Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 60

• 26 237
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Минавам за малко , едва на 3-та серия съм на Езел, но виждам , че  нататък става  много интересно, до тези серии които сте гледали Езел разбира ли ,че Джан  е негов син.?И сега какво трябва да сме на страната на Езел ли ? Mr. Green На мен ми е трудно . Накрая на филма дали Дженгиз няма да умре ? Не искам лош край за него . Започвам 4-та серия .....

# 451
  • при най-добрият мъж...
Бланче, бързо оправяне. Hug  bouquet

На Балканския мъж душата му се вадела с гърди, темперамент  и люта ракия. Имам от всичко това, дори по много, дали ще му извадя душата на нашия? Mr. Green Със сигурност е върл почитател на лютата пукница, за останалото как мислите? Whistling

Еха,ти направо ме разби с това изявление.
Голяма мъдрост. Laughing

Пав60,до 14 серия все още не знае за Джан.
Аз също не мога да му симпатизирам на Езел,нещо не ме кефи.Пък и много слабохарактерен нещо го раздава.Щом му се усука Ейшаната и той поддаде.

# 452
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
детето сади некакви зарзавати във фермата и не мога да се добера до компа....ама си полежах добре де Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 453
Благодаря, момичета, за пожелания.  Hug Hug Hug Злото обаче  вече е сторено и аз съм жертва на поредния вирус.  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Сега остава Лакуната и Емили да се забързат и... ще преизпълним петилетката.  Laughing Laughing Laughing Майтапче, споко.  Party Party Караме по план.
Днес следобед се мъча със сцената в сиропиталището, където детето на убития охранител крещи разни неща на Мерт и на Али. Нещо ме изпоти този момент. Нищо не му разбирам на хлапака, не мога да наглася думите... Sad Sad Sad Sad Sad Sad

# 454
бланкучииик Hug Hug Hug Hug Hugкво се пОрази пак ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

остават ми 30 минути от 9-та серия,като свърша ще ми пратиш 10-та Peace Peace Peace Peace

и оздравявай бързо! Hug Hug Hug Hug

# 455
Много благодаря Индира Hug

# 456
  • при най-добрият мъж...
Благодаря, момичета, за пожелания.  Hug Hug Hug Злото обаче  вече е сторено и аз съм жертва на поредния вирус.  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Сега остава Лакуната и Емили да се забързат и... ще преизпълним петилетката.  Laughing Laughing Laughing Майтапче, споко.  Party Party Караме по план.
Днес следобед се мъча със сцената в сиропиталището, където детето на убития охранител крещи разни неща на Мерт и на Али. Нещо ме изпоти този момент. Нищо не му разбирам на хлапака, не мога да наглася думите... Sad Sad Sad Sad Sad Sad

Бланка,
гечмиш олсун джанъм.
Ако с него мога да съм полезна-пиши Hug

# 457
  • СТАНДАРТНО.
 Все се каня да ви питам, трудно ли се нагласят тия субтитри, но явно е доста трудно. Ако мога да се понауча и да бъда полезна с нещо - свиркайте  Whistling. Hug Hug Hug Hug Hug

# 458
кексина не е трудно,но е много бавно.....и изисква по възможност да си сам вкъщи Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

трудността идва от там,че трябва да напаснеш репликите...тоест да хващаш малко от малко езика....защото самия английски превод е непълен...тоест това,което превеждат момичетата също в много случай е непълно,за което те нямат никаква вина  естествено.
Та така....слушаш една реплика няколко пъти хващаш от къде е и и слагаш превода.......така една серия я научаваш наизуст,докато я свършиш и ти се убива целия кеф от филма....аз да ти кажа спрях да го гледам..квото видя докато правя субовете тва......и това  което описвам е моята работа..при Бланка нещата са още по-сръдкави,щото тя ги прави на ръка,за да са така перфектни......нещо за което шапка и свалям Peace Peace Peace
като поседя  два часа на субовете и после всяка домакинска работа ми е приятна Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ох аз имам друг проблем...търся си един филм на Фатих Акин.Казва се "Храна за душата"-"Soul Kitchen"

пак играе моя мърляв любимец от Срещу стената и ето това бонбонче с дългата коса...Акин е в средата

оказа се че с Акин сме родени на една дата 25-ти август Heart Eyesсамо че той е две години по-голям от мен.Не мога да повярвам,че мъж дева може да е толкова гениален режисьор Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

емкаааа ще го дават в зала 1 на 12-ти от 18.30 часа....айде да те водя на кино Wink Wink Wink Wink

# 459
  • СТАНДАРТНО.
 Ясноо, няма да мога да бъда полезна със субовете  Cry. С тия дяца, освен през нощта да ги правя, като спят  Laughing.

# 460
Лакун, колко добре те разбирам! Едно време като се казвах студентка    Wink  по време на сесия   ама толкова много ми се шеташеееее

# 461
Понеже питате за субтитрите, да ви кажа, че аз съм самоука и всичко при мен беше на принципа "проба - грешка", така че който има търпение, няма начин да не му хване цаката.

По този повод се сещам за първия филм, който правих. Играх си с него 10 дни. Връщах се по 100 пъти на една реплика, докато напасна. Накрая бях толкова горда със себе си, че си развявах "творчеството" като някакво произведение на изкуството. Обаче след други 10 филма по някакъв повод си пуснах първия и - олеле, майко-о! Умрях от срам. Какъв ужас! Правих го наново!  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 462
ми и аз след 22 часа ги правя най-бързо..обикновено до 2-3,зависи колко бързам...но не те съветвам да се захващаш Mr. Green Mr. Green Mr. Green

отивам в прегръдките на Галип...днес ще има целувка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

виви Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joyнали? Peace Peace Peace Peaceето сега и аз съм така... с такъв кеф гладих днес,чак малко ми се видя,та огладих и мокрите дрехи Joy Joy Joy Joy Joy Joy

само и само да не сядам на компа hahaha hahaha hahaha hahaha Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 463
lakunababe ,не се сърди на детето ,че и аз ги сея тия зарзавати,а днес изгледах филма Срещу стената  и много ми хареса  ако откриеш другия филм с него или ако имаш друг негов прати ми го.

# 464
Бланче,да не се поддаваш на вируса NaughtyБързо да оздравяваш...
Ако искаш,пиши ми на лични за репликите с които се затрудняваш. Peace

Общи условия

Активация на акаунт