Боя за коса - blond 12 (Клуб на блондинките)

• 54 935
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Много сте мили!    bouquet   Още ме е яд,че не можах да кача снимка с бонбонки или тортичка,ама карай,то мина.
Вече е 1-ви март така,че Честита Баба Марта!   Hug

# 136
# 137
# 138
# 139
Честита Баба Марта на всички блондинки  bouquet

# 140
Честита Баба Марта и от мен,
Да сте живи и здрави , бели и червени,весели и засмени.

just_femme  ,Честит рожден ден(с малко закъснение).  bouquet

# 141
Честита Баба Марта на всички! Бъдете много здрави и весели!!!
Аз още не съм се боядисвала, но си купих боя и в сряда ще се идва приятелката пак да ме боядисва. Ще пусна снимчици с резултата Wink

# 142
  • Пловдив
Честита Баба Марта, да сте бели и червени, румени засмени!  bouquet

# 143
Честита Баба Марта руси главици пълни с мушици! Grinning
 Hug Hug Hug

# 144
  • Пловдив
Моля ползвалите Крамер, да споделят кой номер и дали са доволни, много много ми е прехвалиха в един магазин и се чудя дали да е Лонда или Крамер newsm78

# 145
Честита Баба Марта на всички! Бъдете много здрави и весели!!!
Аз още не съм се боядисвала, но си купих боя и в сряда ще се идва приятелката пак да ме боядисва. Ще пусна снимчици с резултата Wink

икка , каква боя избра този път?   Crazy   С нетърпение ще чакам снимки. Аз чакам да стане месец от последното боядисване,за да пробвам Крамер Колор,но за сега съм се укротила,че да не остана без коса накрая   Peace

# 146
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ!!!

# 147

Честита баба Марта, блодита!

mamaden, и аз следващия път съм на Крамер. Някакъв тютюн смятам да пробвам, но ще реша на място.

# 148
  • София
Моля ползвалите Крамер, да споделят кой номер и дали са доволни, много много ми е прехвалиха в един магазин и се чудя дали да е Лонда или Крамер newsm78

Аз на аватара съм с Крамер Колор # 9.2 - много светъл тютюн. Много трайна боя, голяма като количество - стигаше ми за две боядисвания, а съм с дооста дълга коса.

# 149
  • София
Вчера се постригах късичко, косата ми беше до кръста и сега си търся накаква пяна с която да я оформям. Кажете вие, ако ползвате такава, от коя сте доволни. Трябва ми нещо за обем и лека фиксация.
А иначе се боядисах с Арома-Светло русо, май 35 беше номера, но от хормоните на бременността ужасно трудно ме хваща боята.

Общи условия

Активация на акаунт