Перла - Началото на едно красиво приятелство - Епизод 27

• 30 923
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
За да не е темата на втора страница Заповядайте А като дойде Викторчето аз изчезвам Липсваш ни

# 406
Перличкииии, моля ви се, огладнях, с тез вкуснотии ooooh!

# 407
Здравейте, Перлички мили!

По кафенце от мен...

# 408
За да не е темата на втора страница Заповядайте А като дойде Викторчето аз изчезвам Липсваш ни

dterziiska, мерси!!! Особено за шкембе-чорбата, 1:1 с чесън я разредих!  Hug И да не си посмяла да мръднеш оттук! Викторчето ще се грижи за радостта на душата, а ти - да ми е кръшна снагата!  smile3521

# 409
# 410
  • "Перла"
Хубава кулинарна тема се е оформила Mr. Green
Момичета кога успяхте да приготвите такива вкуснотийки.
Мерси ви. newsm51

# 411

Добър ден Перлички

Заменям темата от кулинарна,на пролетно-цветна

dterziiska,какви са тия мисли за изчезване?За къде сме без твоите закуски,обяди,кафенца?Викторчето само да си дойде,после ще му мислим!Пък и тя милата видя,че с нас на глава не може да излезе.Ами нали  след всяка софра става веселба!А после,това-  261uu  261uu  261uu

# 412
Привет!
Сигурна съм, че Викторче е скрила кантарче някъде дълбоко Laughing Laughing Laughing
Викторче, липсваш. Hug

# 413
Момичета,  моля Ви, който може да сложи една до друга две снимки:  К.Т. с фланелката с Мохамед Али, но в най-близък план  и  С.О.  точно, когато даваха  покана за сватбата си на дядо  Мехмет-Фикри.   Дано не греша,  имам чувството,  че на двете снимки двамата са с едно и също или  еднакви колиенца.  Ако сте сигурни, че има нещо с колиенцата, то да разнищим, кога е правен кадъра от филма и кога е снимката с Мохаме Али.  Ако не греша (а много ми се иска да е така), то  ще има нова версия за някои неща.

# 414

Приятно гледане!

# 415
Пънар е много, ъъъ, пънареста.  Laughing Laughing Laughing

# 416
Нямам битиви онлайн, прекъсна и съм болна Close Embarassed

# 417

Joy Joy Peace Peace

Така е.Пънар-пънареста,Инджи-инатеста,Бахар-магареста,а Рукие-всичко накуп,че и бегълка и крадла на мъжете от сватбите. tooth

От цялата работа намазаха мъжете.Оплакаха се от жените си както  му е реда-с ракийка,мезенце,че и песни си попяха.

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 17:06 от sinq laguna

# 418

Joy Joy Peace Peace

Така е.Пънар-пънареста,Инджи-инатеста,Бахар-магареста,а Рукие-всичко накуп,че и бегълка и крадла на мъжете от сватбите. tooth

това ми хареса, а после ми кажете какво стана в тази серия, която аз не успях да гледам, пуу това битиви днес зацикли, сайта ли си обновяват, че следобяд пак нямаше, после тръгна, гледах го през бТВ уеб, на по широко екранче, после заби та до сега. #2gunfire #Cussing out Close

# 419
Привет!
Сигурна съм, че Викторче е скрила кантарче някъде дълбоко Laughing Laughing Laughing

Joy  newsm68

...На място тайно и дълбоко
vikktory кантарчето е скрила
само че, когато се завърне,
ще ни попилее...Майко мила...  ooooh!

Но някак си това не ме тревожи,
аз винаги се радвам ако някой,
щом съгреша, "на мястото" ме сложи...
Май ще ме гази в скоро време влака... Thinking

Пънар е много, ъъъ, пънареста.  Laughing Laughing Laughing

Joy Joy Peace Peace

От цялата работа намазаха мъжете.Оплакаха се от жените си както  му е реда-с ракийка,мезенце,че и песни си попяха.

Тъй си е! Joy Шереф само пропусна, ама за нея доста по-богат речник ще ти трябва... hahaha

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 18:00 от shoppp

Общи условия

Активация на акаунт