СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 18

• 19 205
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро!

# 211
  • София
Добро утро мацки!
Бамба мерсаж...
Много спите мацанки ...вися си сама тука... Grinning
Нощеска Ангел цока в 22ч, в 1ч, в 3 часа и в 6 естествено...  newsm78
Днеска, уж слънчево се очертава...пък да видим..
Соник много спиш...събуждай се...събуждай се Grinning имате пощаааа!

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 08:24 от EmiR

# 212
Добро утро!
Благодаря момичета за съветите! И аз се чудя как така ще поддържа Т, но се надявам впрочем да е здрав, нали и за това са лекарите уж newsm78. Днес сутринта няма Т, но няма и зъб. Но са му подути и горе и долу.
Снощи заспа сам в леглото докато игра след къпане и кърмене. Той тогава си е в нещо като транс, не вярвам да се случи през деня - но сега го пробвам Wink. Мрънка!
Соник наистина много неприятно така, наистина и на мен ми се беше преместила тази малката силиконова\пластмасова джаджа!
Отивам, после пак!

# 213
  • До хладилника, който обичам
Ай стига бре! Shocked АГ-то станало такава болница? Ццццц...и болницата в Добрич? Честно, направо не вярвам на очите си #Crazy
Повечето варненски майки мислят като теб, доколкото чувам, което ме смущава - една БПБ болница се предполага да е наистина такава, не само на думи.

s0nic, с ръчната опитвай по-често, ако ти е по-трудно, за зор-заман да изкараш уикенда дано.

Нямам какво смислено да кажа  Crazy

П.с. ползвайте 'Проверка правопис' - точно под полето за нов пост стои  Rolling Eyes да се четат някои постове е просто ужас.

# 214
Цитат
П.с. ползвайте 'Проверка правопис' - точно под полето за нов пост стои  Rolling Eyes да се четат някои постове е просто ужас.
Peace
Аз като споменах за него, ме "наплюха" като нетактична, а  други казаха, че явно ще ми идва менструацията.  ooooh!

# 215
Соник,как е положението днес Hug

Венилов,аз също съм съгласна за правописа Peaceно за да не се притесняват момичетата от темата и  за да не стават конфликти-Бу е имала в предвид мене Peace

Ша ма извините,ама на мен не ми пука,защото съм изпуснала 2-3 букви и ми е ясно,че едва ли ще допусна грешка,ако пиша като някой мами "ЗАПИС","НЯМА НИЩО НОВО" или"ЩЕ ПИША ПОСЛЕ" Mr. Green Wink Winkза пост 15 реда,3 машинални грешки не мисля,че са проблем newsm78

# 216
Добро утро мацки.Мерси за кафето аз отивам да правя  моето че нещо ме блъска главата.
Честити месечинки на venilove,slanceto.com i simbioza която не е писала скоро.Трябва да почерпите.Ха ха ха

# 217
  • София
Цитат
П.с. ползвайте 'Проверка правопис' - точно под полето за нов пост стои  Rolling Eyes да се четат някои постове е просто ужас.
Peace
Аз като споменах за него, ме "наплюха" като нетактична, а  други казаха, че явно ще ми идва менструацията.  ooooh!
newsm78 доколкото си спомням, темата за правописа беше избистрена /един петък вечер - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=459418.300  /  бееше изписано дооосттта..Резултата беше, че няколко мацки се фръцнаха, никой не си взе поука кое как се пише/ставаше въпрос за често употребявани думички, а не за правописни грешки от бързина, които според мен си личат/, а няколко други мами дето пишеха правилно думичките почнаха да ги пишат грешно, явно неразбрали къде е истината...

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 09:22 от EmiR

# 218
Добро утро. Hug
Бамба мерси за кафенцето, бебка тъкмо заспа и аз съм с моето пред компа.
Мами моля ви не започвайте пак тази тема, пак ще има сърдити, кой както иска така да си пише, все пак тук е отчетна да си споделяме за децата и да даваме съвети една на друга а не да гледаме кой как пише.
Днес времето е страхотно, ще изчакам бебка да се събуди и потегляме на разходка, лек ден на всички.

# 219
Деска84 е права,тук е форум направен за нашите бебоци а не правописен форум.Мими567 пиши как сте,виждам теее

# 220
Добро утро   bouquet

Отдавна чакам темата за правописа да избухне отново, не за друго ами да кажа че има и бутон редактирай и така може да се допълват постовете, а не някой забравил да допише нещо да пуска 2-3 поста един след друг и цяла страница да гледаме само постовете на едно лице. Дано да ме разбрахте правилно.

Гингерина как е бебето, спахте ли добре ?

# 221
  • София
Добро утро мацки.Мерси за кафето аз отивам да правя  моето че нещо ме блъска главата.
Честити месечинки на venilove,slanceto.com i simbioza която не е писала скоро.Трябва да почерпите.Ха ха ха
Някой вика ли ме? Mr. Green
Имам много за писане,но нека да почерпя първо за месечинката на Плами:

Плами беше с Т и разстройство цяла седмица.Сега се надявам да се овладели нещата.
По повод честото и вдигане на Т без причина,във вторник ще я водя на частно при една
педиатърка.Казва се Шумилина!Някой да има отзиви за нея?

Аз пък пия антибиотик,заради възпалена шийка и направих някаква алергична
реакция и сега пия и Зодак!Имам и раничка за горене!На някоя от вас да са и горили?
Дали боли?

Сега се стягаме за разходка.После ще надникна да ви видя!Чао засега!

# 222
Не боли, само мирише гадно  Twisted Evil
Няма ли начин за медикаментозно обработване?

# 223
  • София
Не боли, само мирише гадно  Twisted Evil
Няма ли начин за медикаментозно обработване?

Ами незнам!Не съм и питала,но доколкото разбрах,не е много малка
и сигурно затова!

# 224
  • София
Добро утро!
Закърпихме положението с помпата, ЕмиР ми даде моторчето от нейната Hug Само дето кърмата хич я няма, но това е друг въпрос.

Аз по темата за правописа се изказа още миналия път. Честно казано, на мен ако някой ми направи забележка, че пиша някоя дума грешно и е прав, ще си взема поука, а няма да се фръцвам като ощипана госпожица и да продължа да си пиша неграмотно. Айде това тук е форум и повечето не се познаваме, ама утре ще кандидатства за работа и ще си напише и автобиографията точно толкова неграмотно Rolling Eyes

Симбиоза, на мен са ми горили раничка - не боли, ама мирише на опърлено месо Crazy

Общи условия

Активация на акаунт