АВГУСТинските дечица, с мартеници ще закича - тема № 12

• 31 741
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
  • В друго измерение
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА, МОМИЧЕТА И БЕБЕНЦА! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ЗЛО ДА ВИ ЗАБРАВИ!

Трейси - мерси за отговора! Нямам такива чинийка и гледам горе-долу по лъжичките. Аз също правя домашно приготвени пюрета, вкл и месното. Peace Купила сам 2 готови от круша, защото крушите, които имаше в магазина не ми харесаха, но докато реша да ги дам, може и да намеря.

Цветче - съжалявам за падането на Стоян, надявам се, че сте добре! Честито ви зъбче!  Hug Стискам палци за изследванията!

Много се радвам за хубавите изследвания на бебенцата на Захира и МалинчетоHug

Веси - стискам палци да се оправяте бързо!

# 286
Tracy:  домашни правя само от неща, които наистина са домашно производство - моркови, картофи, тиква, ябълки. Другите са купешки. Зелен фасул (напоследък и броколи) пък правя от замразените на Бондюел, макар да не съм сигурна колко действително са добри, но както и да е.

Мен днес адски ме цепи тиквата, Анди вчера през деня забрави да спи, не знам какво по дяволите става!!  #Crazy Времето, земетресения, атм. налягане, пълнолуние???  newsm78

Довечера с мъжо ще излизаме на вечеря,  Heart Eyes че откога не се е случвало да излезнем само двамата (без 14.02 де)... дано ми мине главата.

# 287
Янче, приятно изкарване! Пийни един парацетамол и ще си кукуряк.. и мен как ми се излиза само с мъжо... ама нЕма...
Абе и аз много се чудех, щото и на нас си вземам замр. зеленчуци на Бондуел, ама за бебе дали стават??
А да речем карфиол, броколи и т.н., които продават по магазините не бих купила за пюре на бебе, тъй като със сигурност са пълни с нитрати.

# 288
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!! Здрави, весели и щастливи!  Grinning

# 289
 wavey мами и бебчета днес баба марта ни поднесе хубаво време за разходки newsm68 family
Честита баба марта

Честита месечинка на всички бебчета да слушкат мама и да папкат да пораснат голями,голямии newsm59 smile3525 newsm51
tracy_t  аз си правя зеленчуковите пюрета домашни.Алекс не обича купени. Grinning
хайде утивам да вечерям,че така съм огладняла newsm55 eat

# 290
  • София
Здравеите и от нас. ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ.
 Пожелавам на всички ВИ много здраве.

# 291
Ех появиха се малко мамчетаааааа...добре сте се завърнали. Как сте? Как са бебоцитеееееее....
Незнам при вас как е било за разходки ама при мен беше много облачноооооооо и едвам изкарахме 1 час навън

# 292
Ех появиха се малко мамчетаааааа...добре сте се завърнали. Как сте? Как са бебоцитеееееее....
Незнам при вас как е било за разходки ама при мен беше много облачноооооооо и едвам изкарахме 1 час навън
и на видин беше облачно,но пък топло горе долу 3 часа си се разхождахме Laughing
гадното е че никой няма да званне на техника да дойде да оправи асансиора #2gunfire #2gunfire на нас ни писна се ние да го викаме,а всички си се скранзат за 30стотинки разговор #Cussing out е и ние ще се скрънзим този път newsm11 smile3515 smile3511 сега количката седи долу в колата,че до 6 етажжж #Crazy

# 293
хайде мацки лека нощ на на ваз и малките сладури

# 294
iana_vd мерси много за пожеланията. Този път ме би по постове и другите които се мъчат да водят класацията....
Аси къде си бе душо, кажи нещо взех да се чудя как върви с кофтито настроение

Ето и от мен Лека нощ

# 295
Честита Баба Марта на всички мами и бебенца ! Бъдете  здрави ,весели и щастливи ! newsm53

# 296
Здравейте, ЧЕСТИТА БАБА МАРТА ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!!!!!!!!!!!

Малко късно, но да ви кажа - като бях малка - имах много често суха кашлица - почваш да кашляш и не спираш, чак не може да си поемеш въздух - тогава майка пускаше топлата вода в банята до дупка - докато не стане пълна банята с пара и влизахме заедно да подишам - определено помагаше. Simple Smile

Italiana - идваме с Ели - Lubopitka.  Супер ни е менюто браво!!!!!!

# 297
честити месечинки на Габриела на мама The Sunrisе, Кристиян на мама Nevnev, Мартин на мама Elyah , Емил на мама stella77, Кристиян на мама NikiKris,да са ви живи и здрави порасналите бебоци

Благодаря!

# 298
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! Румени и засмени, бели и червени, живи и здрави!
Честит имен ден на празнуващите днес! Много здраве и щастливи мигове!
На нас това ни е обикновеннят режим - нощем ставаме колкото си поискаме. Ако много се размрънка и съм ставала вече доста пъти го взимам при нас в леглото.
И аз му правя зеленчуковите пюренца вкъщи. Пащърнака харесват ли го малките бебоци? Не съм пробвала.
А такъв е маймунчо като започне да дъвче като баба и да си придърпва я паничката, я чашката да си я хване за дръжката.
Лека нощ

# 299
  • София
Само да мина да кажа и аз ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! Да са ни здарви дечицата, засмени и много да ни радват  Heart Eyes

Малко късно, но да ви кажа - като бях малка - имах много често суха кашлица - почваш да кашляш и не спираш, чак не може да си поемеш въздух - тогава майка пускаше топлата вода в банята до дупка - докато не стане пълна банята с пара и влизахме заедно да подишам - определено помагаше. Simple Smile

Ей туй много мило ми прозвуча  Heart Eyes

Ей и Кати като я гледам голяма пъргавелка значи. И все се сещам за Янчето дето беше писала колко всяко детенце си е различно, че не можем да ги сравняваме. И колкото по-големи стават всяко ще си е със свойте номера. Ние пък сме кат шугави тия дни. Ей няма и 1 минута на едно място и без да мърда, върти се като изоглавено туй дете. От къде толкова енергия от "ТАЯ ГОЛА КЪРМИЦА"  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт