Моята пълна промяна :)))

• 35 662
  • 356
  •   1
Отговори
# 30
  • Кацнала на едно дърво.
Аз пък съм очарована от теб (видях снимките ти).
Смятам, че много ще загубиш, ако се втурнеш да приличаш на някого.  Особено на фолк фурия.
Ти си естествено красив, слънчев човек и не приличаш на "масата". Не се опитвай да бъдеш като всички.

Ако ми позволиш, на твое място бих поотслабнала мъничко. Имаш хубаво, хармонично тяло -  спортът няма да навреди.

Косата не я пипай, страшно ти отива. Peace
За пролетта... Лек грим, рокля, тренч и удобни, но елегантни обувки. Голяма гривна. Хубава чанта и очила.

# 31
Интересна тема, браво за куража да си признаеш, че имаш нужда от такава помощ!

Най-важното, както вече е споменато, е самоусещането за самата себе си. Да си позволиш да се чувстваш красива и стилна, да си горда от това.
В тази насока определено на мен най-добре ми влияят процедурите в СПА център и козметични салони.

Като за начало - отиди на маникюр - придай изящество на ръцете си, те са визитната ти картичка.  Peace Аз залагам на изчистения червен маникюр - секси, стилно. Сменям нюансите според настроението и сезона - понякога ярко червено, понякога бордо, с повече или по-малко блясък. Винаги се доверявам на специалисти за перфектния вид на ръцете си - 1 път в седмицата е достатъчно, за да се радвам на изящни ръце.  Party
Щом имаш финансова възможност отделяй си време за масажи и терапии за лице и тяло в някое изискано и луксозно място, където ще се погрижат да се почувстваш невероятно.

Както се казва - апетитът идва с яденето  Laughing Колкото повече внимание отделяш за външния си вид, толкова повече ще ти харесва да го правиш.

# 32
  • София
Много искам, беее... За косата. Simple Smile

А иначе, аз ще карам паралелно - промяна и отвътре, и отвън. Simple Smile

За пролетта... Лек грим, рокля, тренч и удобни, но елегантни обувки. Голяма гривна. Хубава чанта и очила.

Ето това е страхотно! И никога няма да ми мине през пилешкия ум... Confused

Addri, идеята за избелването на зъбите е супер! При зъболекар ли се прави?

# 33
  • София
Момичета, ако искате, пускайте снимки или описания на дрехи, конкретни магазини, аз ще ви слушам и ще ходя да купувам. Simple Smile

# 34
  • София
Fishu, супер, ще ти пиша на лични. И на Klemy ще пиша. Simple Smile И със съветите от тук, ще стане перфектно.

Ти какъв вариант предлагаш за косата?

# 35
Може ли част от настъпилите промени да бъдат споделяни тук? Може да помогне и на други... Embarassed

# 36
  • София
Ами, засега имаме това:

1. Маникюр
2. Избелване на зъби
3. Нещо за косата, аз клоня към удължаване (възможно е с къса коса вече)
4. Трябва да си оправя веждите! Simple Smile
5. Отслабване (като отбия детето, че още го кърмя и диетите му се отразяват зле)
6. Фитнес за гърба (на кукуво лято hahaha)
7. ?
8. ?

# 37
7. Някалко хубави аксесоара, чанта, бижу
8. Лек грим
9. Дрешки с ефект ))))

# 38
  • София
7. няколко чанти и няколко бижута... Whistling Laughing Mr. Green

# 39
Много интересна темичка, ще следя с интерес.
И според е по - добре да не си удължаваш косата, но може да я направиш с 1, 2 тона по - светла.

# 40
  • София
Да не си я удължавам, защото се уврежда самата коса и защото си личи? Има ли начин да не си личи толкова много?

# 41
Включвам се в темата, защото искам да вмъкна нещо, което ми се струва доста важно.
Имам усещането, че си много чист и доверчив човек, в същото време много смел и хладнокръвен. Склонна си да "се оставиш на някого на 100%".

Добрият вкус е относително понятие. Има някои правила, които са се наложили, но всъщност вкусът на всеки човек би могъл да бъде интересен. Стайлингът за мен е необятно понятие, за него е необходима фантазия, много освободено мислене – да не се притесняваш – трябва да умееш да експериментираш. А хората се смущават именно от това – как биха изглеждали, няма ли да им се смеят. Но експериментите винаги водят до някакви верни изводи. Така че ключът към успешния стайлинг са фантазията и смелостта.

Също мисля, че е от значение да наклониш везната на промяната, накъдето ти самата желаеш. Лесно ще намериш хора, които ще ти се наложат с тяхното мнение, но преди всичко пробвай с това, което си си визуализирала вече ти до този момент. Просто нека то бъде добре доразвито.

Ако до теб застане помощник - нека те изслуша внимателно, а след това да даде своите идеи.  Наложително е той да се вдъхнови от теб, конкретно.   bouquet

Успех.

# 42
Мисля че си много сладка на снимките. Понякога е нужна вътрешна промяна най-вече.

# 43
Момичета, намесвам се с ясното съзнание за риска, и с извинения.  Praynig newsm78
Какво ще кажете, ако промяната се насочи първостепенно в друга посока, а именно:
- нежен тон
- внимателни движения из пространството - да не настъпиш някого, да не блъснеш, внимателно да си вземеш чашата, или молива, полека да си включиш компа, да затвориш врата, да не влиташ в стаята при други хора гръмогласно със собствения си проблем,  и др. елементарности, да не вдигаш шум от какъвто и да било характер, които не изброих както трябва
- употреба на любезни изрази като напр. "извинявай за безпокойството...",  "ако обичаш..." "много те моля...", "благодаря ти, че си ми оставил салата..." - искрени изрази
- добронамереност
- усмивка

Спирам, да не заприличам на "Как да се държим в обществото"
И питам - няма ли нещо общо между двете теми, според вас?
Защото аз съм виждала небрежна опърпана грозница, но с маниери, чар, възпитание и очарование - на които никой не е могъл да устои.

# 44
мога да ти пратя снимки на имейл с и без удължена коса,не че ми пречи и тук да ги сложа,но не е това темата, и не че те агитирам да я удължиш,но виждам че наистина си запалена по идеята.Аз също съм с къса коса. 

Докато писах е писала и Баба Здравка. Много добре звучи това което е писала тя,само за небрежната опърпана грозница с маниерите колко е неустоима не вярвам.Ами да - и това е част от промяната на даден човек,но общо взето който си е спънат,първосигнален и невнимателен ще си остане такъв.То затова първите седем години са важни.Дано поне десцата си да научим на тези важни неща.

Общи условия

Активация на акаунт