Перла - Началото на едно красиво приятелство - Епизод 27

• 30 912
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • "Перла"
mishel4ee  Mr. Green
няма да гледаш какво написах на sinq laguna ,че ще ме биеш Mr. Green

# 511
mishel4eeto i Comichka са ни е една голяма находка.Аз лично се радвам,че избраха bouquet нашата компания!

И аз и аз

# 512
sinq laguna

a  ся преведи ко написа Mr. Green

Готова съм с превода Mr. Green
mishel4ee,пък нали и вкусовете ни съвпадат/КЪВАНЧ и СОНГЮЛ/още повече те обичам!!

# 513
dterziiska, от сърце  Hug

mimolka, и ти можеш, сигурна съм, миличка. Имах специално отношение към езика още в средното училище, но сега чрез прекрасната специалност, която уча, разбрах, че е много повече от това, което е в представите ни. Той е една необятна феерия от закономерности и лексика, която би трябвало да е най-ценното нещо за един народ, защото чрез нея живеем, показваме чувствата си-тъгуваме, обичаме, прощаваме... Жалко, че има толкова много хора, които главоломно се впускат в чуждоезиковото обучение, без да са поискали да се докоснат до богатството на майчината реч...А тя е толкова прекрасна!  Hug

Миличка днес твоите връстници не могат да пишат ,радвам се че има още деца като теб.Искам да знаеш че си една от малкото.Запази се такава.Радвам ти се от сърце.Просто няма като теб-това е. Simple Smile

Напълно си права Като гледам моя ученик и страх ме хваща

# 514
  • "Перла"
Сигурно сте прави...Аз като се замисля- май само това мога  Joy С готвенето съм на Вие, с танците- да не дава Господ да ме видите от някъде, затова и хич не се пробвам, с математиката- същата работа... hahaha hahaha Но опре ли до есета- първа  Joy Бях вдигнала ръце от комшийските деца- ще ми напишеш ли това, ще ми помогнеш ли за онова... hahaha

mimolka, искрено ти благодаря! Наистина, думите Ви значат много за мен!  Ще ме разплачете, дами Hug Hug Hug

Виж  хубаво дете,ти май каза,че си на 21.Аз съм на 2по 21.С математиката съм на ти, с литературата на вие,от малка съм така.За другите неща да не ти пука,аз на твоята възраст яйца не можех да пържа.Всичко с времето си Simple Smile

# 515
  • "Перла"
dterziiska, от сърце  Hug

mimolka, и ти можеш, сигурна съм, миличка. Имах специално отношение към езика още в средното училище, но сега чрез прекрасната специалност, която уча, разбрах, че е много повече от това, което е в представите ни. Той е една необятна феерия от закономерности и лексика, която би трябвало да е най-ценното нещо за един народ, защото чрез нея живеем, показваме чувствата си-тъгуваме, обичаме, прощаваме... Жалко, че има толкова много хора, които главоломно се впускат в чуждоезиковото обучение, без да са поискали да се докоснат до богатството на майчината реч...А тя е толкова прекрасна!  Hug

Миличка днес твоите връстници не могат да пишат ,радвам се че има още деца като теб.Искам да знаеш че си една от малкото.Запази се такава.Радвам ти се от сърце.Просто няма като теб-това е. Simple Smile

Напълно си права Като гледам моя ученик и страх ме хваща

Знам миличка,това е огромен проблем,само ти можеш да му помогнеш,ама като гледам каква ни е изтрещяла образователната система,да ти кажа съжелявам и децата.

# 516
  • "Перла"
mishel4eeto i Comichka са ни е една голяма находка.Аз лично се радвам,че избраха bouquet нашата компания!

smile3508

# 517
mishel4ee  Mr. Green
няма да гледаш какво написах на sinq laguna ,че ще ме биеш Mr. Green

Нищичко не видях Joy Ама то и аз си говоря на диалект, когато съм в неофициална среда.  Laughing Като съм си вкъщи я карам на нашенски, като отида в Търново несъзнателно и оттам "купувам" по някой бисер.  hahaha

Лагунка, и мненията ни съвпадат в повечето случаи, да не кажа във всички. Hug

# 518
  • "Перла"
СЛАДУРАНИ СТЕ. newsm51

Хайде лека нощ. Simple Smile

# 519
Сигурно сте прави...Аз като се замисля- май само това мога  Joy С готвенето съм на Вие, с танците- да не дава Господ да ме видите от някъде, затова и хич не се пробвам, с математиката- същата работа... hahaha hahaha Но опре ли до есета- първа  Joy Бях вдигнала ръце от комшийските деца- ще ми напишеш ли това, ще ми помогнеш ли за онова... hahaha

mimolka, искрено ти благодаря! Наистина, думите Ви значат много за мен!  Ще ме разплачете, дами Hug Hug Hug

Виж  хубаво дете,ти май каза,че си на 21.Аз съм на 2по 21.С математиката съм на ти, с литературата на вие,от малка съм така.За другите неща да не ти пука,аз на твоята възраст яйца не можех да пържа.Всичко с времето си Simple Smile

Аз пък на тази възраст само яйца можех да пържа Mr. GreenКой още беше казал,че е на 2х21.Май трябва да направим клуб на 2х21-годишните.Аз съм на 2х20 и малко отгоре.  bouquet

# 520
Мили момичета толкова е хубаво с Вас ама като погледнах станало 12 часа Просто не усетих как мина времето Страхотна компания Благодаря
От мен лека нощ
 Мога да ви осигуря само снимкова компания на любимците а ние само копираме позата

# 521
Сигурно сте прави...Аз като се замисля- май само това мога  Joy С готвенето съм на Вие, с танците- да не дава Господ да ме видите от някъде, затова и хич не се пробвам, с математиката- същата работа... hahaha hahaha Но опре ли до есета- първа  Joy Бях вдигнала ръце от комшийските деца- ще ми напишеш ли това, ще ми помогнеш ли за онова... hahaha

mimolka, искрено ти благодаря! Наистина, думите Ви значат много за мен!  Ще ме разплачете, дами Hug Hug Hug

Виж  хубаво дете,ти май каза,че си на 21.Аз съм на 2по 21.С математиката съм на ти, с литературата на вие,от малка съм така.За другите неща да не ти пука,аз на твоята възраст яйца не можех да пържа.Всичко с времето си Simple Smile

Аз пък на тази възраст само яйца можех да пържа Mr. GreenКой още беше казал,че е на 2х21.Май трябва да направим клуб на 2х21-годишните.Аз съм на 2х20 и малко отгоре.  bouquet
Аз съм двадесет години ипо голяма от Къванч
,

# 522
Днес май е вечер на откровенията

# 523

Виж  хубаво дете,ти май каза,че си на 21.Аз съм на 2по 21.С математиката съм на ти, с литературата на вие,от малка съм така.За другите неща да не ти пука,аз на твоята възраст яйца не можех да пържа.Всичко с времето си Simple Smile

Класната ми в начален курс казваше, че българският и математиката никога не вървят ръка за ръка. И наистина е така, но все пак трябват специалисти във всички области. За съжаление,  понякога университетите "бълват" некадърни педагози и затова образователната ни система загива и осакатява децата. На мен ми е безкрайно болна тази тема, защото виждам как опорочаваме ценности, които са ни запазили като нация в продължение на векове. И все си мисля, че Левски и Ботев, и Раковски и още хиляди революционери, не са искали такава България. Не са умрели за днешната България и ми е тъжно, че Алеко е предвидил тази морална деградация още в "Разни хора, разни идеали".

# 524
Днес май е вечер на откровенията

Peace Flutter

Общи условия

Активация на акаунт