АПРИЛче чакаме с нетърпение и пазаруваме с умиление - 18

• 31 489
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Дан4е,моята бубка се храни и със шише и с кърмене.Проблемът да е с шише е,4е нямам много кърма,и се наложи да смесвам с АМ-половината е кърма,половината е АМ.В на4алото тя су4еше много малко,измаряше се и заспиваше на гърдата ми Simple Smileи затова най-добрия вариант беше шишето ,НО се разглези с него и не искаше да су4и,дори когато можеше ве4е!НО наскоро Winnie the pooh ми каза за силиконови зърна,които се слагат на зарната на гърдите и има ефект,защото донякъде им наподобява биберона на шишето,нали и той е силиконов.И съм и мноооого благодарна на Май4ето,(Winnie...)защото така има ефект !и сега първо су4е  и после и давам и с шише,4е не я знам колко су4е ,все пак от 2-3 дена по4нахме с тези силиконови зърна.НО така ми се увели4ава и моята кърма ,като су4е тя,така,4е когато и давам шишето има още кърма .. Дано сте ме разбрали,4е малко объркано го обясних Simple Smile))))  Hug

# 601
reniris, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛИЧКА!!!!!Скоро и прекрасния подарък ще гушкаш!!!!!!!!!!

Момичета, срещнахте ли се вчера, момичета? То покрай бебчето на Елчето май нищо друго не е важно, ама ако сте се видели кажете и дайте снимкиии  Hug

Дани, и аз не съм я питала за пари, но в темата за Окръжна Нана ми каза, че 100% не е променена цената засега  Peace Другия четвъртък като отида на тонове ще я питам, все пак да знам  Peace Иначе ми каза, че всичко си имам, изследванията, които коментирахме тук, че важат 6месеца, а моите са от септември каза, че важат  Rolling Eyes Както бях писала, на майтап ми вика, знаеш ми телефона, денонощно може да ми звъниш, след седмица като влезеш в 9-я месец те чакам Twisted Evil, ама аз си мисля, че ще устискам поне до началото на април  Laughing макар че на моменти едва издържам  Crazy
Изписа ми за гъбичките Гиназол, каза, че клотримазола и другите видове свещички тя лично не ги препоръчва за бременни  Whistling, а това е за еднократно поставяне, но забравих да я питам кога да го сложа, засега ще изчакам няколко дни и ще я питам, май като вляза в 9 месец си трябва, гъбичките се изчиствали за 3 дни след поставянето, така пише на упътването  Praynig Peace
Това е, ти сигурно ще имаш повече инфо преди мен  Hug

Аз днес ще си стягам сакчето за болницата, сега го пера, като изсъхне го напълвам и съм на стартова позиция  Praynig Peace Laughing

tabu, готово ли е сакчето, да чакаме ли вести  Joy Laughing Hug

Целувки!!!!

# 602
reniris честит рожден ден! Желая ти всичко най- най- най- и весело искарване на празника!!!

За стерилизацията и аз исках да питам. Изобщо не ми е ясно как става, а трябва да го свърша. До колкото знам и помпата за кърма трябва да стерилизирам.

А да ви се оплача за името на моята бъдеща принцеса много спорим с мъжа ми. Той иска да я кръстим на баба му, дядо му и баща му (те имат идентични имена), а аз съм категорична, че малката няма да носи на никого името. Тя си е отделен човек и ще си носи собствено име. А и ме е страх, че като дойде второ бебе и не носи тяхното име ще обичат повече първото, защото си е тяхно ( според името). Дали много се задълбочавам ?! Доста се притеснявам, защото ще се скараме жестоко накрая. Момента наближава, а ние още не сме постигнали консенсус.

Пишете вие как си избрахте име!

