* SportsDirect - 11 *

• 53 454
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Момичета свърши се! Днес направих отново малка поръчка с безплатна доставака, която ми отказаха. Питах защо и ми отговориха да си избера друга опция на изпращане, отново нагличко казах, че съм избрала опция, която ми предлага сайта с доставка 0,00, попитах къде греша и какво означава тази доставка. Човека отговори, че това е да си вземеш поръчката от техен склад и ме попита кога ще отида да си ги взема? Joy Е пробвахме се за 1 седмица, явно ни разбраха и кранчето секна. Който пуснал пуснал. Продължаваме по стария начин.
Същото се случи и на мен реших да изпробвам тази опция и ми пратиха поръчката във фабриката,трябваше да се обаждам за да я откажа!

# 316
Най много ме е яд, че заради тези бакии ми сторнираха 2 поръчки които си направих по нормалния начин с ПЛАТЕНА доставка , както трябва да си бъде. Поради факта че се заринаха с поръчки за по 1-2-5-10 лири моите поръчки изгърмяха. Едната вече я пуснах наново, утре ще пусна и другата, но най после разберете че безплатен обяд няма и че щом си пише в сайта че доставката е платена неможе да очаквате да получите артикулите си за без пари.  Peace

# 317
klopess мерси за отговора,но аз се притеснявам специално за този модел,защото гюлчи малко по-назад писа за тях,че са и станали uk3.5 при положение, че носи uk5  Rolling Eyes

# 318
Най много ме е яд, че заради тези бакии ми сторнираха 2 поръчки които си направих по нормалния начин с ПЛАТЕНА доставка , както трябва да си бъде. Поради факта че се заринаха с поръчки за по 1-2-5-10 лири моите поръчки изгърмяха. Едната вече я пуснах наново, утре ще пусна и другата, но най после разберете че безплатен обяд няма и че щом си пише в сайта че доставката е платена неможе да очаквате да получите артикулите си за без пари.  Peace

С моите платени за сега всичко е наред. Надявам се така и да бъде

# 319
  • Varna
Здравейте, снощи пуснах поръчка с БД. Получих потвърдителен мейл, но нищо повече. Сега като са разбрали дали ще спрат и моята пратка? Как да разбера дали е изпратена до склада?

# 320
  • Хасково
Здравейте, снощи пуснах поръчка с БД. Получих потвърдителен мейл, но нищо повече. Сега като са разбрали дали ще спрат и моята пратка? Как да разбера дали е изпратена до склада?
Само ако имаш тркинг номер! Иначе чакаш и може и да дойде! Simple Smile

# 321
  • Хасково
Пуснах три поръчки с БД
И на трите получих тракинг номер, обаче на последната ми са отказани едни маратонки за 5 лири , сега какво се прави ?
Трябва да чакам от банката да ги разблокират ли ?

Благодаря !  Hug

# 322
Когато си теглят парите, ще изтеглят само за изпратеното.

# 323
Направих поръчка с БД на 08.03 вечерта.От вчера имам тракинг номер.За 10 паунда е

# 324
Какво е поръчка с БД? Rolling Eyes

# 325
Какво е поръчка с БД? Rolling Eyes
Безплатна доставка Peace

# 326
а как става? Rolling Eyes

# 327
Вече никак-беше едноседмичен бъг.

# 328
klopess мерси за отговора,но аз се притеснявам специално за този модел,защото гюлчи малко по-назад писа за тях,че са и станали uk3.5 при положение, че носи uk5  Rolling Eyes
да наистина като че ли са уголемени,те са за дъщерята ,преди поръчах за нея Puma 5 номер стелка  24см  и бяха много голями сега тези са 4 стелка пак 24 см и пак са й големи,сигурно Pumata 4 щеше да са й точни,за това съдя че скечърса са уголемени,но мисля че един номер по-малки ще са ти добре Peace

# 329
  • София
Когато си теглят парите, ще изтеглят само за изпратеното.
момичета, и някой по-назад беше питал, но не прочетох отговор - кога точно си теглят парите като тръгне - в какъв срок - 2-3-4 дни Thinking. Аз от вчера имам ДХЛ номер и днес още не са ми изтеглени парите (стои си блокирана по-голямата сума)  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт