Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 16

• 44 491
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
  • У ДОМА
тук Бенну Йълдъръмлар е със съпруга си и дъщеря си!!!

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 03:00 от АЛИ РЪЗА

# 226
Много и е сладка дъщеричката Heart Eyes

# 227
# 228
  • У ДОМА
Бенну със съпруга си-Бюлент Емин Ярар на млади години!той също е актьор и режисьор-роден 1961г.

а сега  по-пресни снимки

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 03:51 от АЛИ РЪЗА

# 229
# 230
Добро утро   HugКолко добре изглеждат на снимката Фикрет и новото й семейство. Всички усмихнати и добронамерени.ББ За съжаление много вода ще изтече до този момент-ако изобщо дойде до края на филма. Бабата едва ли някога ще се промени.Чудо трябва да стане! Добре че идва хубав момент  с появата на бебето.Значи са се обичали.Щото от само себе си и Дева Мария не е заченала. Явно е имало любов между тях. luvbed

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 08:09 от Dartanian

# 231
  • София
  Знаете ли,че вече не ми е интересно да гледам Али Ръза и семейството му.Гледам серията, само заради моментите, в които дават Фикрет и новото и семейство.

# 232
Мразя хора,които обвиняват другите за собствените си решения и грешки.
Ей го и Шефкет,злобее срещу Ферхи,била егоист,не го разбирала,и с каква омраза й заяви,че правел "нещо" за нея.Първо,не се знае това нещо дали няма да ги докара до пълен фалит и второ,прави го за себе си и собственото си спокойствие най-вече.Не знам Фикрет как търпи бабето,но си представям Ферхи как слуша свекърва си "пести,пести,дъще(че да платим разходите на дъщерите ми").
Сега,след донесенията на бабата-клюкарка,Фикрет ще се принуди да разкрие на мъжа си какво я е прогонило от дома й и предполагам,че тогава вече ще станат истински съпрузи.

# 233
Добро утро !  Heart Eyes
Вчера не стана нищо кой знае какво ! Много малко даваха.  ooooh!
Това бабе - Джеврие ти трябват железни нерви.. непоносима е! Всичко да узнае , всичко да разбере. А как скачаше с децата .. , а уж я болял кръста.  Joy
А Фикрет -  Hug Hug Hug Страхотна е ! С всеки епизод я харесвам по-вече и по-вече.
Таксим му падна ченето. Той вече разбра каква е майка му. Дърто мрънкало.  hahaha
А Лейля , Хайрие , Неджля въобще нищо от тях. Само ронят крокодилски сълзи.
Оуз вече май съзря какво става.  #Crazy
Али Ръза .. понякога ми идва да го ударя през телевизора.  newsm78
Шевкет  ooooh! Сега се чуди как да му падне камъка от сърцето. Ама как се провали Thinking
Сега се чуди кой му е виновен. Ами сам си е виновен.
Ферхунде с нищо не се отличи вчера! Освен с първата мисъл за Седеф и Шевкет.  Tired
Чак в понеделник ще има серия.  #Cussing out

# 234
Али резъ ще го оправя Wink Само да попитам защо слагаш толкова много !!-та ?
И аз това попитах ама отговор не получих...Али Ръза има си изречения за !!!-ни има си и за точки.Не съм човека,който ще те учи да пишеш,но е доста хъмм как да кажа-изнервящо всяко твое изречение да завършва с множество !!!-ни Naughty Това във форумите се приема като повишаване на тон Peace

Някой може ли да ми каже ББ  :Защо Оуз пребива Ферхунде?

# 235
Ванилия75 .. ББ Не съм много сигурна , ама и отмъщава. Виж тя му провали целия живот. Така , че предполагам иска да и покаже колко много го е наранила.
Али Ръза и аз се питам за !!! .. !!!  Предполагам така искаш да изразиш по-силно чувствата и мнението си.  Rolling Eyes Отговори ни на нас любопитните дами.  Grinning Естествено , ако ти искаш.  Peace
Момичета аз започвам с домакинската работа. Да се отменя за утре , а 8 март ще го посрещна с блеснала от чистене къща.  Laughing  hang wash 1ironing newsm28 newsm79 newsm75 1dishes newsm55 knit  food002 newsm71

# 236
Али резъ ще го оправя Wink Само да попитам защо слагаш толкова много !!-та ?
И аз това попитах ама отговор не получих...Али Ръза има си изречения за !!!-ни има си и за точки.Не съм човека,който ще те учи да пишеш,но е доста хъмм как да кажа-изнервящо всяко твое изречение да завършва с множество !!!-ни Naughty Това във форумите се приема като повишаване на тон Peace
Някой може ли да ми каже ББ  :Защо Оуз пребива Ферхунде?
Ееее, стига и вие де, много от рано почнахте, а до понеделник, ехеее...не стига че Али Ръза ни е единственият мъж в темата, не стига че го оставихте сам да си говори през нощта, а сега му се карате за удивителните.  PeaceМи защото е емоционален, затова пише много удивителни, аз така си го представям.  Hug На мен са ми забавни тия удивителни, като индикатор на звука на радиото са - колкото по-голяма е емоцията, толкова повече удивителни има. Grinning
А относно ББ то е ясно защо, Ферхундето му отрови живота - заплашва го, изнудва го, издаде му комбините на Яман, остане без пари, с три булки и бебе на ръцете  Mr. Green просто се чудя как още не го е направил.

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 10:58 от soya-fen

# 237
  Знаете ли,че вече не ми е интересно да гледам Али Ръза и семейството му.Гледам серията, само заради моментите, в които дават Фикрет и новото и семейство.
Еее, да, там е екшъна сега.  Peace

# 238
На  Бенну дъщеричката е много сладка и има нейните очи  newsm03

Шефкет е незрял да се грижи за себе си,не за децата на баща си.За това и прави грешки.
За това и съм убедена,че който има деца-да си ги гледа,не да чака сина,дъщерята или държавата да му ги гледат и издържат! Crossing Arms

Да се урежда живота и просперитета с предимство  само на едното дете за сметка на другите е най-малкото несправедливо.Сестра ми я изучихме,на абитуриентски бал пратихме,вишистка издържахме ,накрая и свадба искаше да и вдигаме...В същото време една добра дума насреща нямаше,ни помощ в домакинската работа,нито поне едно благодаря,а когато се дипломира  и взе да работи  пазеше парите за себе си.

Също като Лейля и аз казвах истината,от която боли и се правеха ,че не виждат.
Също като Шефкет и аз издържах цялото си семейство,и накрая пак имаше недоволни.
Не е чудно,че като Фикрет и аз "избягах" и си уредих живота както намеря за добре и не съжалявам.

Е, за разлика от сериала,в живота няма кой да смени и играе нашата роля..Можем само да променим себе си и с това и живота си.

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 12:18 от raliko

# 239
  • Карлово
Пък "моят човек" - кафеджията въобще не се появява. Да не  се е преместил? Joy

Общи условия

Активация на акаунт