Незабравима(unutulmaz)-тема- 16

• 29 800
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
  • София

Извинявайте, но в тази серия и Еда не я разбирам.
Какво си мисли като влиза в тази къща като жена на Толга ?!
Егати и нейното дебелокожие.

Смятам, че подсъзнателно Еда търси близостта на Харун и затова се нанася в къщата на Феяз. Да, външните обстоятелства, като честта на семейството й я карат да  продължава с лъжата, че е женена за Толга, но вътрешно тя всеки път е привлечена  като магнит от присъствието на Харун и се стреми да е около него. 
За съжаление още не са преведени частите след 30/5 епизод,в който доколкото си спомням Гюляй съобщава на Харун "новината",че Мелда е бременна.Еда мисля,че не знае за този нов комплот срещу нея и Харун ,но тя в никакъв случай не отива да живее в къщата на Феяз подсъзнателно,а съвсем целенасочено.

Тя целенасочено и съзнателно прави избор да отиде в къщата на Феяз, но водена подсъзнателно от стремежа си да бъде по-близо до Харун. Аз така го разбирам.

# 481
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...
Има психиатър, за психолог - не знам   

Този психиатър ще ни е нужен на по-късен етап ,може би!Зависи от сценаристите.

Че какво ни е пък на психиатрите newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 482
# 483
  • И тук,и там
Има психиатър, за психолог - не знам   

Този психиатър ще ни е нужен на по-късен етап ,може би!Зависи от сценаристите.

Че какво ни е пък на психиатрите newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Мила,аз искам да чуя твоето професионално мнение за Саадет.  Hug Hug Hug

# 484
Аз многократно изказах мнение и продължавам да твърдя, че Еда взе правилно решение да отиде в къщата на Харун. Засега това е единствения й шанс за развитие на нещата.

# 485
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...
Аз многократно изказах мнение и продължавам да твърдя, че Еда взе правилно решение да отиде в къщата на Харун. Засега това е единствения й шанс за развитие на нещата.

Да, напълно съм съгласна, да не говорим, че това е и единствения ни шанс да получим малко раздвижване.
Така че браво на Еда, заради каквото и да взема това решение.... smile3521 smile3521 smile3521

# 486
  • София
Да не забравите да пуснете по един глас преди лягане. Напредваме, макар и доста бавно. Серхан преследва Къванч, но подаваните гласове са почти поравно и трудно ще го настигне. При Йозлем разликата между нея и третата се топи, но също бавно. Все пак още тази вечер има шанс в световната класация да задмине Джоди Фостър и Сандра Бълок. Не е за вярване докъде ги докарахме. И присъствието им на вечерята с нас или на разходката с яхта е най-малкото, с което могат да ни се отблагодарят.

# 487
bganio, направо уцели в десятката с предложението. А какво ще кажеш за посещение на Еда, Харун и Мелда в България?
Мелда на матрак на пода в клетката на тигъра в софийския зоопарк, Еда на "приятелско" парти в апартамента ти,   bigdance2с бурни танци и приятелски разговори на балкона с набързо свита цигарка от чист български тютюн, а Харун на панорамна обиколка с мерцедеса и с мен, някъде из страната, наслаждавайки се на гледката на сутрешния изгрев над Пирин или Родопите!!!! newsm08
Съгласен ли си? Виждаш ли, мисля и за теб!!!!!

извинете, но може ли да се присъединя на задната седлка. това ми е мечтата - Харун и изгрев над Родопите или Пирин  newsm03 newsm74

# 488
Мацки видяхте ли това преводче ....на последния излъчен епизод????
Заповядайте..http://vbox7.com/play:5f1cd2e2 Hug
Извинявам се ако се повтарям.. Embarassed

# 489
  • Sofia, Bulgaria

Да, напълно съм съгласна, да не говорим, че това е и единствения ни шанс да получим малко раздвижване.
Така че браво на Еда, заради каквото и да взема това решение.... smile3521 smile3521 smile3521
Д а така е,поне от гледна точка на това нещо  да се случва,освен сълзи,лъжи ,липса на секс.Дано само при пожара Еда да не бъде обезобразена или да остане инвалид за цял живот и това да отблъсне Харун.Щото като гледам мама Саадет какъв пажар направи,едва ли ще се размине само с обгазяване.

# 490
Ох, ще поживеем, ще видим! Утре ще се разплетат нещата. Пожелавам ви лека нощ с тази чудесна песен!
http://vbox7.com/play:370648dd Hug

# 491
bganio, направо уцели в десятката с предложението. А какво ще кажеш за посещение на Еда, Харун и Мелда в България?
Мелда на матрак на пода в клетката на тигъра в софийския зоопарк, Еда на "приятелско" парти в апартамента ти,   bigdance2с бурни танци и приятелски разговори на балкона с набързо свита цигарка от чист български тютюн, а Харун на панорамна обиколка с мерцедеса и с мен, някъде из страната, наслаждавайки се на гледката на сутрешния изгрев над Пирин или Родопите!!!! newsm08
Съгласен ли си? Виждаш ли, мисля и за теб!!!!!
извинете, но може ли да се присъединя на задната седлка. това ми е мечтата - Харун и изгрев над Родопите или Пирин  newsm03 newsm74
Става! Ама ще се правиш, че нищо не чуваш!!!

# 492

Извинявайте, но в тази серия и Еда не я разбирам.
Какво си мисли като влиза в тази къща като жена на Толга ?!
Егати и нейното дебелокожие.

Смятам, че подсъзнателно Еда търси близостта на Харун и затова се нанася в къщата на Феяз. Да, външните обстоятелства, като честта на семейството й я карат да  продължава с лъжата, че е женена за Толга, но вътрешно тя всеки път е привлечена  като магнит от присъствието на Харун и се стреми да е около него. 
За съжаление още не са преведени частите след 30/5 епизод,в който доколкото си спомням Гюляй съобщава на Харун "новината",че Мелда е бременна.Еда мисля,че не знае за този нов комплот срещу нея и Харун ,но тя в никакъв случай не отива да живее в къщата на Феяз подсъзнателно,а съвсем целенасочено.

Добре. С каква цел според теб отива в къщата на Феяз ?
За мен , ако има някакъв мотив, това е да се махне от собствения си дом,
където Тюркян следи всяка нейна стъпка.

# 493
Д а така е,поне от гледна точка на това нещо  да се случва,освен сълзи,лъжи ,липса на секс.Дано само при пожара Еда да не бъде обезобразена или да остане инвалид за цял живот и това да отблъсне Харун.Щото като гледам мама Саадет какъв пажар направи,едва ли ще се размине само с обгазяване.

Ами какво да се прави, решила е жената да стопли душите и сърцата на всички обитатели на къщата.

# 494
Специални благодарности на екипа, заел се с преводите и качването на субтитрите. Сладурки страхотни сте!!! Hug
На тези, които участват във форума и ни забавляват с остроумните си решения искам да им споделя, че при всяка свободна минутка, дори и на работа влизам да видя какво сте написали, какво сте изкоментирали. Невероятни сте. Аз не съм много по писането, но мога да споделя, че страхотно се разтоварвам с вас. Супер сте! Продължавайте все така  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт