Незабравима(unutulmaz)-тема- 16

• 29 800
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
Добро утро и от мен в този снежен ден,

Цитат
А относно притесненията дали, кой и как ще спаси Еда - спокойно. Нея спасението я дебне отвсякъде.

newsm52то спасители много hahaha newsm52, ама докато бързат да не стане: бърза работа , срам за майстора Laughing

стана ми странно, във фрагмента с говор, че накрая Саадет седеше и гледаше пламъците и пляскаше с ръце #Crazy, май и тя ще има нужда от спасение, е дядо Феяз може да дотича по пижама, знае ли човек? ама  ако е така - newsm77Харун пак пред дилема

# 331
Добро утро и от мен. Полужива след снощния празник, но съм на линия. В никакъв случай няма да пропусна вашата компания. Успяхте да ме развеселите рано-рано. Страхотни сте. Благодарности за превода на фрагмента - наистина просветлението е голямо. Желая ви много усмивки в днешния снежен ден. Hug newsm47

# 332
@ lilivanili
От къде е тази страхотна снимка на Харун, моля дай ми линк да си я дръпна. Един път е  Heart Eyes
Ето това е линка
http://img.sinemalar.com/images/artist_kucuk/51655/Serhan-Yavas-3.jpg

# 333
мисля си , това ,че Саадет драсва клечката, ще покаже на Харун , а и на Феяз всъщност колко много е страдала и продължава да страда от една постъпка и до какво състояние е достигнала вследствие на това...дано и двамата си направят равносметка от това
Абсолютно съгласна с това! Naughty

# 334
@ lilivanili
От къде е тази страхотна снимка на Харун, моля дай ми линк да си я дръпна. Един път е  Heart Eyes
Ето това е линка
http://img.sinemalar.com/images/artist_kucuk/51655/Serhan-Yavas-3.jpg

Добро утро и от мен! Надявам се всички са "заредили батериите"  Hug и сме с нови сили във форума.
Благодаря за линка  newsm51

# 335
Добро утро!
Толга иска обяснение за папката/според фрагментите от 35 с./
Нищо по-специално не е видял!

# 336
Преместването на Еда в къщата е най-умното й решение от много време насам. Крайно време беше, мисля, че от тук нататък ще стане по-динамично. Сега е моментът Харун да действа, този пожар ще му отвори очите. Thinking

# 337
Добро утро!
Толга иска обяснение за папката/според фрагментите от 35 с./
Нищо по-специално не е видял!
Той човека, съвсем е ослепял от любов, та да не вижда очевидното. #Crazy

# 338
  • И тук,и там
Преместването на Еда в къщата е най-умното й решение от много време насам. Крайно време беше, мисля, че от тук нататък ще стане по-динамично. Сега е моментът Харун да действа, този пожар ще му отвори очите. Thinking
Добро утро!Дано успеем да видим кой спасява Еда! PraynigМного се надявам да е Харун! Praynig Praynig Hug Hug

# 339
Интересно къде е Толга, та го няма на мястото на престъплението? Естествено е Харун да се направи на Зоро.

# 340
Добро утро!
Нещо сте се отчаяли.

# 341
Та той вече доказа, че тази роля му приляга! box

# 342
Добро утро!
Нещо сте се отчаяли.
Не сме се, просто сме снощни. Tired

# 343

Харун/Мелда: Не съм длъжен да ти давам обяснения, просто бракът се отлага за малко, само толкова.

Ей това наи-много ми хареса.  newsm44  newsm48
Добро утро на всички.

# 344
Еда е малка,уж без опит, а изправя всички на нокти. Утре вечер всички главни герои на филма,ще тръпнат от нейното решение да живее в къщата. Единствено Еда ще бъде удовлетворена, тати Харун спокойно ще има възможност по всяко време да е до жената,която обича. Ще я ревнува,ще я прегръща, ще я закриля, ще я спасява и ........ какво ли още не.

Браво Еда. ти винаги бягаше и бягаш, както кокошката бяга от петела и обръщайки се все се пита, не бягам ли много бързо.  

Общи условия

Активация на акаунт