Машина за хляб-28 част

• 54 291
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Каприз , ако обичаш дай си имейла  да ти изпратя снимка на моята машина.
Виждам нещо при мен,което при теб на твоята снимка не го виждам на дъното на машината.

Пускай тук, ако е удобно Peace. И аз бих искала да видя.
да пусна ,но не мога да изпратя снимки. не ми се занимава по други сайтове да ги качвам и да им взимам кода за да го приложа тук.
колко по-просто и удобно е тук да има един бутон "Прикачи" и всичко да е ОК

# 571
Това ми прилича като моята машина - Северин с 2 бъркалки. Ако е така .... при мен няма подобно нещо. Вече 3 месеца работи,но не съм виждал такова нещо. Определено това са прашинки от метал - то друго там няма Laughing .Или има триене , или може би пада покритието на метала - никелиране,кадмиране или друго от този род. Според мен не трябва да се смазва с масло защото при печене от миризмата му тестото ще добие необичаен аромат. Нали точно това се цели да се избегне когато машината се пуска за първи път - да поработи малко реотана на празно за да изгори промишленото омасляване ако има такова.

точно по тая причина бях посъветвал да е със олио, по принцип там не би трябвало да се маже, също така не би трябвало и да се износва  Hug

ползвах почти цяла година северин, казанчето и е почти същото  и не си спомням да съм виждал стружки, ще река че може би има много остри ръбове на задвижващото парче, но  съответните ръбове на северина са направо като бръснарски нож  newsm78

# 572
bongo_2007 Споделям  мнението ти, но комичното днес в сервиза бе, че получих отрицателен отговор   "Мадам, това е аксесоар и не подлежи на ремонт" – съответно побеснях  Mr. Green и им  извадих гаранц. карта  – взеха и машина и контейнер  Laughing след две седмици, ще видим – дали ще го подменят с нов ?  newsm78 интересно ми е  след като съветват клиентите  си да купуват нови.

Бабче аз май те изпреварих със сервиза ?  Stop

P.S. Между другото не им направи впечатление фините прашинки  черен прах   на дъното, може би притесненията са излишни ?  newsm78
ако и ти си на тяхно място  така ще отговаряш. Като знаеш ,че може би от това ще ти зависи заплатата ...... Защо не пробваш да напишеш едно оплакване в сервиза ? Може и да има ефект. Оплакванията за даден сервиз говорят "лошо" за него.

# 573

Ето и моите джоб питки, пекани върху решетката на печката.Приятно съм изненадана,много вкусни,меки от вътре и с коричка като на селския хляб.Водата ми се стори малко,тестото трябва да е по леко и ефирно,за да не затруднява бъркалките.

# 574
Цитат
ако и ти си на тяхно място  така ще отговаряш. Като знаеш ,че може би от това ще ти зависи заплатата ...... Защо не пробваш да напишеш едно оплакване в сервиза ? Може и да има ефект. Оплакванията за даден сервиз говорят "лошо" за него.
Много бързаш bongo  рано ми още да предприема други мерки – имам да чакам още.........2 недели, и да бъда по конкретна върнах я в  магазина –  съответно те поемат ангажимента, но по важното е, че я приеха, а не си измиха
ръцете  с това, че е "аксесоар"

# 575
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

Изчистете си кеша на браузера или следвашия път като влезнете в темата дайте няколко пъти рефреш на страницата.

Благодаря за отговора. Вече всичко е наред. Благодарност и за polin_a    Hug

# 576
Цитат
ако и ти си на тяхно място  така ще отговаряш. Като знаеш ,че може би от това ще ти зависи заплатата ...... Защо не пробваш да напишеш едно оплакване в сервиза ? Може и да има ефект. Оплакванията за даден сервиз говорят "лошо" за него.
Много бързаш bongo  рано ми още да предприема други мерки – имам да чакам още.........2 недели, и да бъда по конкретна върнах я в  магазина –  съответно те поемат ангажимента, но по важното е, че я приеха, а не си измиха
ръцете  с това, че е "аксесоар"

аз го казах "по принцип". Не го смятай за задължение,разбира се. Grinning
Дано да си попаднала на точните хора. Успех.
И все пак  2 седмици ми се струват дълъг период. Не вярвам някъде в България да няма резервни части и да се доставят за 1-2 дни. Ноооо...... тяхна си работа. За теб е важен резултата. До тогава ще четеш и ще хапваш  вкуснотийките от монитора  Laughing

P.S. Все още не мога да приема ,че това е аксесоар. Навярно някъде в книжката пише какво
съдържа комплекта - машина,контейнер,бъркалки... Аксесоарите обикновено са нещо допълнително,което не е задължително да бъде купено. Т.е. може без него. Знам ли ???

