Перла - Началото на едно красиво приятелство - Епизод 27

• 30 079
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
А майката кралица тя кой номер е? Mr. Green
В началото си мислех че няма равна на нея по лошотия ама добре че много епизоди е филма та най накрая и видях в друга светлина

# 601
Mr. Green
ще направим конкурс ,кой по-по -най ше оплюе Нихан

Тук конкуренцията ще бъде безмилостно жестока. Laughing Laughing Laughing

# 602
Така и не разбрах защо в БТВ беше сложена  тази снимка за филма

Отсега мога да я  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 603
Според мен Бахар не е лоша, просто също като Мехмет в началото, се страхува да обича. Сякаш липсата на родителите й, макар и обградена от обичта на останалите в семейството, я е направила прекалено мнителна и критична към себе си в отчаяния опит да се себедоказва и доказва.  За аборта-също не съм съгласна, че постъпката й беше правилна. Гьокхан имаше право да знае за бременността, както имаше право и да вземе участие в решението за аборт. Негативизмът в отношението на Бахар към Инджи беше породен, вероятно, основно от факта, че тя напусна холдинга в период, който беше от значение за развитието му в текстилната индустрия. Това, което Бахар не можа да разбере, е болката на Инджи,...просто защото, никога не си е позволявала да се поддаде на чувствата си, да бъде слаба, да има нужда от някого. Работата за нея беше най-привлекателният начин да избягва любовта, болката и слабостта си, несъзнателно вярвайки, че това е единственото поприще, което може да доведе до удовлетворение. А на подмолните постъпки на Тарък се поддаде, защото единствено в него виждаше човек, който "оценява" труда и отдадеността й в работата. Останалите, като че ли, считаха това за даденост. Това беше и златният коз в ръцете на Тарък.

Извинете ме за дългия пост, милички  Embarassed

# 604
  • "Перла"
Шерефката е сладур.Много бързо ми мина яда към нея.Дето Пънар казваше ,нещо от сорта:тя само бърбори иначе не го мисли

# 605
  • "Перла"
dterziiska аз също ,а и логото на филма пак беше с Нихан

# 606
  • "Перла"
Mr. Green
ще направим конкурс ,кой по-по -най ше оплюе Нихан

Тук конкуренцията ще бъде безмилостно жестока. Laughing Laughing Laughing

къде си девойче.
Как е Пънарчето,още ли е тъжна Simple Smile

# 607
# 608
Шерефката е сладур.Много бързо ми мина яда към нея.Дето Пънар казваше ,нещо от сорта:тя само бърбори иначе не го мисли

Като я гледам досега как съска срещу Инджи , добре че и  Мехмет не се поддава и дядо ти Фикри е насреща иначе ще я изпрати с първия автобус в Афион

# 609

къде си девойче.
Как е Пънарчето,още ли е тъжна Simple Smile

Пънарчето е все още пънареста.Сега с нейните камъни по нейната глава.Замъкна Онур на семеен консултант и на човека взе,че му хареса.Вика да ще ходим,а тя недоволна,защото консултантката и показа тактично кой е правия и кой не.Вкара си автогол милата.Много я харесвам!Дива е,добронамерена и ми допада като образ.

# 610
Аз не гледах сериите, в които се появи Нихан от възмущение, че ще засенчи щастието на Инджи... Гледах ги след края на сериала, в интернет  Joy Знам, че е само филм и пак се паля като факла  Joy И сега при повторението-същата работа...Няма оправияяя  hahaha

# 611
dterziiska аз също ,а и логото на филма пак беше с Нихан

Mr. GreenТова може да е било работа на някой който  е антифен на Сонгюл. Mr. Green 

# 612
Много добър кадър, ако се абстахирам от Нихан!

Пънарчето ни е гордо, но скоро трябва да се оправи. Да каже "Да" на любовта, че иначе не е интересно.  Laughing  Отново играе блестящо. Grinning

# 613
  • "Перла"
 Mr. Green

Mного сте ми сладки,ама заспивам.Лека нощ милички и до утре Simple Smile

# 614
Пънарчето е луда глава и затова си пати Онур но много добър човек  според мен

Общи условия

Активация на акаунт