СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 19

• 19 597
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
Цитат
Някои захранвал ли е с каша, мисля, че може би ще стомахчето му я приеме по-леко  Rolling Eyes.
Аз! По съвет на педката.  Peace Най са ми вкусни на Слънчо! Останалите по-лесно се разтварят, ама са блудкави на вкус и за мен, и за Елица. На вас пък може другите повече да ви се осладят. При всички случаи нека са без глутенови!

# 586
  • Испания и Стара Загора
и аз нищо не получих за празника,но не съм разочарована.Той ако иска,винаги може да ми купи цетя или подарък ,и без повод. Peace

# 587
  • София
Здравейте и от мен!
Поздравления на вчерашните тв звезди HugСтрахотни бяха и те и бебоците.
Честито на празнуващите половин годинка    Gift Да са живи и здрави, и много послушни.
Валка, страхотни неща си сътворила, а и ти се отдава Peace
Относно подсичането и ние имахме такова първо от пуфис, после от памперс. Педито ни изписа противогъбичен крем и мина за 2 дни, но от време на време пак ни се появявя. Посъветва ме да оставям дупето да диша, даже и да махна памперсите, ама аз отказах. От тогава сме на либеро и съм много доволна, те са пропускащи въздух и ни понасят. Иначе сме мазали с какво ли не, но най-доволна съм май от судокрем и един правен в аптека. Иначе съм се заринала с какви ли не кремчета, от които няма ефект.
Ние си хапваме зеленчукови пюренца, почна да ги харесва вече Laughing и от вчера хапнахме и месно. И то му хареса. Аз още не му правя, защото и на мен педито ми каза, че в началото е добре да са купешки. Взимам на хип, гербер, а от скоро и на сънвал и бебевита. След обяд давам каша. Много я обича.
От вчера даваме хапченцата за зъбки Дентокинд и сега чакам дали ще има ефект Praynig. че сме ужасно кисели.
Редактирам се: Честит празник на всички (на патерица ).
И аз не получих нищо вчера и съм сърдита Crossing Arms

# 588
  • Габрово
arlina, ето линк с темата за бижута от глина ако те вълнува...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=403985.570

Емир, и мойта поръчка от този сайт дойде бързо и дрешките са невероятно сладурски. А летните комплектчета с ленти за главата в същият десен са върхът. Само дето поръчах от 12 до 18 мес. и ме е страх да не са й големи много Rolling Eyes
Като каза саксийно цвете то мойто не го знам и какво е. На картичката пише Кarin, ама не знам това ли му е името- в гугъл нищо не намерих за такова цвете и освен да го снимам да ми кажете как се казва, че иначе няма да знам как да се грижа за него Crazy
Да ви кажа за детската кухня нали ще трябват бебешки бурканчета от пюрета, ама чак оня ден разбрах, че само от някой от бълг. марки ставали, че капачките са с подходящи винтове,а аз събирах ли събирах от хип и други, та сега трябва да купувам от бг пюренцата заради бурканчетата, че поне 6 ще ми трябват за по-натам.
Щом навърши 8 мес. направо мисля да минаваме на кухня Peace

# 589
  • София
valkata78 обаче много малко неща има нещо...аз докато се натутам...тия дето ги бях харесала свършиха...и сега се надявам пак да заредят, защото на повечето артикули пише - изчерпано количество...Ами дано й станат на твоята кукла. Това което купих си съответства на см, които са дадени в сайта им...Май бурканчетата на Ганчев и на Ам-ам стават за детска кухня...

# 590
valkata78 обаче много малко неща има нещо...аз докато се натутам...тия дето ги бях харесала свършиха...и сега се надявам пак да заредят, защото на повечето артикули пише - изчерпано количество...Ами дано й станат на твоята кукла. Това което купих си съответства на см, които са дадени в сайта им...Май бурканчетата на Ганчев и на Ам-ам стават за детска кухня...
може ли линк да видя и аз / да не остана назад   Mr. Green/

Валка, браво  Hug !

Отивам да готвя, ще спретвам романтична вечеря за мъжо !

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 16:16 от ivilda

# 591

Атракция мъжете ти са много мила картинка  Heart Eyes Заинтригуваме текста на песничката...би ли го споделила, защото търсих в нета но ненамерих такъв  Embarassed
Спинкай, спинкай, слончо мой,
не прави се на герой.
Нощем всичко живо спи,
нанкай и не хъркай ти....
 Laughing
" От Тигър и Пух - приятелите мои" е тази песничка  Peace

Минахме на консултация-9,350  Whistling качил е няма и 800гр  Laughing  Веси, за сумото провери ли  WinkДок каза, че този път е ок. Взеха му кръв-съдра се от рев. Пишката му дозабели-пак рев.Сега съм го оставила с пелнка и реванол - компрес, а като се изпишка пищи.Мноого гадно.

Валка, много са ти сладки момите, творенията също  Peace
Честита месечинка на Невенска и останалите мъници  Heart Eyes

# 592
http://www.dunstarltd.com/

Това е сайта!И аз поръчах от него!Наистина дрешките са страхотни! Peace

# 593
 Здравейте момичета,
Може ли и нас да ни запишете в септемврийските бебета на 2009 г. Родени сме на 10 септември 2009 г. с размери  50 см и 3200 кг. казва се Анелия, роди се 14 дни преди термин /24.09.2009 г./ Първото ми дете пак е септемврийче, но доста голямо 1998 г. - момче. Чета Ви много отдавна, сигурно от 4 месеца, безценни сте със съветите, които церпя от Вас.  Hug Хапваме с охота плодови пюрета, зеленчуковите не са ни много по вкуса, но няма начин. Мъчи ни първото зъбче. Това е за начало. Радвам се, че сме при вас. Peace

# 594
  • София
Като каза саксийно цвете то мойто не го знам и какво е. На картичката пише Кarin, ама не знам това ли му е името- в гугъл нищо не намерих за такова цвете и освен да го снимам да ми кажете как се казва, че иначе няма да знам как да се грижа за него Crazy
Валка, в подфорума за хобита има тема за цветята - ако пуснеш там снимка на цветето, може да ти кажат какво е и как се гледа. Там какви ли не екзотични цветя отглеждат Grinning
Гери, дано скоро се справите с обривчето Hug Добре поне, че не го боли Ачко.
Тони, добре дошла  bouquet

# 595
  • Варна
Добре дошла Тони! Hug

# 596
Добре дошла Toni 29  bouquetДоста време ти е трябвало да се престрашиш  Wink

Атракция,голям мъжага!
А за пишока-до утре вече нищо няма да му има!Само първия ден боли!!!

Валка,пусни снимка на цветето.Аз имам много,обожавам цветя!Може да го разпозная! Peace

# 597
Малко съм зле с компютъра, така че трябва да помагате и вие. Как качвате лентички и снимки Praynig

# 598
Няколко мами споменаха, че педитата  Mr. Green съветват да се захранва с купешки бурканчета в началото, а не домашно пюре. Чудя се защо? Та нали и купените хора ги правят. Нима те ще ги приготвят по-внимателно и с по-изрядна хигиена от майката за собственото си дете?  newsm78
 Или става въпрос за качеството на продуктите. Мислих по въпроса и стигнах до извода, че бизнесът е готов на много компромиси.

# 599
Тони 29 Добре дошла! Hug
Валката, сайта и на мен много ми хареса. Бях подготвила поръчка с летни дрешки за Зара, но и аз се чудих много за размера и в крайна сметка не пуснах поръчката. Аз също мислех да поръчвам за 12-18 мес. Ти като имаш вече дрешките как мислиш, ще и стават ли на Рая през лятото?
Горби, ти какви големини поръча?

Общи условия

Активация на акаунт