Отговори
# 510
Рина   свърши.

Поканените ги очаквали горе в салона ,за да започне гала представянето на филма.

За резюме ,нищо не мога да ви напиша,говориха за филма ,въпреки трудностите им е било много приятно да работят ,научили са много неща за него район .
Ако са го записали феновете и качат видео ,тогава подробно бих могла да ви преведа.

# 511
Успях и аз да го гледам newsm44
Туба беше много готина с каква семпла прическа.  Супер е.
А дали утре ще видим нещо от галага?

# 512
Успях и аз да го гледам newsm44
Туба беше много готина с каква семпла прическа.  Супер е.
А дали утре ще видим нещо от галага?

Прическата и беше много стилна - косата привързана по интересен начин.
Роклята и беше черна - поне при мен така се видя . Това гривни ли бяха на двете и ръце - широки ,сигурно златни?

по някоя телевизия няма ли да дават гала-представянето?
Да я издирим набързо! Laughing

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 21:23 от rina-rina

# 513
  • София
ех, дано пишат по вестниците кой е бил на галапредставянето, какви са отзивите  Peace
Туба както винаги семпла, красива, естествена  Peace

# 514
Нали много често по канал Д дават такива неща, но не ме пуска да влезна  ooooh!ако иска някой да провери иначе аз току що превключих всички ТРТ-та но нищо newsm78

# 515
Нали много често по канал Д дават такива неща, но не ме пуска да влезна  ooooh!ако иска някой да провери иначе аз току що превключих всички ТРТ-та но нищо newsm78

По канал Д сега дават реклами

# 516

Ще ми дадеш ли линк, да видя дали ще мога да влезна baby_neutral

# 517
 smile3501

Това златно момиче отново ни показа стил и финес, и скромност. Жалко, че за толкова кратко беше. Благодаря за линка и аз успях да гледам.

И да ме прощавате, но без да искам сравнявам с интервюто, в която Нургюл пя..... Няма да я коментирам, няма смисъл....

Но тук, при Туба, всичко е премерено като с аптекарска везна. А при нея Господ (или кой както и да го нарича) е дал, дал, дал, та чак се е забравил - има и отвън и отвътре...... Дано само е жива и здрава, защото от завистливи погледи е кошмарно в този жесток свят.

Бог да я пази! И да ни радва с години, нали !

# 518
# 519

Ще ми дадеш ли линк, да видя дали ще мога да влезна baby_neutral

http://webtv.kanald.com.tr/CanliYayin/

# 520
Май глсуването приключи Thinkingи кво нашето момиче на второ място newsm78ай сиктир #2gunfire

# 521
smile3501

Това златно момиче отново ни показа стил и финес, и скромност. Жалко, че за толкова кратко беше. Благодаря за линка и аз успях да гледам.

Но тук, при Туба, всичко е премерено като с аптекарска везна. А при нея Господ (или кой както и да го нарича) е дал, дал, дал, та чак се е забравил - има и отвън и отвътре...... Дано само е жива и здрава, защото от завистливи погледи е кошмарно в този жесток свят.

Бог да я пази! И да ни радва с години, нали !

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10   newsm10   1000 пъти ДА

# 522
По канал ''Д'' в момента дават ''Листопад'' ,той продължава до към 23 часа.Там не търсете.

Понякога такива неща на живо дават по NTV ili CNN turk ,по Fox , в някои късни новини.

# 523
Мерси, Ринка  пусна ме но и там нищо  Thinking

# 524
Ще чакаме късните новини както каза Севи. Peace

Общи условия

Активация на акаунт