# 603
  • В сърцето на един мъж
ЧЕСТИТО БЕБЕ НА МАМА ЕЛЧЕ!!!! НЕКА СА ЖИВИ ЗДРАВИ И СПЛОТЕНИ ОКОЛО МАЛКИЯ НАСКО!!!!!! smile3525 smile3525 smile3525

Аз днес съм с нова екстра - по принцип не се подувам, съвсем леко съм подпухнала в лицето и ако ми е много топло ми се подуват леко глезените и пръстите на краката.
Но днес освен лицето, устната така ми е подпухнала и леко се е разранила, че чак ме питаха дали не съм ходила да си слагам силикон в устната hahaha

Данче не се ядосвай с мъжа си макар че и аз бих побесняла  #Cussing out При нас е точно обратното, таткото е много амбициран и чака с нетърпение. Сигурна съм обаче че като се роди вашия малък - голям човек  Laughing мъжа ти ще разбере вече за какво става на въпрос  smile3521

Днес ми се случи нещо дето направо ме .......- на път за работа сутринта едно момиче на улицата ме помоли да ми пипне корема за кадем. Те опитвали с мъжа и от доста време и не ставало, вече са се включили като чакащи за инвитро.  newsm17 Стискам и палци от все сърце
Аз днес ще съм на преглед - да се поуспокоя малко. ДАНО ВСИЧКО Е НАРЕД Praynig

РЕНИРИС ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!!!!! Жива и здрава и каквото ти е на сърце - това да ти е в  ръце newsm51

# 604
  • София
Честито бебче на Елчето, да е здрав и засмян и да радва мама и татко  Heart Eyes
Много се развълнувах и като казах на мъжо ми погали коремчето и започна да говори на бебка да си стои още малко на топло в коремчето на мама Grinning
И мен почва да ме тресе треска че е наближило, но още отлагам да отида в Шейново на оглед   Embarassed, брат ми даже ми е намерил "свой човек", жената на негов колега е акушерка там. Иначе с багажа и приготовленията ще се заема в събота, майка ми ще идва .... да видим в този сняг.
И аз гласувах за нашето момиче  Simple Smile ама как като си е най-симпатичната бременна в сайта.
За линията и аз имам - оня ден тъкмо се чудех иначе кожата на корема ми си е еластична и засега не забелязвам стрии, чудя се дали да се мажа с нещо  newsm78, а и формата му яйцевидна, май няма да имам хубав голям бременен корем  Sad

# 605
  • Бургас
Честито бебче на Елчето. Да е жив и здрав първият ни мъж в групата.

ЛО - не името е определящо затова дали ще е любимото внуче или не.  Имам конкретни примери в родата. Причините са съвсем различни.

anni2002 и моето момиченце заспиваше докато сучеше, нищо че се роди доста по-голяма, както се предполага. Като заспеше я побутвах лекичко и тя пак си засукваше и така по 30-40 мин на кърмене. Часовникът беше до мен и засичах времето.  Laughing

# 606
Рени, бъди здрава и всичките ти желания да се сбъднат! Хубав празник!
ЛО, и аз мисля, че не името прави внучето любимо! Ако името, което е избрал мъжът ти е хубаво и ти харесва, защо не се съгласиш? Детето ще си е отделна личност при всички положения!
didi666, днес явно си екзотична красавица! Wink
В сравнение с предния път линията на корема ми е доста бледа. Чела съм, че ако чакаш момче е по-силна, а и зависи от окраските на мамчето - ако си мургавелка като мен, шансът за по-ярка линия е по-голям.
Хубав, слънчев ден! Sunglasses

# 607
reniris  Честит Рожден Ден  bouquet

А за кръщаването на близките попринцип не съм привърженичка, защото наистина мисля, че се предпочитат внучетата които носят техните имена.
Въпреки , че в моя случай таткото и дядото са с еднакви имена и малкия ни мъж ще се казва като таткото т.е. случайно и дядото ще намаже Wink

# 608
ЧРД на Ренирис и ЧНБ (честито ново бебче) на Елчето
Пишете вие как си избрахте име!

Ами за името - казах, че ще е Яна, таткото каза Мартин; в последствие, на ехографа казаха, че ще е момченце - т.е. Мартинчо Simple Smile

# 609
Честит малък мъж на Елчето! Да е жив, здрав и много, много щастлив!   bouquet

Reniris -   bouquet - Честит празник и а теб - здрава, обичана, обичаща и щастлива и едно чудесно здраво бебенце като му дойде времето!

# 610
Добро утро на всички ,честито на днешната рожденичка  newsm59  ,честито и на мама Ели   newsm07  да я радва много малкия бебок.
Това с имената е много сложно,ние чакаме момиченце,с таткото сме единодушни че няма да е кръстена на никой,но вапреки всичко не можем да изберем име.Всички които аз харесвам на него му звучат чужди или префанцунени  Thinking ,а неговите са .....Бяхме се спрели на Симона,но вече отпадна,сега се чудим между Ева и Дарина-за мен е много важно да си има галено име,името  Naughty

Относно кафявата линия-имам я,даже ме бяха наплашили че по нея ще имам по големи и тъмни косми  Shocked  ,но слава богу не е така!
А за фигура и това как изглеждаме,ако преди бременноста сме се поддържали,пак 6те баде така и съм 100% сигурна че всяка мама ще направи така че на парво място тя да се харесва!!!
Мили мами с така да ги нарека лоши мъже,трябва да ги заведете в един безумно скъп магазин, да им покажете че това са попринцип цените,а после да кажете как случайно сте намерили SUPER достъпен бебешки магазин   Joy ,това в кръга на майтапа,но пък може да стане  Wink
Хубави памучни одеалца има в JUMBO,както и пелени,ние взехме много сладко и мекичко за 10 лв.

# 611
Да е жив и здрав малкия Наско и бързо възстановяване на мама Елче!!!  bouquet
reniris    Честит Рожден Ден!!!    bouquet
Вчера се чух с Ели-Мели.Още е в болница, но е добре, на венозен АБ заради бактриите.  Има скъсяване на шийката  вече 90%. Днес трябда да я изписват и сигурно ще се включи.
Аз от вчера съм със силни контракции и не съм много редовна, но искам бебето още да мирува.Все още съм в 8-ми месец. Tired

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 11:08 от sladkish4e

# 612
Честит рожден ден на reniris
[/size]
ами какво да ти пожелая миличка, то все едно и също май се пожелава...но имаш и от мен много здраве, щастие, късмет и много попътен вятър в живота, подаръка както казват много мами на пролет Simple Smile Mr. Green
vania mia и danisport ама ама многооооооооооо ви благодаря, ако спечеля ще има почерпка за всички 'за съжаление' виртуална :'(
Да се включа и аз за мъжете, той моя е същия, хич и за никъде не бърза, корема ми, се усмели да го погали през осмия месец  Whistling трябваха му цели 8 месеца да се престраши ooooh! ама те са си такива нашите, а да не говорим че се вика има време има време, като му показах списъка ония ден прижълтя колко неща има да се купуват, те си мислят че като има една кошарка и количка и малко дрешки всичко вече е готово  rotfImao tantrum ееееееееееех мъже мъже!!!!
За името Ло мисля че това с тодителите е вече отживелица, уж се водим за напреднало общество и всички се мислят за модерни апък като не стане на тяхното се сърдят, ние още не сме казали че няма да го кръщаваме на никой от бабите и дядовците, но мисля че няма да има проблем.
Ох благодаря ви че ме успокоихте и за тая кафява черта...

П.П Днес сутринта със сутрешното си кафе разглеждах албумчето хаиде да се запознаем....и колко различни ви открих там всичките хихиих бщх свикнала да ви гледам с кореми илеко закръглени...ама то се отнася и до мен де...вече не мога си се представя без корем, плоска както бщх лятото, струва ми се прреди толкооооооова много време Rolling Eyes

# 613
Reniris, Честит Рожден Ден! Бъди здрава, щастлива и скоро да гушкаш малкото съкровище!!!

Името на сина ми го избра таткото - кръстен е на дядото на мъжа ми, който е починал доста отдавна, но е бил страхотен човек. Аз нямах нищо против, защото ми харесва - Георги. Сега малката ще е кръстена на моята майка, която също почина  Cry и още от дете си мечтая някой ден дъщеря ми да е кръстена на нея - Елия (а майка ми беше Елисавета). Казват, че не е хубаво да се кръщава на починал, но аз не съм суеверна. Единственото ми желание ако детето се кръщава на някого (за мен не е задължително), то е този човек да е бил достоен и честен, и истински Човек!

За изследванията за ХИВ и Сифилис - моята доки ми каза, че важат, макар да са ми правени през Септември.  Peace
 newsm51

# 614
Рени,честит рожден ден!  bouquetЗдраво и красиво бебче ти пожелавам !

sladkish4e,дръж се още малко.Пиеш ли нещо за контракцийте?

wave,чувала ли си Яни?Отдавна я няма  Praynig,Моли също  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт