Боя за коса - blond 12 (Клуб на блондинките)

• 53 519
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
just_femme,незнам дали може да се поръча от сайта,просто там я открих и ви я показах. Peace Защо не им пишеш и не ги попиташ. Wink

Чудесна идея,благодаря!  Hug

Няма за какво,мила! Hug

# 586
  • Пловдив
Джени,още утре ще пиша какво е станало и ще покажа. Simple Smile
Охх...и аз не знам,защо се спрях точно на Палетето... Tired Но цветът на каталога много ми хареса. Crazy А тази XXL не съм я ползвала,правила съм се с 219 номер в зелените кутийки и си спомням,че бях доволна от цвета,но много ми гореше косата и затова я отказах.

just_femme,незнам дали може да се поръча от сайта,просто там я открих и ви я показах. Peace Защо не им пишеш и не ги попиташ. Wink
Ползвала съм  ХХЛ - много по- агресивна е от 219, а и такова жълтеене ...  Sad
... 219 е определено по-добрата.

# 587
  • Пловдив
Джейн  Hug   bouquet Страхотен цвят. За мен това пак е русо - в по-тъмната гама. Много красива и жива изглежда косата ти. Моля те, пиши тук одисеята с косата ти! Живо се заинтригувах.

# 588
Момичета,днес ще се сбогувам със вас! Laughing
Вече не съм блондинка Mr. Green
Ходих в новия мол-Средика и се изкуших.Тоест реших да послушам съвета на професионалисти.Няма такива пичове обаче. CrazyПосъветва ме да сменя цвета в зависимост от това каква е структурата на косъма ми.Имайки предвид това пича каза,че ако продължавам да се изрусявам косата ми ще започне да се чупе буквално и да пада на кичури.Тъй като е изрусявана структурата на косъма в момента бил като на сламка за пиене.Във вътрешната си част кух.Препоръча ми боя На Лореал(нова някаква,после ща намеря каталога и ще дам линк ако някой има интерес за коя боя иде реч)Та с нея боя ефекта бил-запълване на вътрешноста на косъма като с цимент.По този начин блясъка на косъма се възвръща и косата изглежда жива.За момента била абсолютно мъртва и суха.Препоръча ми продуктите на Лореал-червената серия.Не бях я виждала и чувала за нея до сега.Взех си продукта който ще ми даде живот на косицата от нея серия.Отделно пича ми направи толкова подаръци Crazy.Малки опаковки мостри(като за три пъти)шампоана от същата серия,маската,гума за коса,и още един подарък червило на Лореал(което в магазина струва 20 и няколко лева)Много ме очароваха.А обслужването е на ниво ТОП. CrazyНямам думи просто.За първи път в БГ попадам на такъв специализиран салон за красота(там правят и манкюр и грим)Момчетата са пичове от всякъде.Спирам да ги хваля че да не прозвучи като реклама.А днес излязах уж да си купя малко дрешки от новия МОл а то..попаднах там и освен дрешки се прибрах с нова коса Laughing
Ето какво стана
http://www.foto.bg/data/500/medium/azzzzz5_006.JPG

http://www.foto.bg/data/500/medium/azzzzz5_005.JPG
Не те е срам  Crossing Arms Ама я покажи снимка в лице да видим наистина ли ти ходи...то за мен русото си е русо де  Peace

# 589
GodaiVa    Hug

# 590
Момичета,не ви навестявам често,но нали си имам вече радост вкъщи,не ми остава време много-много.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 591
Момичета,не ви навестявам често,но нали си имам вече радост вкъщи,не ми остава време много-много.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Извинена си,мацко! Hug

