® E-bay - тема 48

• 34 239
  • 762
  •   1
Отговори
# 330
На първа страница има линк  Peace

# 331
Мис не ти се отварят линковете?

Аз пък да  ви питам, някой взимал ли си е калъфче за лаптоп? Трябва ми някакъв, за да го нося в дамската си чанта спокойно.
На мен ми ги отваря  Rolling Eyes калъфа е този ,а продавача е http://myworld.ebay.co.uk/freebitsuk/ За калъфка не мога да ти помогна  Confused

# 332
# 333
  • Варна
Покривалото- калъфите за дивана ... без дивана:-)

# 334
Има ли начин да се променя поставен вече фиидбек?

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 18:30 от red shoe

# 335
Благодаря Ви момичета  Hug
В понеделник ще плата с акаунта на приятел, а ще продължа да го мъча пейпала  Mr. Green
firefly статуса ми е "Status: Unverified Get verified " но когато дам Get verified ми иска този код, което според мен значи че вече са ми взели тези 1.5 евро и са ми го патили.
Имате ли представа дали след въвеждането на този код мога да плата веднага?
Kylie съжалявам, пълни глупости съм писала. Разбира се, че направо кода ще ти иска  ooooh!
Сега се сещам, че имаше To do list, аз май от там платих тези 1,5 евро. Аз моят код за потвърждаване всъщност след много време го вкарах.
А на въпроса ти вече са ти отговорили с да.

red shoe фийдбека и аз не съм успявала да променя, ако е възможно дано някой да сподели.

# 336
Днес получих и-мейл от Пейпал, че случаят е решен в моя полза и ще ми преведат парите обратно за неполучените ДВД-та на Бейби Айнщайн. Да се похваля! Laughing

# 337
# 338

Продавача трябва да пусне форма - Рекуест за промяна на фийдбека.
 От нея има линк , който води към твоя написан фийдбек . Peace

# 339

Продавача трябва да пусне форма - Рекуест за промяна на фийдбека.
 От нея има линк , който води към твоя написан фийдбек . Peace

Meрси  Peace

# 340
# 341
Момичета, преди два дни платих една рокля, но вместо платено, ми стоеше часовничето в WON. В Paypal пише, че не е регистриран мейла. Сега продавача ме помоли да откажа плащането и щял да ми даде друг мейл. Направих го, а сега се чудя парите след колко време ще ми се появят? В баланса или в картата да ги очаквам?

# 342
Здравейте и от мен. )))
Аз чакам доста неща, но до сега нищо, като се има предвид, че имам няколко неща платени на 26ти и утре много се надявам да са дошли.
Имам една рокличка спечелена, напоследък нищо не ми хваща окото, а и напълних шкафовете на малката, та стига толкова. Сега се занимавам с разни неща на една позната, та с тях няма какво да се хваля.

лятна рокличка

# 343
Момичета, преди два дни платих една рокля, но вместо платено, ми стоеше часовничето в WON. В Paypal пише, че не е регистриран мейла. Сега продавача ме помоли да откажа плащането и щял да ми даде друг мейл. Направих го, а сега се чудя парите след колко време ще ми се появят? В баланса или в картата да ги очаквам?
До 3 дни ще ти влезнат в картата
Само да кажа че при мен не стана плащането и чрез новия мейл на продавача ,дано при теб се получи.

# 344
това за дъщеряти ли е или за теб ... малко голямо ми се струва
 Joy

Общи условия

Активация на акаунт