АВГУСТинчето си шава и на мама сладки ритничета раздава- №5

• 21 631
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
а и док. ми се накара, че за 1 месец съм качила 2 кг. Дотук съм +3 от началото на бремеността.

# 511
Здравейте, момичета! Hug Hug
Ей, да не повярваш, успях да се включа в темата преди да сте я изписали. Ама колко време ми отне да ви изчета
Някъде назад видях, че коментирате цените на ФМ- аз във вторник бях при доц. Томова и там цената е 100лв на бебе т.е. на мен ми струваше 200лв. Направи ми диск със снимки и клипчета. Иначе при нас всичко е наред, ама на 4D изглеждат като извънземни, направо страшни.
Аделина, от два дни те мисля, направи ли си изследвания.
Имам усещането, че забравям нещо, но като се сетя........

# 512
Slavy73 

Аз ходих в 15-та седмица във Фемина при Славкова и съм доволна - обърна ни внимание, разказва и е внимателна.
Иначе за 20-та седмица имам час при Марков, вече нямам търпение Embarassed Simple Smile
Charr, благодаря за инфото newsm10

# 513
  • София
burbu6on вчера сутринта си направих изследването и вечерта вече бяха излезли резултатите - оказа се че имам антитела към варицела и май съм я карала. Успокоих се Simple Smile Малко беше скъпичко изследването, но си заслужаваше

# 514
Д-р Димитър Марков- 0899130550- това е от визитка дадена ми в МД-личен контакт не съм имала.
Благодаря за бързата реакция! Hug  bouquet

Ще ми направи амнио-то на 23-ти, стискайте палци всичко да мине ОК!
Praynig

# 515
Момичета,

току що разбрах,че лекцията по кърмене в Майчен дом за утре се отменя.
Заради епидемията от рубеола е наложена карантина в болниците.
Рубеолата не е ли дребната шарка? Аз съм я карала като малка.

# 516
Ще ми направи амнио-то на 23-ти, стискайте палци всичко да мине ОК![/color] Praynig
Стискам много силно!

# 517
здравейте вчера бях на лекар, прегледа ми беше 45 минути от които поне 30 се мъчихме да видим пола...И отново моето бебе не се показва,ще ме скъсат от предположения тия лекари ве4е имам две за моми4е и две за момче,и още нищо конкретно,но важното е че е добре малкото човече, 220 гр сме,каза че първите бебета се усещали обикновенно след 250 гр.,вика ме отново към 20 г.с. за ФМ..Общо взето отговаряме за 18 г.с а главичката за 19 г.с..
Снощи разказвам на моя приятел и той вика или е момиче или ще е момче с много малка пишка  Blush/ дано в този ранене период да не е показател размера ако е момченце  Blush/
Приятелят ти е голям веселяк! Laughing Laughing Joy

# 518
Ще ми направи амнио-то на 23-ти, стискайте палци всичко да мине ОК![/color] Praynig
Стискам много силно!
Благодаря ти, мила! Hug

# 519
  • София
Д-р Димитър Марков- 0899130550- това е от визитка дадена ми в МД-личен контакт не съм имала.
Благодаря за бързата реакция! Hug  bouquet

Ще ми направи амнио-то на 23-ти, стискайте палци всичко да мине ОК!
Praynig

Ще имаш моите силно стиснати палци.

# 520
Приятелят ти е голям веселяк! Laughing Laughing Joy
[/quote]

ами то вече какво да си мисли човек..
ама сега говорих с една приятелка и тя каза че освен да стърчи пишка трябвало да има и тестиси / а пък при нас май няма такива неща  Joy

Абе не че има голямо значение,ама пусто любопитство...

Сетихс е за главоболието ,снощи казах на лекаря той каза че единия вариянт е от очите/ да отида на очен лекар/ но като разбра че стоя по 8 часа на комп. и каза че няма какво да се чудя защо ме боли главата и да стоя по макс. 3 часа/ как ще стане това незнам.../ Знаете ли дали ни се полагат безплатни очни прегледи или дали трябва да взема направление от личната или от гинеколожката по ЗК/

Стискам палци на всички момичета на които им предстои амниоцинтеза ! вярвайте в добторо и само позитивно мислене!

# 521
хора много сте активни Simple Smile не мога да ви изчета . аз почнах да се притеснявам но незнам дали имам основания . бебето го усещах като потупване в корема преди 2 дни беше доста пъти дневно . но точно преди два дни отидох по голяма нужда като не бях ходила от доста време и от тогава това потупване спря има го но много рядко 1 или 2 на ден . че въпроса ми това потупване бебето ли е или са били червата ми .  newsm78 Cry
Въпреки че винаги ще има едно дяволче да те кара да се съмняваш смятам, че двете усещания просто са много различни, за да се сбъркат - знам какво се случва с корема ми, като имам газове и за щастие вече знам какво е ПОТУПВАНЕ newsm53 newsm32

# 522

[/quote]

Ще имаш моите силно стиснати палци.
[/quote]
  love001

# 523
а и док. ми се накара, че за 1 месец съм качила 2 кг. Дотук съм +3 от началото на бремеността.
Е и аз съм +3, но никой не ми се е карал, даже ми казаха, че съм си много добре,
ама то и мойто доки винаги успокоява, така че не може много да й се вярва...
Laughing Blush

# 524
хора много сте активни Simple Smile не мога да ви изчета . аз почнах да се притеснявам но незнам дали имам основания . бебето го усещах като потупване в корема преди 2 дни беше доста пъти дневно . но точно преди два дни отидох по голяма нужда като не бях ходила от доста време и от тогава това потупване спря има го но много рядко 1 или 2 на ден . че въпроса ми това потупване бебето ли е или са били червата ми .  newsm78 Cry
Въпреки че винаги ще има едно дяволче да те кара да се съмняваш смятам, че двете усещания просто са много различни, за да се сбъркат - знам какво се случва с корема ми, като имам газове и за щастие вече знам какво е ПОТУПВАНЕ newsm53 newsm32
тогава трябва ли да се притеснявам че спря да е толкова активно  newsm78 Sad

Общи условия

Активация на акаунт