Звездни компромати-59 част

• 67 349
  • 749
  •   1
Отговори
# 630

на 28 май съм на кино, значи  Sunglasses

# 631

ох, дано да съвпаднат датите, аз точно на тоя ден съм София и ... with the girls .. супер се получава:)) рокли, коктейли и още нещо:)

# 632
От свръхдоза е починал Кори Хайм, по-големите сигурно го помнят от 80тарските тийн филми. ..... Flowers Rose

Не мога да повярвам, жалко за готиния пич, Бог да го прости! Cry

# 633
# 634
Туй пешкирче на главата е убийствено. Laughing

# 635
Андреа без фотошоп много ми прилича на Ан Джи  Laughing
А хубавата Райничка е като излязла от списание Бурда отпреди 14 години  Rolling Eyes

# 636
  • Велико Търново
Първоначално реших, че за пешкирчето на Райна говориш, понеже почнах снимките от долу нагоре, а то било за Андреа  Wink

# 637
  • До морето

малко ала Холивуд се е мъчила да го докара...

между другото винаги съм се питала кви са тия пози дето ги заема на всяка снимка, било за професионална фотосесия или такива дето сама си ги пуска из нета #Crazy тя нали уж модел беше преди да стане фолк-певица...кой я е учил да моделства newsm78, хич не ми е ясно? Наредили се 4 човека за снимка и наш'то Теодорче застанало като за корица на списание "Тираджийска мечта"... Rolling Eyes

# 638
Цитат
Наредили се 4 човека за снимка и наш'то Теодорче застанало като за корица на списание "Тираджийска мечта"... Rolling Eyes
Joy Joy Така си е ама много амбициозно това момиче чак ме учудва как се набута с Боб Синклер и Шаги парче да направи и клип да снима,тц,тц,тц,сложи другите фолкаджийки в малкия си джоб Laughing

# 639
Признала съм я за най-амбициозната. И евала, постига си целите. А колко е бездарна не е истина. ooooh!

# 640
Признала съм я за най-амбициозната. И евала, постига си целите. А колко е бездарна не е истина. ooooh!

Ама какво й пука, нали е напред с материала. Като започна да пее, чак й се чудех на акъла де си мисли, че е тръгнала, при все че имаше не една и две звезди на небосвода. Ама ей на... определено е най-отпред - вади хитове, канят я по дискотеки, отвориш хладилник - тя е там...

# 641
  • София
Някой знае ли как точно става номера с поканите за церемония на Оскари? Не трябвали гостите да са свързани по някакъв начин с номинираните филми?
С малко закъснение,отговор на въпроса ти:
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2819751

п.с. И аз да се присъединя с недоумение как бездарно момиче става звезда при наличие на толкова талантливи такива ooooh!.

# 642
Снимки на Андреа от Маями без фотошоп:
--Цък 4--

От няколко страници насам един въпрос не ми дава мира. Тези двамата отстрани не бяха ли някакви италианци, имидж- мейкъри на Камелия (най-добрата дружка на Андиреа  Laughing) ?  newsm78

# 643
# 644
Не знам дали друго са и обработвали, но врата са и докарали като на чудовището от Лох Нес... Joy

Холи Мадисън
Дженифър Гарнър - тази жена се облича и изглежда като истинска повлекана в ежедневието си.
Бритни
Мариса Милър
Дина Лоън
Саймън Монджак май вече забрави Британи Мърфи...

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 09:04 от Бижy

Общи условия

Активация на акаунт