# 592
Пуу..че глупости гледах по тв-то ама,сега не ми се спи Laughing
Годавия,ей ме рожбе http://www.foto.bg/data/500/medium/azzzzz5_0071.JPG
Aма съм без грим и съм малко бледоликия вожд Laughing
Обаче ако държиш ще ти пусна снимка и с руста коса без грим...ама рискуваш да сънуваш кошмари Mr. Green
Ети,немога да ти опиша къде се намира салона защото и аз не знаех къде се намирам...беше такава лудница CrazyСалона се казва ТИНО.www.tinohair.com им е сйата там може да пише на кой етаж е и контакти,знам че срещу салона имаше кафене LaughingКойто пуши цигари как знае,а Whistling
А аз другата седмица пак съм там за повторно обмазване в четвъртък.Момчето ми каза,че след второто миене пак ще трябва да повторим защото косата ми беше ...бяла Crazy,та цвета ще се поодмие и преди да са излезнали големи корени да наслом цвета който си харесах(тоест той смеси две боички,на визитка ми написа коя боя и кои номера е слагал и кой цвят трябва да сложи следващият път за да постигнем същият ефект имайки предвид основата-преди бяла,сега-тази която имам).След това каза,че вече ще ходя на месец и половина два когато имам корен.Който всъщност не е фрапиращ на базата на този цвят имам предвид.А мен това ме удовлетворява,че корените ми беха голяма мъка Tired
Току що мацанх от новия продукт.Нанася се на суха коса.Мога да кажа,че от серията на Абсолют Рипер-възстановяващото мляко което ползвах няма такъв ефект newsm78.Косата ми стана като на бебе.За кой път се убеждавам,че не на всяка коса един и същи продукт действа еднакво.Затова са стилистите там да ни съветват и да се консултираме с тях.Ама рядко получавам квалифицирани съвети newsm78
Ети,можеш да минеш към салона само за консултация ако имаш въпроси.Търпеливо ще ти отговорят и ще ти дадът съвети.Адски ми ли са.Момчетата са големи душици там.И са много внимателни Grinning

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 00:59 от Djane

# 593
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Кажи какво прави бебочко и как се чувстваш ти?Как е малката рожбичка сладка HugОх как ми се гушка малко бебе CrazyТочно поради тази причина,ще ходя на варна да нагушкам бебето на брат ми Heart Eyes Heart EyesОбичам бебетаааа Crazy

# 594
Упс...сетих се нещо друго което не бях чувала до сега а и никой стилист не беше правел с косата ми newsm78
Тъй като цвета не е светъл.В смисъл има вероятност да ми остане по челото,около ушите...бе сещате се как си личи че е боядисвана сега косата.Та-за да не става това,със сухи пръсти се разтрива боята по посока към скалпа.Енергично и на вътре към косата.Това преди да се намокри.По този начин се свалял пласта боя и не се позволявало да проникне в кожата.Казах-ако се полее с вода-край.Запечатва боята в повърхностния слой на кожата и си така до трето измиване.И за да не става този гаф се правело така CrazyНаправиха този 'пунт' и не остана нито точичка от боята по скалпа в горната част на челото и около ушите.
Реших да споделя...да си знаете.Че аз не го знаех до сега това Laughing
Ама сте блондинки значи...аз като съм тук си пиша сама...като седна тука и зачезвате  Twisted Evil
Ай ...цунки гунки Hug

# 595
Добро утро момичета.
Кафенце от мен

GodaiVa, прегръщам ви силно, и добре дошли.

# 596
Veniss,
мерси за кафенцето златна...тъкмо пуша по цигарка и добре ми дойде Hug

# 597
  • Пловдив
Добро утро и от мен! Джейн, доста порових из нет-а за тази боя Иноа. Наистина многообещаващо звучи. Искам да те попитам не ти ли предложиха рус цвят или и от нея ще се уврежда косата.?А тук тези мацки са вероятно боядисани с тези бои http://www.viewsofia.com/article/5213/L%E2%80%99Oreal-preobrazia … -na-kosata-s-INOA

# 598
Венис,благодаря за кафенцето,мила! Hug

Следобед ще се боядисвам,стискайте палци да стане добре. Simple Smile
Сънувах снощи,че цветът ми е станал страхотен... Laughing #Crazy

# 599
аз не разбрах за иноа - безамонячна ли е или може да се постигне изсветляване да 3 тона например newsm78

Общи условия

Активация на акаунт