116 Мартенички празнуват Деня на жената в САЩ!

• 35 203
  • 756
  •   1
Отговори
# 690
  • Boston, MA
Прозвуча много грозно за майката, не съм искала да обидя никого, не мога и да си представя такъв ужас да ти се случи. Мисълта ми е, че не е и реално да се осланяш, че всичко е 100% безопасно, в тоя смисъл аман от риколс. В такъв смисъл употребих идиома.

# 691
Цоне разбира се, че то е да пази Господ и че жената не го искала. Аз също съжалявам Sad za това, което се е случило. Спонтанна реакция, но в никакъв случай обвиняваща майката.

http://www.inhabitots.com/2009/04/29/consumer-reports-bashes-co-sleeping-slings/

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 23:16 от vanhorne

# 692
Според мен и другите слингове при невнимание може да са опасни. За мен този на4ин на носене е също опасен.

Бубс, разбирам какво искаш да кажеш и съм съгласна Wink

Мисс Дива, харесва ми условието в реформата за преекзистинг кондишънс, за другото  трябва да видя как ще ми се отрази на джоба ми, ка4еството на обслужване и т.н., рано ми е да се изкажа Laughing

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 03:58 от benson10

# 693
Днес е празник- Благовещение- ден на жената и майката. Бъдете благословени и преливащи от обичта на децата ви!

Леле днес никой ли няма да се разпише newsm78

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 19:47 от Мимето*

# 694
Привет и за днес,
в Гап има 20% оф и върху вече сейл стоки/проблем в наличността на размерите при някои от артикулите/ за заинтересованите.
Току що пуснах един ордър и си го чакам с нетърпение.

Хубав ден,момичета.  bouquet

# 695
  • Boston, MA
И аз днес напазарувах от Гап дънки за мен и Дани, за Бобката бодита и блузки.  Grinning

# 696
Мацки и аз го чекнах тоз Гап ама нещо ми се видя скъпичък newsm78
Аз ги харесвам на Картърс бодитата супер са, пък и като са на сел 5 за 15  Peace

# 697
Да ти кажа,Гап не са евтинии,но са предпочитаната ми марка дрехи и залагам на качеството.Олд Неви имат още по-добри оферти,преди малко поръчах две роклички за щерката по $10 парчето.Хубавото е,че картата ми важи и за 5-те марки от сайта,та не ми се налага за всяка да плащам по отделно.
Има и допълнително 20% оф,та се възползвах.

Накарах мъжо да ме запише днес на фитнес,че както ям напоследък от 4 размер ще стигна 10ка. Mr. Green

# 698
Мисдива, имате ли Планет фитнес при вас? сега имат някаква промоция, карта месечна за 20, със неограничен солариум и право да си водиш гост колкот искаш...ние тъкмо си взехме, една за мен, пък си тренираме двамата със половинката, аз ходя и на тенче  Blush (знам знам колко е вредно..)

# 699
Аз вече седя в новите дрехи на краля. Laughing Обиколих Гап и Олд нейви. Купих на всекиго по нещо, но за себе си най-много. Laughing

# 700
Привет и от мен, влизам да се похваля, че бредмейкъра ми дойде и цял ден съм нахилена- ще каже човек, че диаманти са ми подарили.... newsm44никога не съм предполагала, че толкова ще се радвам на кухненски уреди... smile3521

И сега с въпросите.Ще ме извините, че питам тооолкова много обаче така е като го върша за първи път.То готвенето си е цяло второ висше, че и по-сложно... smile3511Машината ми е тази, която имат Тандури и Клер.
1.Трябва ли да явключа на един цикъл без продукти да изгори маслата или не е задължително- страх ме е да не я изгория така.В книжката пише на програмата White Rapid Course, но нищо повече?
2. Тандури видях, че рецептата е със 7 и 1/2 чаши брашно,а в книжката пише, че могат да се слагат мах 4- много ме е страх да не я изгоря.Има ли вероятност да се повреди ако сложа по рецептата?
3. Четох инструкциите в блога и нещо частта с машината не ми е ясна.Тъй като само ще меси тестото си избирам програма"тесто".Тя има 2 цикъла на месене-първия 3 минути, втория 27 и един за втасване от 30 минути. Слагам течните съставки, после 4 чаши башно и включвам.След колко време спирам и добавям останалите 3 1/2.Няколко пъти ли трябва да я спирам и да слагам по-малко брашно?И като измеси 30те минути трябва да я спра и какво да натисна за да меси пак ,а не да продължи с "rise " функцията или като си свърши целия процес трябва пак да я включа да върши същото? Извини ме, че питам толкова много въпроси, но идеая си нямам.Предварително благодаря.  bouquet  bouquet
Клер и Кюбит могат да се включат със съвети също(нали щяха да правят пробно), че както виждате ми е тъмна Индия... ooooh!