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 18:37 от bongo_2007

# 577
Минавам набързо да кажа,че на този етап съм доволна от машинката и провал нямам!

Да си споделя и рецептата, по която правя хляба на този етап:

300мл. прясно мляко(при нужда може още малко, не повече от 2-3 ч.л.)
1 яйце
по 1 ч.л. сол и захар
2-4 ч.л. олио
600-700гр. брашно
1/4 прясна мая

# 578
  • София
bongo_2007 Споделям  мнението ти, но комичното днес в сервиза бе, че получих отрицателен отговор   "Мадам, това е аксесоар и не подлежи на ремонт" – съответно побеснях  Mr. Green и им  извадих гаранц. карта  – взеха и машина и контейнер  Laughing след две седмици, ще видим – дали ще го подменят с нов ?  newsm78 интересно ми е  след като съветват клиентите  си да купуват нови.

P.S. Между другото не им направи впечатление фините прашинки  черен прах   на дъното, може би притесненията са излишни ?  newsm78
Мило момиче, верно че ме изпревари, ама аз по принцип се отказвам да ползвам тази ускорена програма вместо да ходя в сервиз и да ме ругаят. Тъжно е, но е така.
А всъщност задаваш ли си въпрос защо не са изненадани от прашинките по дъното - явно е често срещан дефект, ама се правят на ущипани моми. Уф, не ми се коментира, толкова се чуствам безсилна.
Лека вечер и успех в битката за правото на потребителя. Боже, като се сетя че и комисар имахме точно в тази област - да се смееш ли, да плачеш ли  newsm78

# 579
  • с трима мъже :)
Гала,привет. Hug За картофеният хляб не мога да ти помогна,не съм правила никога.

Дядо Хаджия, картофеният хляб до кой хляб от книжката на Мулинекс е най-близък? Белким пък го пусна на най-подходящата програма  newsm78

НИщо не стана с картофеният ми хляб
Пече се и се меси на първа програма, замина половината ден, но се сглети, падна, пълтен, мокър, ужасен стана. Прехвърлих го в тава, допекох го на фурната, но отвътре остана същия - за изхвърляне е. Трябва да пиша на Венета на ЛС да ми даде подробни разяснения за това как ТЯ го прави.

# 580

Пече се и се меси на първа програма, замина половината ден, но се сглети, падна, пълтен, мокър, ужасен стана. Прехвърлих го в тава, допекох го на фурната, но отвътре остана същия - за изхвърляне е. Трябва да пиша на Венета на ЛС да ми даде подробни разяснения за това как ТЯ го прави.
Аз правих хляб с  инстантно картофено пюре,много добре стана.Ако я искаш,кажи,ще я напиша,макар че може и от нашата тема с рецептите да съм я преписала.

# 581
Мило момиче, верно че ме изпревари, ама аз по принцип се отказвам да ползвам тази ускорена програма вместо да ходя в сервиз и да ме ругаят. Тъжно е, но е така.

баба Станислава,  Thinking това на шега го каза нали  newsm78

# 582
  • София
Гала,привет. Hug За картофеният хляб не мога да ти помогна,не съм правила никога.

Дядо Хаджия, картофеният хляб до кой хляб от книжката на Мулинекс е най-близък? Белким пък го пусна на най-подходящата програма  newsm78

Вие там с Венета си пишете на ЛС ама не виждам проблем да споделиш с нас рецептата пък технологията на приготвяне, че да обсъдим проблемите и да намерим решение.

А всъщност задаваш ли си въпрос защо не са изненадани от прашинките по дъното - явно е често срещан дефект, ама се правят на ущипани моми. Уф, не ми се коментира, толкова се чуствам безсилна.
Лека вечер и успех в битката за правото на потребителя. Боже, като се сетя че и комисар имахме точно в тази област - да се смееш ли, да плачеш ли  newsm78

То наборе зависи как ще ги настъпиш. В момента, в който ми се направят на интересни ще ги накарам да се скрият под тезгяха.

Така с актифрая. При тях видите ли бил работел, ама при мене не искал та не знаели какво съм му направил. След третото подканяне да ми подменят машината и за трети пък някакъв си отговор с пренебрежителен тон и то моля ви се с дъвчене на дъфка, изсъсках в лицето на продавачката, че ако до пет минути не ми се яви управителя на магазина ще хвръчат и щандове и машини и всичко. Ми значи той управителя дойде на минутата, а до петата минута машината ми беше подменена. И независимо това писах до комисията за защита на потребителите, да ги уведомя за отношението, та после и извинение от фирмата получих.

А иначе моят Мулинекс омеси днес страхотна царевична питка със сойева майонеза мащерка. Страхотен вкус - препоръчвам ви я:

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 21:23 от дядо хаджия

# 583
Дядо хаджи,много хубава питка!
Като каза майонеза,айде и аз да покажа днешния хляб с майонеза,този път със сминдух,мнооого ароматно се получи.

# 584
момичета и хаджи,нямам време да се връщам назад но да ви питам нещо......

сега в Метро  видях машина за хляб на Ронсон за 130 лева Peaceизглеждаше много добредаже е с 2 бъркалки и много програми.ако някой има нея нека да сподели,че аз вече бях твръдо решила да взема Мулинекс-а с двете бъркалки и сега маааааааалко се разубеди Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт