Незабравима(unutulmaz)-тема- 16

• 28 596
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
  • София
хихиххихихих  Hug Hug Hug Hug
ех, ако всяка дупка по пътя правеше сериал .... щяхме да се нагледаме на Еда, Серхан, Толга и Мелда Simple Smile
И тъй като вероятно нашите дупки са по-големи и по-така от турските Simple Smile ехххххххх ква сериална индустрия щяхме да развием ...
[/quote]

Прави, прави - около всяка дупка има драма, ама някой трябва да се заеме да я опише в сценарий. То населението няма да ни стигне, даже всички да станат сценаристи. И кой тогава ще играе? Трябва от Турция да си внасяме и сценаристи, и актьори.

# 706
Два часа и половина до филма.

# 707

Hug Hug не остана ...
аз ще го запълня с 2 серии на Галип и Сабиха - страхотна любов и там !!!!!!!!!!!!

# 708

Hug Hug не остана ...
аз ще го запълня с 2 серии на Галип и Сабиха - страхотна любов и там !!!!!!!!!!!!

Не искам да рискувам сърцето си втори път, толкова ме е пленил "Незабравима",
нямам очи и сърце за други филми.....само гледам часовника ...... Heart Eyes

# 709
  • София
Между другото някой знае ли дали личните лекари прекратиха протестите. Утре трябва да ходя при моя - вече половин час се смея без прекъсване и даже не мога и да вечерям. Предполагам ще ми даде направление за 4-ти километър, но ако стачкува, не знам какво да правя. Явно ще се разделяме - вие в Пирогов, аз - на 4-ти километър...

# 710
Ще ни държат в напрежение до предпоследната серия,да  мислим,че няма да се съберат Еда и Харун.В последната ще ги оженят сигурно,когато вече не ни е останал нито един косъм по главата от скубане. Simple Smile

# 711
  • София
Ще ни държат в напрежение до предпоследната серия,да  мислим,че няма да се съберат Еда и Харун.В последната ще ги оженят сигурно,когато вече не ни е останал нито един косъм по главата от скубане. Simple Smile

И аз нещо такова очаквам, но за косата хич и не мисля. Каквото й да стане на финала, мисля да скалпирам Мелда и ще си присадя от нейната коса.

# 712
Между другото някой знае ли дали личните лекари прекратиха протестите. Утре трябва да ходя при моя - вече половин час се смея без прекъсване и даже не мога и да вечерям. Предполагам ще ми даде направление за 4-ти километър, но ако стачкува, не знам какво да правя. Явно ще се разделяме - вие в Пирогов, аз - на 4-ти километър...

Simple Smile)))))) на 4-ти км няма джипита Simple Smile)))))) има само готини психиатрииии

# 713

Hug Hug не остана ...

душичка  Hug Hug Hug Hug
дано не ни изнерви много тая серия!

# 714
  • София
Не вярвам да има трети сезон.Нали актьорите имат други ангажименти. newsm78
Знаеш ли ги! При този интерес. Могат да се поучат от "Дързост и красота" - той върви вече над 20 години Joy

Е, тогава някои може да ни доживеем финала, независимо какъв е. Но по-младите и неродените още ще продължат нашето дело!
Това е напълно вероятно,но не забравяй че в "Дързост и красота" вече и някои от актьорите се преселиха в отвъдното.

Ти направо ме успокои. Дано поне някои от сценаристите ме изпреварят в това преселение.
[/quote]
"Красиви и незабравими" 3035 епизод (страшно звучи)
[/quote] smile3532 smile3532 smile3532

# 715
  • София

И аз нещо такова очаквам, но за косата хич и не мисля. Каквото й да стане на финала, мисля да скалпирам Мелда и ще си присадя от нейната коса.
... и аз, и аз!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

# 716
  • София

Simple Smile)))))) на 4-ти км няма джипита Simple Smile)))))) има само готини психиатрииии
... половин час ме нямаше, и вие задкулисно решихте да ме уморите от смях!

# 717
  • София

Hug Hug не остана ...

душичка  Hug Hug Hug Hug
дано не ни изнерви много тая серия!

...и менеееееееееееееееееееееее! Моля ви кажете как може да се гледа филма онлайн или неще не съм разбрала? Не ми се чака до посред нощ да ги качат на сайта!

# 718
Мисля да се повеселим още малко , че не остана до 22:20. Тогава ми се струва , че ще трошим яко нерви , ще викаме пожарникари , и палатките ще дойде време да разпъваме , че лудото бабе като подпали палата , къде ще настаним толкова много хора........

# 719

...и менеееееееееееееееееееееее! Моля ви кажете как може да се гледа филма онлайн или неще не съм разбрала? Не ми се чака до посред нощ да ги качат на сайта!

ето тук     http://www.atv.com.tr/canli_yayin

Общи условия

Активация на акаунт