Незабравима(unutulmaz)-тема- 16

• 28 480
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Даааааааааааа 99 % съм сигурна ,че Еда и Бату са брат и сестра . Тогава Бату ще стане грижовен батко и няма да позволи на Мелда повече да се гаври с Еда hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Това ми се струва идеалния вариант, пък и знаем, че Бату може да е много отмъстителен, когато поиска!!!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Тежко и на Мелда!!!
Мисля си, че всяко момиче си мечтае да има по-голям батко.
А Батуще е голяма закрила за Еда, косъм няма да даде да падне върху нея.  Simple Smile
newsm10 newsm10 newsm10

# 151
КАКТО ВИНАГИ СТЕ ВЪВ ФОРМА МИЛИ ДАМИ, ЧЕТА И СЕ СМЕЯ И ......smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImao.

ВЕСЕЛ  ПРАЗНИК!   smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДО СРЯДА! ТАКИВА ПОТЛЕДИ ЩЕ ИМА...............
ДОРИ И ДА Е ПАЛАТКОВ ЛАГЕРА  НАПРЕЖЕНИЕТО ЩЕ БЪДЕ НЕОПИСУЕМО...................  rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

# 152
Пиша относно хипотезата, че Еда и Бату са брат и сестра. Защо семейството на Еда ще си осиновява или взима друго дете та те си имат 3. Някак си тази версия не ми се струва реална. Пък и откъде са я взели тази Еда. Освен Джамил да е бил на яхтата, на която са убити родителите на Бату.  Според мен Еда е биологично дете на семейство Гюлер. Просто е по - различна от по - големите си каки  Simple Smile Този Бату целия е обвит в мистерия. Аз си мисля, че все от някъде ще се появи някой нов перснож, който ще се окаже брат или сестра на Бату. А относно предстоящия 35 епизод гледах интрото му и видях,че тази кукувица Саадет ще направи пожар. Аз си мисля, че не го е направила съзнателно пак е била в нейния си свят. Смятам, че си е помислила, че Еда е любовницата на Феяз. Нали на моменти е куку и незнае какво става и кой кого е.
Желая ви приятен ден!

# 153
Мелда може да навести така Бурак по по грешка и нали и той е осеменител и да стане тя каквато не трябва  hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Според данни на източници, близки до ЦРУ и пожелали анонимност, Бурак не е преживял срещата с новия вид чернобилска кафява мечка, трагично завършил за него с множество хълцания от ужас, пълно онемяване и излизане на страшници по цялото тяло, включително и на онова място "чието име никой не бива да споменава" hahaha hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy
Ще падна с вас!!!

# 154
Аз пък ще се изкефя ако Толга види насаме Еда и Харун в страстна прегръдка. Представям си какъв огън ще гори, по-изпепеляващ и от огъня, който ще разпали лудата баба Саадет.

# 155
добро утро скъпи дами и Петко Simple Smile))

честит празник на всички момичета!!!! Бъдете обичани, обичайте и се усмихвайте!!! Hug Hug

Петкооооо Simple Smile рано рано ни подкара Simple Smile Само не разбрах за общата ви книга с Харун - тва некви мемоари ли са или Ръководство за начинаещият влюбен????

# 156
Пиша относно хипотезата, че Еда и Бату са брат и сестра. Защо семейството на Еда ще си осиновява или взима друго дете та те си имат 3. Някак си тази версия не ми се струва реална. Пък и откъде са я взели тази Еда. Освен Джамил да е бил на яхтата, на която са убити родителите на Бату.  Според мен Еда е биологично дете на семейство Гюлер. Просто е по - различна от по - големите си каки  Simple Smile Този Бату целия е обвит в мистерия. Аз си мисля, че все от някъде ще се появи някой нов перснож, който ще се окаже брат или сестра на Бату. А относно предстоящия 35 епизод гледах интрото му и видях,че тази кукувица Саадет ще направи пожар. Аз си мисля, че не го е направила съзнателно пак е била в нейния си свят. Смятам, че си е помислила, че Еда е любовницата на Феяз. Нали на моменти е куку и незнае какво става и кой кого е.
Желая ви приятен ден!
Керем е по-малък от Еда. Продължавам да си мисля, че не бива да изключваме този вариант, за евентуална роднинска връзка на Еда и Бату. newsm78

# 157
Аз пък ще се изкефя ако Толга види насаме Еда и Харун в страстна прегръдка. Представям си какъв огън ще гори, по-изпепеляващ и от огъня, който ще разпали лудата баба Саадет.

Нали ги вижда в края на последната серия.
Всъщност в сряда ще се разбере.
Той иска да е сляп този човек, отдавна иначе да е прогледнал за чувствата им.

# 158

Нали ги вижда в края на последната серия.
Всъщност в сряда ще се разбере.
Той иска да е сляп този човек, отдавна иначе да е прогледнал за чувствата им.
Не е 100% сигурно, че той ги вижда. Ако е Толга и ако той реагира така както трябва, то тогава трябва да започне развръзката. Thinking

# 159
Настъпи вечер, палатките са готови и преди да изживея деня... аз, Толлга, започнах да пиша книга. Еда, ти не видя сълзите ми, но Харун е до мен, все пак сме братя. Мелда, ти нарани сърцето ми, но и ти не видя сълзите ми .... Настъпи вечер, а матракът е толкова твърд ....

# 160
Даааааааааааа 99 % съм сигурна ,че Еда и Бату са брат и сестра . Тогава Бату ще стане грижовен батко и няма да позволи на Мелда повече да се гаври с Еда hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Това ми се струва идеалния вариант, пък и знаем, че Бату може да е много отмъстителен, когато поиска!!!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Тежко и на Мелда!!!
От вашите уста в на сценаристите ушите. Не ги виждам в този случай клакьорките (имам предвид Инджи и М newsm44 newsm48елда) около Харун. Бату бързо ще разчисти терена за сестричката си 

# 161
Настъпи вечер, палатките са готови и преди да изживея деня... аз, Толлга, започнах да пиша книга. Еда, ти не видя сълзите ми, но Харун е до мен, все пак сме братя. Мелда, ти нарани сърцето ми, но и ти не видя сълзите ми .... Настъпи вечер, а матракът е толкова твърд ....

Трябва да четат турците какво пишите, просто нямате равни Simple Smile

# 162
От вашите уста в на сценаристите ушите. Не ги виждам в този случай клакьорките (имам предвид Инджи и М newsm44 newsm48елда) около Харун. Бату бързо ще разчисти терена за сестричката си 
Ако реагира обаче така както ни се иска. Все пак не забрявяйте, че той смята семейството на Харун за свой смъртен враг. Naughty

# 163

Трябва да четат турците какво пишите, просто нямате равни Simple Smile

Ако Еда и Бату се окажат брат и сестра ,със сигурност са чели тук.  Laughing

# 164
Честит празник и от мен мили дами .....Бъдете винаги влюбени и щастливи...  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт