* SportsDirect - 11 *

• 53 453
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Сама до питам, че с тая детската номерация се замотах на № 29 наша кое С отговаря?

С 11 Peace

# 406
...Дамски маратонки ... . На кутията пише UK 6/EURO 39.5/USA 7 и 24.5 см стелка. Да кажа, че дължината на моето стъпало е 30 см и са ми добре, не ми стискат въобще! (За сравнение на „Адидас” съм си взимала UK 6.5 и са ми били лекичко теснички!

Да не бъркаш нещо  newsm78.....
Естествено, че съм сбъркала - "25 см" е вярното, редактирах се, от описване съм сбъркала. Извинявам се!

# 407
Тези ,които днес са пробвали с безплатна доставка,какво ви излезе в потвърдителния мейл-и адрес за доставка и билинг адрес ли?

# 408
Добре де цял ден четем едно и също дали днес някой е пускал и какво е станало   МОЛЯЯ ЧЕТЕТЕ ПРЕДХОДНИТЕ СТРАНИЦИ  на всеки ли трябва да се дава отговор поотделно, всички казуси са описани по-напред

# 409
  • София
Някой поръчвал ми е мъжка блуза XXL http://www.sportsdirect.com/umbro-tipped-polo-544006, дали си отговаря и ако може да ми каже ширината на раменете, че моя мъж там е най-широк.

# 410
  • ride my bike...
Някой има ли мнение за тези маратонки и дали си отговарят на номера  newsm78
http://www.sportsdirect.com/slazenger-elite-pro-cricket-shoe-junior-142020

# 411
Преди час си получих нещата с БД + чашата, която е огромна и тежка, който не я е получил, да не съжалява. Поръчката я бях пуснала на 3 март, нямах тракинг номер (само потвърдителен e-mail),  парите до вчера си стояха блокирани, вечерта си ги дръпнаха - това за успокоение, на тези без тракинг номер!
Получих разни дребни неща и тези детски маратонки http://www.sportsdirect.com/donnay-classic-v-child-030281?colcode=03028140,  от изкуствена кожа са, но стават за всеки ден. На езика пише UK 2/US 3/EUR 34, стелка 219 мм – измерих я, наистина е 21, 9 см.
Между другото статусът на ордера в моя акаунт, въпреки че вече си получих поръчката, си стои още "New Order"!

Мила статуса винаги си е такъв  Grinning

# 412
Някой има ли мнение за тези маратонки и дали си отговарят на номера  newsm78
http://www.sportsdirect.com/slazenger-elite-pro-cricket-shoe-junior-142020
Мила, готини са, но са обувки за крикет, подобни на голф обувките, виж им подметките, сигурна ли си, че ще ги носиш?  Mr. Green

# 413
Преди час си получих нещата с БД + чашата, която е огромна и тежка, който не я е получил, да не съжалява. Поръчката я бях пуснала на 3 март, нямах тракинг номер (само потвърдителен e-mail),  парите до вчера си стояха блокирани, вечерта си ги дръпнаха - това за успокоение, на тези без тракинг номер!
Получих разни дребни неща и тези детски маратонки http://www.sportsdirect.com/donnay-classic-v-child-030281?colcode=03028140,  от изкуствена кожа са, но стават за всеки ден. На езика пише UK 2/US 3/EUR 34, стелка 219 мм – измерих я, наистина е 21, 9 см.
Между другото статусът на ордера в моя акаунт, въпреки че вече си получих поръчката, си стои още "New Order"!

Мила статуса винаги си е такъв  Grinning

Да така е статуса не се променя, малко се успокоих и вдъхна надежда  smile3540  Дано ми пристигне поръчката с чашката  hahaha  Бях се отчаял, защото парите са си още блокирани  #Crazy

# 414
Аз си мислех, че се променя Laughing. Благодаря за информацията!

# 415
  • ride my bike...
Мрън, знае ли човек  Rolling Eyes
Може да съм неоткрит талант  Thinking

# 416
от DHL София ми казаха днес, че са заринати с малки пакети от Спорт Директ.  Хората се чудят какво става и куриера ме пита каква е тази истерия, защото досега никога не е било така.  Хм, малки пакети, колко ли сте поръчалите по 1,3, и 5 паунда се чудя newsm78, И колко ли от непишещите изобщо тук са направили поръчка с безплатна доставка #Crazy....Само четейки ни.

# 417
  • София
от DHL София ми казаха днес, че са заринати с малки пакети от Спорт Директ.  Хората се чудят какво става и куриера ме пита каква е тази истерия, защото досега никога не е било така.  Хм, малки пакети, колко ли сте поръчалите по 1,3, и 5 паунда се чудя newsm78, И колко ли от непишещите изобщо тук са направили поръчка с безплатна доставка #Crazy....Само четейки ни.

А дали има шанс да говоря с DHL София и по ордера даден ми от Спорт Директ, да разбера дали ми е пратена поръчката.
Надявам се да не ви е дотегнало от мен с това мрънкане, но толкова много искам да си получа пратката  newsm45

# 418

Сега им звъннах и няма изпратена пратка на мое име, край....... вече всичко е ясно  Sad  Game Over   Confused Cry Cry

# 419
  • Пловдив
Онзи ден им звънях да проверят по име, дали има пратка за мен. Отговорът на госпожата беше - НЕ, няма пратка за това лице. Е, лицето си получи пратката на следващия ден наобед......  Peace  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт