® E-bay - тема 48

• 34 239
  • 762
  •   1
Отговори
# 585
един тъп въпрос колко време след като е спечелен търга трябва да се плати чрез пейпъл Crossing Armsима ли някакъв срок
Ако изрично не е упоменато в обявата време,  е до 7 дни след края на търга

# 586
  • varna
от 5 до 7дни е срока!така или иначе не чакайте последния момент.по добре е да си платите по бързо-така също получавате по добър фийдбек от продавача Wink

и също за любителите на ларедута-заповядайтеSimple Smile
http://cgi.ebay.co.uk/La-Redoute-Round-Toe-Ballet-Pumps-With-Tap … 05215939353955899

# 587
  • София
Снощи бях заложила снайпер за един търг, сега гледам търгът е свършил и никой не е наддал. В гиксена ми пише "AUCTION RESTRICTED: REQUIREMENTS NOT MET" . В същото време стоката е релисната. Значи ли, че продавачът е спрял търга преди края и има ли право да го прави?

# 588
Не, не означава, че е спрян търга. Означава, че не отговаряш на условията на търга-най-вероятно адреса ти на регистрация не е английски. Иначе доколкото знам продавачът има право по което иска време да спира търга.

# 589
Охххх, аз съм заредила 4страници с търгове, ако спечеля и половината вече моя мъж сигурно ще иска развод...))))
Естествено 90% от тях са за Калина, после се чудя какво да ги правя тези дрехи, ама нищо....да има детето. )))

Момичета, я споделете, че ми е интересно - как приемат мъжете ви това пазаруване в ибей?

# 590
Момичета, я споделете, че ми е интересно - как приемат мъжете ви това пазаруване в ибей?
И той вече е зарибен  Mr. Green Маратонки, часовници, дрехи, всичко!

# 591
vikuna-осветли ме моля те за кого са бебешките неща  Grinning
Ха ха ха Миме за мой приятел са , еййййй човек нищо не може да скрие от вас/Теб чакам за да потретиме заедно ..../  newsm78  txtloves
говори си  Joy

# 592
  • София
Аз вчера си взех това от пощата,спечелено миналия четвъртък
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2205626 … ame=STRK:MEWNX:IT

За първи път получавам нещо, което е юзед и е в отлично състояние.До сега все в кофата отиваха.

Тези дни очаквам тези обувки
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1104971 … ame=STRK:MEWNX:IT

# 593
  • София
Не, не означава, че е спрян търга. Означава, че не отговаряш на условията на търга-най-вероятно адреса ти на регистрация не е английски. Иначе доколкото знам продавачът има право по което иска време да спира търга.
Мхм регистрационният ми адрес е английски  newsm78 до сега не съм имала проблеми

# 594
  • София
Момичета, на някой от вас регистрационният адрес да е на Марина Транс? Доволни ли сте от тях? За колко време горе долу Ви пристигат нещата с адрес на посредник и предупреждавате ли ги по някакъв начин, че чакате 4-5 неща примерно, за да дойдат на куп, а не едно по едно? Как разбирате дали нещото е пристигнало на адреса в срок?
При мен адреса е на девер ми в Англия, но така си плащам доставката до него, после си плащам да ги прати по пощата до адрес на ф-ма посредник да ги докара до Бг....

# 595
Как разбирате дали нещото е пристигнало на адреса в срок?
Ползвам услугите на Гив Транспорт, следя личната си страница на техния сайт.
Кога дадена стока е пристигнала на адрес в Англия, кога е тръгнала за БГ и кога е в БГ.
Не ги притеснявам по скайп, имейл или телефон  Crazy
В предната тема цитирах правилото на 5 П, след което го видях на сайта на споменатите посредници в предния пост  Tired.
Ще замълча  Whistling

# 596
Мишчицата, изредих може да се каже всички фирми, които доставят от Анлия до София:
с Емпреса обикновено не знаеш дали нещо е пристигнало за теб, докато не се появиш в списъците на някой курс, не ми допадна стилът им, но нещата ми дойдоха;
от Гив бях супер доволна (следиш си в сайта им движението на нещата, комуникацията е прекрасна), но за малки единични пратки (такива имам напоследък) не ми излиза сметката;
от Гъбко също бях много доволна, всичко ми е дошло с тях, и доста бързо (10-14дни), имат курс всяка седмица, комуникацията е чудесна;
опитах и с Маринатранс - получих няколко дреболии с първия им курс, сега с втория чакам още - засега добре се справят, и естествено не е за подценяване, че за София доставят пратките на адрес безплатно. Конкурентни са Simple Smile
Наистина двойна работа ти става с това препращане... Избери си фирма, опитай и така  Hug

# 597
Четох по темата но не съм наясно имам две питанки..
Спечелих търг и после на емайла дойде писмо ,че продавача съжалявал ,но не изпращал  до България,на други търгове ,които не пращат до тук не ми дава да наддавам,тя защо не си е направила такава опция и сега ми се обеснява .Незнам сега какво се прави в този случай какво става с тоиз търг и какво се изискава от мен?

Гледах в друг търг пощенските бяха определени до тук примерно 1.50 ,а накрая във фактурата,пишеше-3.50,не е ли голяма разликата в случая трябва ли да имам претенции или такава е практиката Whistling Whistling
Благодаря предварително за разясненията и помоща  bouquet

# 598
Момичета, на някой от вас регистрационният адрес да е на Марина Транс? Доволни ли сте от тях? За колко време горе долу Ви пристигат нещата с адрес на посредник и предупреждавате ли ги по някакъв начин, че чакате 4-5 неща примерно, за да дойдат на куп, а не едно по едно? Как разбирате дали нещото е пристигнало на адреса в срок?
При мен адреса е на девер ми в Англия, но така си плащам доставката до него, после си плащам да ги прати по пощата до адрес на ф-ма посредник да ги докара до Бг....

Аз се регистрирах наскоро още като започна дейност фирмата. Имам спечелени пет шест търга и имам постоянна комуникация с тях.Мацката, която е координатор тука е много приятна и отзивчива. Като спечеля търгът им пиша, че съм го спечелила и те после ми отговарят като пристигне пакета на мое име там. Сега са ми ги събрали и ще ми ги доставят с тоя курс. За сега нещата вървят добре. Повече от доволна съм но занапред ще видим.
Преди работих с друга фирма и много се ядосвах, че все ми пращаха нещата едно по едно въпреки молбите ми да ги събират. Аз за всяко нещо си плащах като поп за доставка на килограм и за пощенски в случая нямах никаква сметка сега като се замисля за някой неща по добре да ми ги бяха доставяли до България можеше да ми излезе и по евтино.

# 599
Знам че тук май не е практика оразмеряването, но за мен не съм си поръчвала нищо досега и не знам какъв размер съм. Мерките ми са гръдна 90, талия 70, ханш 93. Ако някой може да предцени Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт