Стара Загора 68 - Марта ще подхвърля разни провокации, но... Друг път...!

• 51 271
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
В Стара Загора рядко се среща тази практика за оставяне по цял ден още от началото,дори от теб чувам за първи път Simple Smile НО пък в София е често срещана Wink А щом детенце не е плакало не се притеснявай  Peace

# 661
Аз четох скоро (май тук някъде) че било по- добре за детето, ако може от началото по цял ден да се оставя, иначе му се създавали стереотипи. А пък щом не плаче и е контактна, не се кахъри! Те си знаят работата лелките, пък и ако плаче, сами ще ти се обадят да си я прибереш, бъдисигурна Wink! Успех и мнооооооооого здраве в яслата!!!  Grinning

# 662
Аз четох скоро (май тук някъде) че било по- добре за детето, ако може от началото по цял ден да се оставя, иначе му се създавали стереотипи. А пък щом не плаче и е контактна, не се кахъри! Те си знаят работата лелките, пък и ако плаче, сами ще ти се обадят да си я прибереш, бъдисигурна Wink! Успех и мнооооооооого здраве в яслата!!!  Grinning
Моята не е ходила на ясла, но в градината бяха на точно това мнение и да, стоя по цял ден от първия ден.

# 663
  • Стара Загора
Ивелин тръгна директно на градина и първия ден не си спомням точно какво правеше, дали е ревал... Но директно тръгна за цял ден... На градината е задължително...
Е, после рева два-три месеца при воденето, но му минаваше бързо - за няма и две-три минути след като сме го оставили... Mr. Green

# 664
  • Стара Загора
Слави не е ходил на ясла но на градината е от първия ден о цял ден. Рева...кхъ да не кажа театрално само когато мина зад ъгъла Twisted Evil

# 665
  • у дома с любимите си хора
Здравейте!На учениците и на другите от образованието - успешна нова учебна година!

Моята дъщеря беше днес за 1-ви ден на ясла.Сутринта като я оставих не се разплака,беше и интересно и бързаше да разгледа всичко.На обяд отидох да си я взема и ми казаха,че ще я оставят до 4 часа защото не плачела.Аз попитах все пак дали не мога поне 1-вия ден да я взема на обяд, но ми казаха да не се притеснявам и да я оставя...
На вас как ви се струва - нормално ли е щом не плаче да стои цял ден от първия ден още или има вероятност да го стресираме детето?...
Аз лично не съм чувала за друго дете да е оставяно от 1-вия ден по цял ден и затова съм малко смутена.... Thinking

Моята дъщеря тръга на ясла на 2 години.Никога не е плакала - нито първия ден,нито след това.В нашата ясла обаче реда е да се оставя детето до обяд в продължение на 1 седмица.Не мисля,че има причина да се притесняваш.Щом смятат,че е спокойна значи са преценили положението.Те сами ще те потърсят,ако се наложи да я вземеш.

# 666
Здравейте, и аз старозагорска мама, нещо заблудена, сега чак се сещам да пиша в тази тема, но все пак да се представя, приятно ми е Нина, скоро ще съм на 30 и това е, ако има нещо питайте..... Laughing, в духа на последните страници.....

# 667
Здравейте, и аз старозагорска мама, нещо заблудена, сега чак се сещам да пиша в тази тема, но все пак да се представя, приятно ми е Нина, скоро ще съм на 30 и това е, ако има нещо питайте..... Laughing, в духа на последните страници.....

Ами освен да те броим за сбирката на 20-ти   Mr. Green

# 668
оооо, ами защо не, ако не е прекалено де да знам "странно" в предвид това, че цопнах днес в темата и стажа ми е малък де... Crazy, мерси за поканата, като дойде момента да се уточнявате, ако искате свирнете...

# 669
Може ли някой да ми помогне с малко инфо за Медицинска лаборатория в Стара Загора, която да работи от 07.00ч.? Потърсих в нета, но освен адрес и клинични пътеки друго не намерих... Praynig
Благодаря предварително!

# 670
pipi_mb ,каква лаборатория ти трябва? За какви изследвания?   
Нинче,добре дошла.Гледам мъника е колкото моя  Simple Smile.
Ние сме на ясли 1 седмица,а аз съм на работа. Ужасно ми е криво,но уви няма кой д ами го гледа. Иначе много ми го хвалят,бил научен на режим,много слушал,играел с децата,приказвал и разбирал всичко,изяжал им незабелязано храната  Mr. Green.Иначе за протокола-оставях го 3 дни до обяд и от четвъртия вече цял ден.  Иначе ми разказва като се прибере за различни неща,които с аму направили впечатления.

# 671
Мерси milisa, ние сме се срещали в тортената и в ла редутската май ако не се лъжа Thinking, много се радвам че детенцето ти лесно свиква с новото положение, така и мама е по-спокойна Hug

# 672
Може ли някой да ми помогне с малко инфо за Медицинска лаборатория в Стара Загора, която да работи от 07.00ч.? Потърсих в нета, но освен адрес и клинични пътеки друго не намерих... Praynig
Благодаря предварително!
Трябваше да направя на детенце изследвания - кръв и урина - и понеже е на училище исках да е по-рано, за да я изпратя на време за училище. Днес тръгнах на сляпо и все пак намерих вариант, който ме устрои. Оказа се, че много малко лаборатории вземат кръв от пръста?!? В българо-германския бяха изключително нагли, груби и дори ни изгониха с детенце...от там отидохме в детска поликлиника, където бяха много мили и любезни и ни обясниха нещата - оказа се, че при тях се взема кръв от пръста. Успокоиха детенцето, обясниха и какво ще правят и и взеха кръв, успяхме и за училище...Не знаех, че е толкова трудно по медицинските лаборатории просто да си вършат работата. За българо-германския нямам думи и вече няма да стъпна там!!! Благодаря все пак. А искам и да споделя опита си, ако на някой му се наложи да прави профилактични изследвания на пораснало детенце  Peace

# 673
  • Стара Загора
Контролните изследвания на кръв и урина при навършване на годинка направихме в "Иван Рилски". Там вземат кръв от пръста.

# 674
  • у дома с любимите си хора
Кръв от пръста вземат и в Св.Пантелеймон.Изследванията на децата ги правя там.

Общи условия

Активация на акаунт