* SportsDirect - 11 *

• 51 744
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте,нека някой от тези които поръчват от повече време да ми каже- ако ,поръчката е отказана статусът и в Order History променя ли се или продължава да си стои New Order  ?Блатодаря предварително,търсих назад в темата ,но не намерих това да е коментирано

Статуса винаги си стои New Order, няма значение дали е отказана, получена и т.н.  Peace

# 616
Моля ви се много помогнете кой ме илъа с тази  бд и сега ми препрати към английски адрес моля ви.как да откажа поръчката.помогнете ми

# 617
Някой знае ли как са като качество тези маратонки   http://www.sportsdirect.com/vision-newport-110142?colcode=11014240 и номерата отговарят ли си ? Ще поръчвам за един младеж в пети клас и той през час си сменя желанията, затова често питам и аз Embarassed
  Никой ли не знае?

# 618
Моля ви се много помогнете кой ме илъа с тази  бд и сега ми препрати към английски адрес моля ви.как да откажа поръчката.помогнете ми
Ами или им се обади или им прати имейл в който да пише това
Please cancel my order number...(номера на поръчката).
Поне мен така ме посъветваха.

# 619
На мен пък ми е кеф да си правя сама поръчките,не ми е за 10-те процента,които така и така доста неща от сайта са нискокачесвени и не съвпадат размера и докато нацеля какво е добро,с тези общи поръчки и чакане не ми се занимава. Както и да е, другият вариант е както правят много хора- да се поръча на стойност над 50 паунда на английски адрес и от там с куриер. С повечето фирми няма проблем,поне така ми казаха,но вече ми мина меракът за поръчки.Така доставката цялата идва 1.2 паунда/кг.,но който го прави вече знае.
Успех на всички   bouquet

Благодаря много,ето го сайтчето за проследяване с тракинг номера:
http://www.dhl.bg/publish/bg/bg/eshipping/0.high.html
  bouquet

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 14:50 от *R*A*D*I*

# 620
Чета и виждам че доста от вас си следят поръчките в DHL сайта. От опита ми с тях по- добре не се мъчете там, системата им е супер объркана и много неточна. -За по- лесно звънете на безплатния им тел тук в БГ. 0700 17 700. Ако поръчката е на ваше име- супер, веднага ви дават инфо къде е, кога ще пристигне, ако желаете може да смените адреса на доставка, с този в офиса например. Ако обаче плащате с картата на мъжа си или на трето лице има 2 варианта или сте безумно любезни и обяснявате, че сте законната половинка на въпросния човек, който видите ли няма нерви да проверява къде са маратонките на децата или сте... секретарката Simple Smile и в двата случая ако сте настоятелни ще ви дадат инфото от което се нуждаете

*R*A*D*I*  ако имаш излишни 80- 100 паунда за доставка от UK адрес до БГ е ок, но аз лично предпочитам да не плащам много за превоз, а тия кинти да ги дам за стоките. Добре е да се правят поръчки от 5-6 човека близки хора, както правим аз и приятелките ми, така всеки на поръчката си слага 10лв доставка. Така или иначе поръчваме все хора които сме почти нон- стоп заедно и няма проблем да си разпределим нещата веднага след като пристигнат.

# 621
Преди малко се обадих на DHL,казаха ми,че информацията ,че пратката ми е В Будапещ не била актуална,пратката пътувала(но от къде за къде не каза) newsm78?!?А между другото се обадих с молба когато ми я доставят на адреса куриера да ми звънне по телефона,защото долу няма домофон,а вратата на входа се заключва.Според вас куриера дали би си направил труда да ми изпълни молбата или ще се наложи аз да ходя да си взимам пратката?
Мотивация, май си права,че системата е неточна.

# 622
  • Пловдив
Според сайта им, моята пратка стои от петък в Будапеща и не мърда. В действителност - от сутринта е при мен.  Peace

Само по име не се наемат да проверяват или го правят с нежелание. Миналата седмица се обадих да питам, тъй като нямах тракинг-номер и не знаех какво се случва с пакета. Жената на телефона каза, че пратка на това име няма. На следващата сутрин ми я донесе куриера.
Затова най-добре ако се обаждате им дайте тракинг-номера, така ще я открият.

# 623
  • Сливен
и при мен е така.пратката преди малко ми я доставиха ,а според сайта от петък е в букурещ,и не мърда от там  Laughing .и аз имам огромна чаша подарък.а цялата поръчка се състоеше от   неотказаните суитчъри за детето.по късно ще пусна снимки тук- http://stamimar.snimka.bg/daily/laredut2009.333278.17834747

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 17:45 от stamimar

# 624
Според сайта им, моята пратка стои от петък в Будапеща и не мърда. В действителност - от сутринта е при мен.  Peace
И при мен е така.  Peace

http://www.sportsdirect.com/donnay-2-strap-infant-020160?colcode=02016037
Тези маратончици поръчах за подарък, но като ги меря на моята беба са и почти точно... С6 нали е уж 23-24 номер  newsm78 Може би с 0.5 см е по-малка стелката наложена в/у 23номер на Адидас маратонка.
Притеснявам се, че чакам едни на ХелоуКити С5 дано не са ни малки, някой може ли да каже колко см им е стелката на техните маратонки за С5 номер?

Тедичка07  Hug благодаря!

# 625
  • pomorie
сандалките наик са номер 10.5 стелката е 20 см
е как маратонките които получих днес са с10 16.5см как сандалите са 20см  newsm78  нещо не доумявам

# 626
аз знам, че системата на ДХЛ за проследяване не винаги се актуализира и затова звъннах на нац. телефон. Момичето ми обясни, че имало празници в Будапеща и затова пратките били спрени там. Но утре трябвало всичко да кацне в Сф. Сега тук чета, че вече доста хора са си получили нещата.  #Crazy
А иначе най-накрая си взех нещата от общата поръчка и довечера ще пускам линкове с отзиви. Благодарности на Змейковица за съдействието! Всичко е много хубаво, само дето някой неща са ми големи и ще търся замяна, ако някой има по-малки. На прима виста да кажа, че маратонките Skechers са с 1 номер уголемени.

# 627
  • sofia
..... че маратонките Skechers са с 1 номер уголемени.

Както и балерините  Confused.

# 628
  • Пловдив
Според вас тези стават ли за фитнес? Тази марка по принцип отговаря ли си на номера? http://www.sportsdirect.com/golddigga-classic-ladies-277213

# 629
  • На брега на морето
Според вас тези стават ли за фитнес? Тази марка по принцип отговаря ли си на номера? http://www.sportsdirect.com/golddigga-classic-ladies-277213
Отговарят си на номера, една дружка вече трети чифт си купува  тук носи 38 и си взима uk 5, стелката им е 25 см  Peace , аз нося 39 и чехлите си ги взех uk 6 ,  дано съм помогнала  Peace

Общи условия

Активация на акаунт