Жената зодия Риби 12

• 25 071
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
  • Burgas, Bulgaria
аз бях до 3 на госит-с НИКО  Shocked -моя син ще става като мама си и тати си-хаймана.Отказа да спи там и това е та към 2 и 30 си тръгнахме ......въпреки това обаче той се събуди в 9  Rolling Eyes
Луни бях забравила какво е да си в къщи 2дни поред -голям кеф ,а Нико е като лепка за мене залепен-като си помисля ,че в неделя тръгвам ми е много кофти защото той наистина и на всякъде до мен-какво му стана на това дете  newsm78 чак ме депресира
и от тези хапчета само ми се яде и спи .....баси  Twisted Evil

# 616
аз бях до 3 на госит-с НИКО  Shocked -моя син ще става като мама си и тати си-хаймана.Отказа да спи там и това е та към 2 и 30 си тръгнахме ......въпреки това обаче той се събуди в 9  Rolling Eyes
Луни бях забравила какво е да си в къщи 2дни поред -голям кеф ,а Нико е като лепка за мене залепен-като си помисля ,че в неделя тръгвам ми е много кофти защото той наистина и на всякъде до мен-какво му стана на това дете  newsm78 чак ме депресира
и от тези хапчета само ми се яде и спи .....баси  Twisted Evil
Нормално е да се лепи до тебе, Миме. Той знае ли, че заминаваш сега!? Може би затова така...  Съвсем нормално е. Да го нацелуваш от леля Луна.  Heart Eyes А аз и утре съм на работа. после не се знае, дали и в Понеделник няма да се наложи да идвам, че ще има събитие.  Crazy Въобще, по празници ми е така омотано.  Mr. Green

# 617
  • Burgas, Bulgaria
Луни трябва ли да му казвам-дали ще разбере  newsm78......да ти кажа не съм се замисляла до сега.....взема да му кажа че мама отива по работа и няма да я има няколко дни -оф

# 618
Луни трябва ли да му казвам-дали ще разбере  newsm78......да ти кажа не съм се замисляла до сега.....взема да му кажа че мама отива по работа и няма да я има няколко дни -оф
Ами, аз винаги ги подготвям  ако ще заминавам нейде. Отивам за няколко дни някъде, но ще се върна. Ще се чуваме по телефона, ще ми се обаждаш ли и такива.  newsm78 Ще му стане мъчно, като заминаваш, но да знае, че ще се върнеш. Мънинки са още, Миме, и ние сме им света и мира.  Heart Eyes затова трябва да сем силни, и зарад тях.  Hug Прегръщам те!  kiss

# 619
  • Burgas, Bulgaria
разревах се  hahaha

# 620
Пикла!   Mr. Green Heart Eyes Сутринта дребното не ме пускаше да тръгвам за работа.  Crazy "Не искааам!" - и реве. Не признава баба си за асистент в тоалетната, само мама.  Joy 
Докато се прибера, ще й стъжни живота обаче от търчане насам натам.  Crazy

# 621
  • Burgas, Bulgaria
мале много лошо така -като не искат друг освен мама......

# 622
мале много лошо така -като не искат друг освен мама......
Така е.  Понякога се уморявам доста. 

# 623
  • Burgas, Bulgaria
ама къде са другите отпускари
Хулиета и тя се губи ама сигурно е при децата
и голямота Д се губи -няма никой в къщи

# 624
  • София
Аз съм в къщи и крепя леглото здраво,събори си ме тоя вирус и това си е. Sad На малката съм и купила един лекарски комплект и само идва да ме лекува,а аз нямам сила да стана

# 625
  • Burgas, Bulgaria
ам да вируса е отвратителен  и много лесно слиза на долу-правят се бронхити и певмонии доста бързо.....за това взимай мерки  Hug

# 626
Опитах се да спя. Сега главата ми е двойна. Crazy

# 627
  • Burgas, Bulgaria
аз пък обратното-моите спят а аз се боядисах  Mr. Green -кой знае как съм се намацала на половина  hahaha......междо другото да ви кажа че за втори път си взимам безамонячна боя на палете и много ми харесва

# 628
аз пък обратното-моите спят а аз се боядисах  Mr. Green -кой знае как съм се намацала на половина  hahaha......междо другото да ви кажа че за втори път си взимам безамонячна боя на палете и много ми харесва
Т`ва русо ли е!?  newsm78 Аз не се боядисвам.  CrazyВинаги съм си била назадничава личност. Mr. Green

# 629
  • Burgas, Bulgaria
не черничко -ама безамонячната е много готина-мирише на портокал и е щадяща

Общи условия

Активация на акаунт