# 701
Привет и от мен, влизам да се похваля, че бредмейкъра ми дойде и цял ден съм нахилена- ще каже човек, че диаманти са ми подарили.... newsm44никога не съм предполагала, че толкова ще се радвам на кухненски уреди... smile3521

И сега с въпросите.Ще ме извините, че питам тооолкова много обаче така е като го върша за първи път.То готвенето си е цяло второ висше, че и по-сложно... smile3511Машината ми е тази, която имат Тандури и Клер.
1.Трябва ли да явключа на един цикъл без продукти да изгори маслата или не е задължително- страх ме е да не я изгория така.В книжката пише на програмата White Rapid Course, но нищо повече?
2. Тандури видях, че рецептата е със 7 и 1/2 чаши брашно,а в книжката пише, че могат да се слагат мах 4- много ме е страх да не я изгоря.Има ли вероятност да се повреди ако сложа по рецептата?
3. Четох инструкциите в блога и нещо частта с машината не ми е ясна.Тъй като само ще меси тестото си избирам програма"тесто".Тя има 2 цикъла на месене-първия 3 минути, втория 27 и един за втасване от 30 минути. Слагам течните съставки, после 4 чаши башно и включвам.След колко време спирам и добавям останалите 3 1/2.Няколко пъти ли трябва да я спирам и да слагам по-малко брашно?И като измеси 30те минути трябва да я спра и какво да натисна за да меси пак ,а не да продължи с "rise " функцията или като си свърши целия процес трябва пак да я включа да върши същото? Извини ме, че питам толкова много въпроси, но идеая си нямам.Предварително благодаря.  bouquet  bouquet
Клер и Кюбит могат да се включат със съвети също(нали щяха да правят пробно), че както виждате ми е тъмна Индия... ooooh!

1. Аз бих я пуснала да обгори преди да пусна вътре хляб, но не бих я пускала празна.

2.Мики, с 3 машини съм месила тесто 4 паунда ( след като пише че може до 2 паунда) и не ми се е случвало нито една да се повреди досега. Дали може по принцип да се повреди, да, преполагам, че може, но аз меся вече 6 години( 3 машини смених, но никоя не е имала проблеми с месенето!) и споделям моя опит и на мен досега това никога не ми се е случвало.
Ако ще се чувстваш по-спокойна направи половината от рецептата!
Аз мисля, че това ограничение  за 2 паунда е най-вече защото не можеш да събереш всички чаши брашно от началото вътре. Както съм обяснила в рецептата, трябва да стоиш над машината и да добавяш постепенно, т.е ти ще използваш машината "не точно" по предназначение, защото тя по принцип трябва да работиш сама- пъхаш неща в нея и забравяш. Тъй като ти ще я използваш като помощник в месенето и ще бъдеш над нея докато не тръгне да втасва ( вместо миксер) това условие да е 4 чаши ми се струва, че отпада.

3. Пускаш машината, тя започва да меси, в момента в който спре да меси, пускаш отново ( при теб явно след 30 мин, но тъй като ти ще си над нея за да добавяш неща няма как да изпуснеш този момент). Не трябва да втасват продуктите преди да са измесени добре!
След като пуснеш да меси отново, ако искаш можеш и 2-ри път да я спреш да измеси  пак ( не е задължително) и след това да пуснеш 3-ти път. Така или иначе, в момента в който пуснеш машината да меси 2 ( или 3-ти път ако искаш две премесвания) вече я оставяш сама да се оправя, да меси, да втасва и чак като изпищи, че е готова отиваш да я отвориш! НЕ СЕ ОТВАРЯ капака когато започне да втасва! 

# 702
Мики, Клер щеше да прави проба.  Peace Аз нямам нерви за проби,  Stop ще меся на ръка и няма сила в момента, даже и апетита ми, която да победи мързела и да ме накара да мачкам на 2 пъти по минимум 40 минути.  Mr. Green Ще направя една доза преди Великден и каквото стане - такова.  Wink
Успех на теб.  Grinning

# 703
Много , много ти благодаря за отговорите. Hug Hug Hug
-Щом твоите месят повече от 4 чаши значи няма проблем- все пак моята е като последната, която имаш.
-А  как да я пусна да обгори?
-И за последния ми въпрос да видим дали съм разбрала правилно- слагам течните продукти, слагам 4 чаши и пускам да меси, след 4-5 минути спирам и слагам още брашно, пак натискам старт  и след малко пак слагам брашно докато го сложа всичкото.Оставям докато си измеси и като видя, че спре да меси(трябва ли да изпищи?) пак спирам и натискам пак старт.И така ще започне пак да меси и след това не пипам, а си оставям докато свърши целия цикъл?
Още един въпрос: Какъв размер са ти тези продълговатите  тавички, в които печеш козунаците от по 330гр показани в стъпка 11?

Кюбит тогава ще чакаме дакажеш как са станали... Peaceаз ще правя пробно, че като ме гледаш какви малоумни въпроси задавам си представям какво ще стане... ooooh!

# 704
НЕ СЕ ОТВАРЯ капака когато започне да втасва! 
ТАКА опс е в идеалните домакинства като в Тандуринкото Laughing У нас се отваря с повод и без повод-кой нещо забравил да сложи, кой прави научен експеримент какво ще стане ако набодеш тестото с нож,кой изключил машината по грешка,кой объркал програмата и пр..и пак се надува и става хляба Grinning

Общи условия

Активация на акаунт