Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 16

• 44 494
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
Ама нали казвате, че ББ ще се разделят после Фикрет и Тахсин...? Rolling Eyes

# 376
  • Пловдив
Цитат
ББ ще се разделят после Фикрет и Тахсин...? Rolling Eyes

май се оказа дезинформация......

# 377
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ЛИСТОПАДКИ!

Цитат
Доколкото си спомням след една тяхна каквга , пак на тема пари, тя отиде при Яман и си осигури работа при него. Когато Шевкет разбра й забрани да започне ....тогава той , а мисля и баща му не долюбваха особено въпросният гоаподин Яман, а сега изведнъж му отидоха на крака да молят за адвокат.

Да,Ферхундето искаше да започне работа,но Шефкет не одобряваше Яман,особено както и го прекараха да подпише онези документи в банката.Избора и на работодател   не беша много сполучлив.Може ,ако беше някъде другаде незнам дали Шефкет щеше да се съгласи Ферхундето да започне работа.Тя търси там ,където има изгода.Видя,че номерата и минаваха там,просто е голяма лисица.И се чудя Яман защо въобще се занимава с нея.

# 378
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА!
ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЛЮБОВ!

# 379
  • Varna
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕНЕ МОМИЧЕТА.
  smile3503

# 380
Честит празник и от мен  bigdance2  Party Time
Cheburashka напълно подкрепям последните ти постове Hug Извинявай за отклонението и за въпроса, но на колко си години? Peace

# 381
  • Пловдив
Хайде, момичета, останаха само 2 часа  Mr. Green - за нетърпеливите или тези, които няма да са пред екрана след малко, ето какво може да очаквате от епизода тази вечер: Листопад- Епизод 82 Peace

# 382
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ЛИСТОПАДКИ!

Цитат
Доколкото си спомням след една тяхна каквга , пак на тема пари, тя отиде при Яман и си осигури работа при него. Когато Шевкет разбра й забрани да започне ....тогава той , а мисля и баща му не долюбваха особено въпросният гоаподин Яман, а сега изведнъж му отидоха на крака да молят за адвокат.

Да,Ферхундето искаше да започне работа,но Шефкет не одобряваше Яман,особено както и го прекараха да подпише онези документи в банката.Избора и на работодател   не беша много сполучлив.Може ,ако беше някъде другаде незнам дали Шефкет щеше да се съгласи Ферхундето да започне работа.Тя търси там ,където има изгода.Видя,че номерата и минаваха там,просто е голяма лисица.И се чудя Яман защо въобще се занимава с нея.

Точно така си беше Peace.Шефкет щеше да одобри,ако беше си намерила работа,но не й при Яман.

# 383
  • Пловдив
Цитат
а нетърпеливите или тези, които няма да са пред екрана след малко

Ледена кралица - може ли да пуснеш и за следващите 2 серии такова анонсче - заформя се нещо много интересно!

# 384
  • Пловдив
Цитат
а нетърпеливите или тези, които няма да са пред екрана след малко

Ледена кралица - може ли да пуснеш и за следващите 2 серии такова анонсче - заформя се нещо много интересно!
По-късно довечера ще има  bouquet

# 385
Точно така си беше Peace.Шефкет щеше да одобри,ако беше си намерила работа,но не й при Яман.
С тази разлика,че й забрани да работи за Яман като неин собственик,вместо сподели като с партньор опасенията си,оставяйки все пак крайното решение на нея.Беше грозна сцена.И кой й забранява да работи за далаверите на Яман?Този,който краде от хорските влогове.
Двойният стандарт е много на почит в сем. Теким.Те грешат от невинност и си прощават,но на другите прошка и втори шанс не се полага.

# 386
  • Пловдив
С тази разлика,че й забрани да работи за Яман като неин собственик,вместо сподели като с партньор опасенията си,оставяйки все пак крайното решение на нея.Беше грозна сцена.И кой й забранява да работи за далаверите на Яман?Този,който краде от хорските влогове.
Двойният стандарт е много на почит в сем. Теким.Те грешат от невинност и си прощават,но на другите прошка и втори шанс не се полага.
Когато Ферхундела го измами и подлъга да подпише заема за Яман Шефкет още не беше преминал границата. Ето защо тогава той и забрани да работи за Яман - той беше почтен човек, а Яман в неговите очи - не... Е, ако сега нещата се повторят едва ли Шефкет ще има морално право да и забрани да работи за Яман, ама и Ферхунделка хич и не се натиска де... Mr. Green

# 387
  • Бургас
Ферхунде тогава се ориентира към Яман, защото знаеше, че ще може да си върти далаверки - просто прецени, че са хора с морал, какъвто е нейният, и биха си били лика-прилика. А и малко го направи напук на мъжа си. Може би Шефкет не трябваше да и забранява. И на мен не ми харесаха заповедите му тогава. Но предвид това, че го изиграха, е обяснимо. А и той не би искал жена му да се забърква в тъмна работа, каквато изглеждаше тази на Яман и Оуз. Но от позицията на сегашните му злоупотреби, тогавашните му разпореждания с решенията на Ферхунде изглеждат смешни. И сега той затъва много повече отколкото може би би затънала Ферхунде на работа при Яман.

# 388
Защо злоупотребИ,Шефкет за пръв път злоупотребява!?Не го сравнявайте с изпечени мошенници,особено с Оуз,нелепо е!Оуз искаше охолен живот и жени,а Шефкет го прави за да свърже двата края,да излезе от дупката,и го прави най-вече за другите,не за себе си.Той е непретенциозен човек,който би се радвал и на малко.Аз пак си го защитавам,разбирам го.

# 389
Абе да ти кажа, ако някой в банката ме ограби, няма да ми дреме дали го е направил заради жени и охолен живот, или защото на врата му висят един куп здрави прави хора, които не работят..о, извинете, за да свърже двата края
Кражбата си е кражба и това е

Общи условия

Активация на акаунт