Лили Иванова- горгона или примадона на българската естрада

• 23 481
  • 385
  •   1
Отговори
# 270
За какво завиждаме по-точно?  Laughing

най-малкото повечето от вас на 70, ако са още живи, ще са немощни бабета, които ще куцукат с бастунче до най-близкия магазин за да си купят хлебец...

Сори.

Аз за себе си също знам, че най-вероятно на 70 ще бъда куцо безпомощно бабе, но се възхищавам на Лили, а не се стапям от завист като вас - защото имам достойнство, нещо което е дефецит напоследък. Хората с достойнство не биха си позволили да плюят който и да е по този грозен начин, както го правите тук.

# 271
За какво завиждаме по-точно?  Laughing

най-малкото повечето от вас на 70, ако са още живи, ще са немощни бабета, които ще куцукат с бастунче до най-близкия магазин за да си купят хлебец...

Сори.

Аз за себе си също знам, че най-вероятно на 70 ще бъда куцо безпомощно бабе, но се възхищавам на Лили, а не се стапям от завист като вас - защото имам достойнство, нещо което е дефецит напоследък. Хората с достойнство не биха си позволили да плюят който и да е по този грозен начин, както го правите тук.
Нека станем на 70, пък ще видим  Simple Smile И понеже имам достойнство, предпочитам да си избера други 70-годишни модели за подражание. Такива, които не се страхуват да са жени и носят женствеността си с цялото й великолепие, без жалки напъни да си играят на непораснали момиченца.

# 272
# 273
Серви, имаш вкус, за това Laughing

# 274
Не е проява на достойнство да сипеш злобарски и завистливи подмятания.

Ах, ама как изглеждала Райна Кабаиванска, а как изглеждала Лили Иванова - ами и двете са звезди , но в съвсем различна стил музика, затова и изглеждат различно...

Лили Иванова изглежда перфектно, дай Боже всекиму.

Райна Кабаиванска също , пак дай Боже всекиму да е като тях двете.

# 275
И аз харесвам 20-те години при едно момиче повече, отколкото при друго, 30 -те при жените също изглеждат различно Laughing

# 276
Ах, ама как изглеждала Райна Кабаиванска, а как изглеждала Лили Иванова - ами и двете са звезди , но в съвсем различна стил музика, затова и изглеждат различно...

Лили Иванова изглежда перфектно, дай Боже всекиму.
Да, съвсем различен и несравним стил както на музика, така и на поведение.
И както казах - въпрос на вкус. И за двете.
Но има и друго нещо - нарича се манталитет (тази дума вече стана банална, но няма по-подходяща).
Т.е. много родни "звезди" забравят, че в ежедневието си са хора. Някои продължават да живеят в клиповете си и не искат да излязат от образ.
Една от тях е Лили И. Бих казала, че точно заради това ми е по-скоро досадна нейната особа. Макар че - хора всякакви.

# 277
И аз харесвам 20-те години при едно момиче повече, отколкото при друго, 30 -те при жените също изглеждат различно Laughing

Нищо не спомена  за 70те.

# 278

Нищо не спомена  за 70те.
http://freshnewsbg.com/files/Image/sylvie-vartan1.jpg Ето едни 66.

# 279

Нищо не спомена  за 70те.
Те си имат предистория. Различните двайсетгодишни, трийсет, петдесет годишни вероятно, ако доживеят, стават и  различни възрастни жени.

# 280
Трещи, не се бутай в шамарите. Рано ти е още Mr. Green

Силви Вартан е прекрасна. Както и Райна Кабаиванска.
Прекалено "примадонеста" ми е Лили Иванова. Никой не отрича таланта й, както и това, че е идол на няколко поколения, но наистина трябва да се оттегли. Нека пее, но да придобие един по-подходящ за възрастта й стил.

Стил ли казах ? Laughing

# 281
Като показах Силви Вартан в бяло, да покажа и Лили Иванова в бяло  Laughing
http://i.actualno.com/club.bg/files/2007/10/03//91e3a8b047.jpg

# 282
Като показах Силви Вартан в бяло, да покажа и Лили Иванова в бяло  Laughing
http://i.actualno.com/club.bg/files/2007/10/03//91e3a8b047.jpg
Joy
Съжалявам за спама, но този пост наистина ме разсмя...

# 283
Трещи, не се бутай в шамарите. Рано ти е още Mr. Green

Блгадаря, блгдаря. Но все пак се замислям. Живот и здраве, най-малко искам да изглеждам като Лилето.
А между другото , гледах нейни снимки като млада - съвсем другояче изтлежда  - направо като човек.  

# 284
Ако трябва да сме напълно откровени, нито Силви Вартан, нито Райна Кабаиванска са в тази блестяща физическа форма, която има Лили Иванова. Как ли ще заподскачат двете на сцената - не, не става. Докато наш'та мацка Иванова скача и пее едновременно - все едно времето няма власт над нея  - което е очарователно за незлоблива и независтлива личност като мен и вбесяващо за други.

Лили Иванова е едно момиченце, и е останала такава на 70 - какво сега да се прави на възрастна дама изкуствено ли и да се състарява с грим и прическа, че на някой видите ли не му харесвала идеята, че и на 70 една жена може да е още момиченце и му ставало криво от това.

Харесвам детето в нея.

Общи условия

Активация на акаунт