсе.

Общи условия

Активация на акаунт