Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 16

• 44 459
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
Тази Денис още от малка е тръгнала по големи чичковци.. Naughty

# 421
# 422
  • У ДОМА
ДА НЕ СЕ УПЛАШИХТЕ??? МАРШ ТОГАВА ПРИ ЛЕЛЯ ВИ НЕХИР ДА ВИ ЛЕЕ КУРШУМ!!!

http://www.medyafaresi.com/haber_resimx/sergen_kursun_B.jpg
http://img71.imageshack.us/img71/6695/dsc00387et6so0.jpg

smile3521 smile3521 smile3521 newsm62

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 02:49 от АЛИ РЪЗА

# 423
мисля че Али Ръза е прав донякъде че постъпва така с Неджля !такова нещо не се прощава лесно!
Нека Неджля да си вземе поука!Нека суровия живот да я обрули здравата!
има грешка  има и прошка ! мисля че подхода на Али Ръза е такъв-сама да осмисли грешката си !
да види какво представлява човек останал сам без подкрепата на семейството си-дърво без корен!!

Али Ръза прави си. Наистина такова нещо не би могло да се прости толкова лесно където и да е в която и да е държава... Али Ръза показва милост към Неджля. Факта че е загрижен и че я следи означава че може би ще може да я приеме отново в семейството си, макар и да не и прости толкова лесно. Оуз като хвана Неджля и Али Ръза едвам запази самообладание. Това е още един факт че все още е загрижен.

# 424
Да си кажа и аз за Ферхундето.Тя хубаво си казва какво мисли,но я ми кажете вие нейна работа ли беше да ходи в болницата при Джейда?Нарочно отиде да я накара да страда и да я унижи.Вярно,че Джейда си е виновна ,но на Ферхунде ли трябва да се обяснява?То бива да си долен-бива,ама чак пък толкова не бива.

# 425
  • Пловдив
Много неприятна история с Денис...
Криво е да попаднеш на такъв педофил. Една моя съученичка прави аборт в 7-ми клас след като се возеше на колата на един 10-тина години по-голям от нея  Confused Определено Денис има нужда от майка в този момент - да се сприятели с нея и да й помогне да се ориентира в живота. Май и Хайрие не си е свършила работата - кака Лейля се озова посред нощ в дома на Оуз - и после - била изнасилена....

# 426
  • София
Много неприятна история с Денис...
Криво е да попаднеш на такъв педофил. Една моя съученичка прави аборт в 7-ми клас след като се возеше на колата на един 10-тина години по-голям от нея  Confused Определено Денис има нужда от майка в този момент - да се сприятели с нея и да й помогне да се ориентира в живота. Май и Хайрие не си е свършила работата - кака Лейля се озова посред нощ в дома на Оуз - и после - била изнасилена....

Аз затова не съжелявам Лейля Crossing ArmsА после хоп горката...(майка си не търси през нощта там при Оуз) #Cussing out

# 427
Чебурашка,съгласна съм,но вие досега видяхте ли момент,когато Ферхунде разбира от дума.Аз не съм видяла такъв.Тя обещава,че нещо няма да прави и в следващата минута вече го прави .Как да разговаряш с такъв човек,как да му обясниш,как да очакваш разбиранекато винаги излиза-като си пееш Пенкеле,кой ли те слуша...,тя си знае нейното и никога не слуша другите.Нито от молби,нито от закани,от нищо не разбира.И с това ,че се показва добра понякога,всъщност е още по-лошо,по-подло.така посява надеждата у хората,че може да се промени,че може да стане добър човек,и то го прави многократно,но по този начин всъщност още по-болезнено другите преживяват следващият й гаф.Много е уморително,супер изтощаващо ,постоянно да се обнадеждаваш и разочароваш  от някого.

Дай ми пример, в който разговорите между Шефкет и Ферхунде са включвали нещо различно от "млъкни Ферхунде", "стига Ферхунде" и "ти какво си направил за мен Шефкет". Техните разговори винаги протичат по този модел.  Thinking
Според мен тези двамата са мноого различни и изобщо не стават един за друг. Какво остава да бъдат семейство и недай си Боже родители. Ама това, че те не стават един за друг, не значи, че не стават за никой.  Naughty
На Шефкет много повече би му подхождала Седефката. Тиха, скромна, вечно съгласна, без мнение. Тя направо ще го боготвори Шефкет, ако са заедно.  Flutter
На Ферхундето по би й подхождал мъж като Яман, с бизнес, с пари, истински кавалер, който знае как да се отнася с жените.  Peace
Според мен  Шефкет и Ферхунде само се мъчат в този брак, а освен себе си мъчат и хората около себе си.  Crossing Arms

Здравейте!Чебурашка,ти разговаряла ли си с човек,който е абсолютната ти противоположност?Мислиш ли,че би могла да се разбереш с такъв човек,след като,образно казано,говорите на различни езици?И с какво на Ферхунде ще й подхожда един истински кавалер!?Един умен мъж,възпитан кавалер,богаташ,който знае как да се отнася с жените би очаквал същото и от отсрешната страна.С кое свое качество,Ферхунде заслужава такъв мъж?С какво толкова тези хора заслужиха тя да е толкова подмолна и даже зла понякога?И след като разбра,че Шефкет не може да й осигури животът ,който иска,защо не се махне от там,защо не отива да си търси друг,такъв,който би могъл да го направи?Защото се знае,що за стока е!Всеки друг образ във филма усещам
,разбирам,но тя ми е много далечна.колко беше жалка снощи,надявайки се адвокатът да се прехласне по нея,по нейната "красота".Къде хвърчиш бе ,момиче,човекът е на светлинни години от тебе,във всяко отношение!
Разбирам,че по този въпрос имаме различни мнения,нормално Peace.

# 428
Момичета ,моля ви,дайте линк към снощната серия! Моля,моля,моля.... Praynig

# 429
     Добро утро!
     Ето да си пуснете едно кафенце! Mr. Green

# 430
"Лудата" Лейля,много хубаво си даде сметка снощи,че те,като деца на родителите си,постоянно ги нараняват.Но не може да разбере,че каквото и да е направила Неджля,те я мислят,загрижени са за нея,боли ги заради нейното нещастие.Може би защото все още не е майка.Детето си е дете,остава си такова завинаги за родителите си,каквото и да направи,колкото и да сгреши.

# 431
  • Карлово
Абе дали като остареем ще станем такива кукумявки като Хайрието ? То като я гледам и ме хваща страх,че   влизам в години Grinning
Е, има и алтернатива - да станем като Джеврието Joy
"Лудата" Лейля,много хубаво си даде сметка снощи,че те,като деца на родителите си,постоянно ги нараняват.Но не може да разбере,че каквото и да е направила Неджля,те я мислят,загрижени са за нея,боли ги заради нейното нещастие.Може би защото все още не е майка.Детето си е дете,остава си такова завинаги за родителите си,каквото и да направи,колкото и да сгреши.
Не че не може да разбере, така и изнася. Много е разглезена. До тук за всичко и прощават, то не беше катастрофата, то не беше аборта, то не беше Оуз, а бе че има психически проблеми - има, ама повече преиграва. Май и по книгата е така като видяла, че и вървят по гайдата продължава да се прави на "луда".

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 10:06 от chanoir

# 432
Добро утро на всички  Hug

rozi-maxi права си, че с теб сме на различно мнение за Ферхунделката. Ти я съдиш доста строго. Аз пък донякъде я оправдавам, заради тежкия живот, който е водила преди и начина по който се е научила да оцелява, може и да не е почтен, ама поне я е запазил непокътната.  Flutter
Радвам се, и ти благодаря, че ти ми показваш и тъмната половина на Ферхундето.   Hug
Аз съм такъв човек, че колкото и лошотия да срещна у хората, това няма да ме откаже да си мисля, че у всеки човек има и нещо добро, което просто чака благоприятни обстоятелства да се отключи.  Flutter
Предполагам и за това все се опитвам да намеря доброто у Ферхунделката.  Peace
По отношение на Лейля съм напълно съгласна с мнението ти rozi-maxi .  Peace
Майка ми все ми повтаря "ще станеш и ти майка някой ден и ще ме разбереш". Нужно е човек да премине през такова нещо, за да погледне с други очи на нещата.  Flutter

Сега като се замисля, четвъртък докато ни няма филма може да спретнем една дискусия на тема "намерете разликите и приликите между Хайрие и Джаврие"  hahaha Joy Joy Joy

# 433
Намирам добро у всеки друг,но в нея не мога да го видя.Повечето лоши хора са такива,защото са глупави,и това ги оправдава,донякъде.Но Ферхунде не е глупава.Това че е водила суров живот,не й дава право,да се държи лошо с всички.Лейля и Неджля така й се радваха,така я обикнаха,още в началото,веднага я приеха,а тя и тях прецака, старайеки се да им "помогне".Тази жена не би се спряла пред нищо!И в малкото случаи,когато след поредната й гадория,Али Ръза или Шефкет са я засягали,съвсем заслужено,тя е отвръщала винаги-ще съжалявате.Не можеш да си играеш така с хората,с техните чувства,достойнство...Кога се опита тя да ги разбере?Все пак тя е тази,която се съгласи да живее при тях.Затова би трябвало тя да се опита да влезе в техния коловоз,а не цялото 7 членно семейство,да се променят заради нея.Ферхунде е една голяма използвачка,а това качество,след жестокостта ненавиждам най-много.Никога,никога не съм се възползвала материално или емоционално от някого,старая се и от мен да не се възползват. Peace.
Чебурашка,много е приятен диалогът с теб Hug.

И на мен майка ми ,ми е казвала-ще разбереш,и ти ще станеш майка...Е,разбрах!Ако мен ме боли за нещо,когато Макси го боли,ме ме боли два пъти повече.А майка казва,че нея я боли 3 пъти повече.Ако ни видите,какъв сме цирк,когато се налага на малкия да му вземат кръв от вената...той в мене плаче,аз го прегръщам,стискам и рева,а майка ни прегръща и двамата и една ли не крещи от болка,а и нашите сестри са супер некадърни,нужно е половин час многократно бодене,та да успеят да улучат веничка ooooh!.

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 10:40 от rozi-maxi

# 434
Цитат
...колко беше жалка снощи,надявайки се адвокатът да се прехласне по нея,по нейната "красота".Къде хвърчиш бе ,момиче,човекът е на светлинни години от тебе,във всяко отношение!
Да бе, защо пропускаме да коментираме този ценен момент?!  Laughing Ах, как пърхаше с мигли Ферхундето, как се опитваше да го разтопи с нежен и предизвикателен поглед, как топло стисна ръката му между двете си длани ... от благодарност за грижите му към Лейла, вие да не си помислите нещо друго. Joy
А той е действително на светлинни години от нея, как я гледаше само  все едно че е някоя муха, веднага си личеше, че му е от ясна по-ясна.

Цитат
Аз съм такъв човек, че колкото и лошотия да срещна у хората, това няма да ме откаже да си мисля, че у всеки човек има и нещо добро, което просто чака благоприятни обстоятелства да се отключи.
И аз вярвам в доброто начало у всяко същество. И че доброто може да се открие даже на най-невероятни места. Мисля си в този момент за филма "Леон" на Люк Бесон. Велик филм, велик режисьор! Peace

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 10:35 от soya-fen

Общи условия

Активация на акаунт