Прекрасна пролет идва и обзема пролетното настроение наш'та Юнска тема!

• 39 698
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
  • София
    Кори Честито Grinning,много се радвам за теб, бъдете здрави и щастливи!!

# 526
Добре дошла на малката Никол на този свят!!!
Кори, честито, миличка!   bouquet

# 527
Честито Кори  Hug
да ви е жива и здрава малката Никол,много хубаво име сте избрали  Peace

# 528
Добре  дошла на  новата  земна жителка Никол! На  мама бързо  възстановяване   bouquet

# 529
  • Miami
Ехо, привет  Grinning

Благодаря на Мимче, че ви е известила за раждането на Никол   bouquet

Благодаря и на всички ви за хубавите думи и пожелания   bouquet

Ние от вчера сме си в къщи и се адаптираме. Жорко е много буен и едва опазвам бебето от него. От днес иска да я пипа постоянно, да й тика биберон, отделно си иска вниманието и доста истерии има. Дано свикнем по-бързо всички.
Малко снимков материал http://korfi.multiply.com/photos/album/20/20#photo=1

Офеее, кефите ме много - по плажове, по барчета  Grinning

# 530
  • София
Кори, честито! Много да ви радва Никол. Голяма хубавица и изобщо няма нищо общо с Жорко.

Как ги направихте и различни полове, единият рус, другата с черна коса. Да ви завиди човек Laughing

# 531
Кори, още веднъж да ви е жива и здрава! Голяма сладурана!  Hug

# 532
Кори, все така послушна да е малката красавица, Никол Hug

Ние този уикенд ходихме пак при Диди. Направо не знам дали така не й създаваме повече стрес, но пък иначе ще си мисли, че съвсем сме я забравили. Малкото ми момиченце, чак не искаше да ляга да спи, защото е запомнила, че като се събуди и мама вече я няма Cry Но още малко остава. От 13 август сме на почивка на Боровец и вече нямам търпение за всички хубави нови неща, които ни предстоят да изживеем заедно Heart Eyes

Ето да видите нашата малка жабка, която винаги иска "да" (в превод "вода") Joy

# 533
  • София
Здравейте и от мен!!
Честити бебчета на Кори и Sunny Bs (не се е похвалила, но я разконспирирах по лентичката Grinning)!! Да са здрави, щастливи и носят само усмивки на мама и тате!!
Пожелавам на мамите скоро да се адаптират към новата ситуация и да успяват да съчетават грижите за мъниците..

И аз оставих Яна в Бургас при баба и дядо.. Един ден съм без нея и вече ми е мъчно, не знам как ще издържа един месец...
Приключихме с частната ясла, въпреки че Яна много свикна там и много се привърза към всички, от Септември я приеха на държавна и ще я преместим, доста ни идват тези 500 и отгоре лева за частната... Мъчно ми е, но се надявам, че ще свикне и на новото място и няма да е проблем..
Успяхме някак си да свалим памперса, поне дневния, с пишкането нямаме пролем, но другата работа все още май предпочита да я върши в гащите... Надявам се, че скоро и тук ще имаме напредък..
Яна се страхува от водата, от морето със сигурност, водихме я на плаж, така и не пожела да пристъпи към водата, страшен рев при опит да доближим и аз и не настоявах... Следващия път ще се опитам някакъв друг подход да измисля, ако някой има идеи, да сподели..
Иначе е станала голяма бърборана, постоянно ги ръси едни лафове, не можеш да скучаеш... И вече е в периода на многото въпроси - какво е това, къде отиваме, къде е еди кой си..., защо... защо.. защо... и така.. Интересно е. Така ще ми липсва един месец..

Миона, вярно в Бургас е страшен задухът. И в София е горещо, но като се върнахме от Бургас ни се стори направо прохладно.. Хм.. това са явно негативите да живееш на морето Simple Smile

Офи, добре си я карате с Круми и Митко Peace Какво облекчение, че най-сетне можете да излизате след 40 дни Joy

# 534
Здравейте, момичета!
Не съм писала от 150 години, но пък ви чета през ден, така че прoпоуски нямам  Mr. Green
Честита принцеса, Кори! Много да ви радва!
Ние с Ина сме добре, гледаме се вкъщи, на работа трябва да се връщам през март-април следващата година и въобще не знам какво ще правим с градината. В най-лошия вариант се надявам да работя и аз като Блу за някоя частна до септември и така.
Ина все така говори страшно много и то уникално смешни и дълбокомислени неща. Напоследък хит е да ми каже "Ф момента имам Лабота" или "Имам пЛобЛем", от което падам от смях направо. Без памперс сме от няколко месеца, може да се каже, че Ина сама си го махна, без никакви проблеми, за 1-2 седмици промяната беше факт.
Обещавам вече да пиша повече, че нещо все не се наканвам.
Ето и две снимки на мишленцето ми:

# 535
  • Бургас
Блу много си наблюдателна  Laughing мерси

Ами ,да - на 1.08 се роди Михаил - дребен като брат си се роди - 2700 г и 50 см.Все още сме в болница ,но очкаваме утре да ни изпишат

# 536
Браво на вас, момичета! Много се радвам за вас! Съни, честито и на теб! Бързо възстановяване! Страхотно е да четеш подобни новини!

Мишленце, просто е невероятно - Ина става все по-красива и по-красива, не мога да  си представя следващите снимки, които ще постнеш. Вярно, че съм малко пристрастна, но има ангелско лице!

# 537
Съни, и на теб честита радост!   bouquet Дано скоро сте вече вкъщи с малкия мъж!
Инче, благодаря за комплиментите  Blush Blush Blush!
Да използвам случая да се похваля - завърших си курса за консултанти по кърмене и в петък предстои да си получим дипломите.
В случай, че някой има нужда от помощ или пък има въпроси, можете да разчитате на мен  Hug

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 13:13 от mishlence_

# 538
  • на края на света.....
Привет Hug
Има леко раздвижване в темата ни,което е много хубаво.
Урааааа ново бебче Sunny-bs честито ти нова радост.  bouquetДа е жив и здрав Михаил и много щастливи мигове да ви донесе.Как се чувства малкия голям батко от появата на братчето?
mishlence_ Ина е прекрасна малка госпожица!Да ти е жива и здрава!
Ох, аз в нов филм се вкарах пак.На София от известно време и се зачервява едното око,няма признаци да я сърби или боли,просто бялото на окото и става червеничко.Ще се ходи на специалист май newsm78.Няма да ни се размине.Стискайте палци да не е нещо сериозно.

# 539
  • София
Мишленце, честито! Аз като прочетох предишния ти пост и се сетих за вас и се зачудих дали още се кърмите...

Мама Гаца, и Яна имаше подобен проблем преди време - зачервявашеше и сълзеше, някакъв вид конюнктивит, тогава капахме капки и бързо мина. Нека я види доктор и да ви предпише нещо.

Общи условия

Активация на акаунт