В 6-ти месец търколи се вече ЮЛСКОТО човече!

• 31 239
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
Благодаря,дами Hug
И аз съм особенно доволна от покупката,а от цвета още повече.Мразя да купувам стандартното синьо за момче и розово за момиче.Зеленото тук не изглежда много красиво,но на живо е много красиво.На Ивон количката беше оранжево Чико.
Ако някой го интересува,Куинито я имаше  намалена и в синьо.В Касида,(сега май е с др.име) я има също,но промоцията е на 935 лв или нещо подобно.

Сега обаче се чудя дали да взимам кошничката за кола на Макси Коси-не ми харесва нещо.Пък и няма да я слагам на количката,при положение,че имаме зимен кош.Ивон я возих има-няма 3 пъти в този вариянт.
Вие какви кошнички за кола избрахте?Аз май се спрях на това:

Марита,виждала съм ги тези колички.Найстина фасона е малко ретро,но са супер здрави.Една мама тук я гледам с такава.Ако не си в блок,си е направо супер. Peace
Колкото до Чико или Кико,кой като иска,това с коша да гледа към майката,особенно след 6 м е абсолютно излишно.Казвам го,защото и Ивонската беше на Чико,зимият кош гледаше към мен,летният не.Не ми е създавало проблем,защото излизахме според режима-обикновенно заспиваше към 11 ч,после като се събуди иска да разглежда,не да ме зяпа мен.Не е проблем найстина,не се притеснявайте от това,ако всичко друго ви харесва.
Аз също се чудех за триколката на Чико,но багажниците са им много малки,хич не ми беше удобен за моите вечни пазари ooooh!

# 421
marittaa, защо не погледнеш тогава Чико/Кико Trio for me?
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/popup_image.php/pID/2762
Поносима цена, има всичко, лятната седалка се обръща и към майката.

# 422
Здравейте момичета,

ние още нищичко не сме купували за бебка. Гледаме, гледаме.. и с това си оставаме в крайна сметка Simple Smile
Ади, честито за количката, много е хубава:)
А аз да ви се оплача - откриха ми гъбички - candida albicans Sad Нкога досега не съм имала такива неща. Доктора, каза, четова било много често срещано при бременните, т.к хормоните променят и вагиналната флора, а понижения имунитет пък провокира появата на такива гъбички. А нямах по4ти никакви симптоми, освен лео засилено течение, ама все си мислех, че е нормално през бременност...

Миналата седмица ходих на ФМ. Бебка е добре, но доктора се държа толкова нагло и отвратително, че нямам думи направо... Sad
Всичко е въпрос за пари, пари и пак пари.. няма нищо човешко в някой "доктори" Заради това, че не отидох в 15 седмица както той искаше, такова конско ми изчете, толкова нагло се държа, и накрая искаше да ми вземе 150 лева..за "наказание'...

Понеже си ги поиска преди прегледа аз му казах, че няма да му дам толкова пари при положение, че прегледа и без тва никак не му е евтин (120 лв) и станах да си ходя, ..тогава като видя, че ще остане и без тези 120, веднага обърна на другата страна..и взе да обясява как той не бил за 30 лева,..важното било да видим как е бебето....  

Много интересно беше обяснението му защо иска 150 лева - защото т.к не съм отишла в 15 седмица както той искаше (а ова беше само една седмица след като бях ходила в 13та) сега трябвало да ми прави 2 ехографии в 1, и трябвало да си назорва апарата..хахаха..егати... не можах да повярвам, че има пациентките си за толкова глупави!

И понеже очевидно го ядосах..и преглеа беше такъв - туй не се вижда, онуй не се вижда.. много лошо е застанало...периода не бил подходящ (забележете отивам в 20 седмица).. и като за капак, след като спря записа.. ми изтърси 4е сърцето имало някакъв лек дефект..ама то било нормало уж....

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 17:44 от nlight

# 423
nlight,каква е тази безумна цена?Какъв е този лекар?   Rage  Ти на ФМ ли отиде всъщност?

# 424
nlight,каква е тази безумна цена?Какъв е този лекар?   Rage  Ти на ФМ ли отиде всъщност?
Да, на ФМ отидох. Знам за цената му - 120 лева, толкова ми беше казал и предния път. Отидох при него само заради апарата му, който бил най-добрия във Варна, а и един друг доктор ми каза, че той не бъркал и виждал уж всичко каквото трябва. Първия път като отидох се държа също толкова надменно, но тогава плюеше всички останали доктори и обясняваше как той бил единствения който можел да прави качествена ФМ...  Според него трябва да се ходи едва ли не през 2 седмици на ФМ... Е, сори, ама аз не мога да си позволя тази цена, едва съм събрала 120 лева за да тида пак.. и какво получавам - отвратително отношение. Обясни ми колко съм сбъркала, че не съм се консултирала именно с него след резултата от БХС, и че след 30 години ве4е риска от хромозомни аномалии бил много висок, и как само той можело да ми каже дали да ходя на амнио или не!... То направо да се чудиш да се смееш ли да плачеш ли..

А цената - явно никога не е постоянна. Една моя приятелка ходи при него, и на нея и взел 140..просто така..явно му е заприличала на по-склонна да си ги плати...

# 425
nlight,тоя е голям простак !  #2gunfire Толкова и разбира щом така мами пациентките си.Ако бях на теб и толкова нямаше да му дам.Идиот! Кожодер !  #Cussing out

# 426
nlight,тоя е голям простак !  #2gunfire Толкова и разбира щом така мами пациентките си.Ако бях на теб и толкова нямаше да му дам.Идиот! Кожодер !  #Cussing out
Да! И сега ме е яд, че не си тръгнах! Трябваше да си тръгна и дори и 120 да не види, единствено заради клипчето което дава накрая останах. Знам, че е глупаво, но сега мога да си гледам бебка..
И знаеш ли какво - на клипчето се вижда как бебка му показва среден пръст! Simple Smile Просто е толкова сладко..отделила съм кадрите от клипа и съм направила едно мини клипче само с тези кадри ама за съжаление не знам къде мога да го кача за да ви го покажа Simple Smile)

# 427
  Мдаммм..........."Лекарската етика в БГ"  това е една дълга и широка тема. Confused Confused Confused
  Много пъти съм попадала на лекари,които нарочно създават стрес на човека,за да го спечелят ,като пациент/клиент.Демек "много си зле,а аз съм единствения ти спасител"!
  Трудно е да кажеш в такъв случай:не му се връзвай!не го мисли! Защото все-пак става въпрос за здравето или живота ти....

nlight ,концентрирай се върху това,че бебката е добре.И дано скоро се освободиш от възникналите неприятни емоции. Hug

# 428
Весе, най-вече в тези две пози http://methobaby.files.wordpress.com/2008/06/snoogle-pillow.jpg
nlight, не се ядосвай, такива лекари бол. Потърси друг лекар и това за сърцето хич да не ти прави впечатление ако не се потвърди от друг лекар.
Мен днес ме е хванало гнезденето, то не беше чистене, пране, сушене, миене, лъскане, с думи прости излизах целия апартамент и сега пия кафенце и доволно ближа рани  Mr. Green
janiza, честита синя радост   bouquet
Ади честита придобивка, това са сладко похарчени пари, сигурна съм  Flutter

# 429
  • Тук и сега
Момичета, кашлицата си е все същата. Нощеска като че ли беше по-добре, но снощи правих гъргара от чай със сода и явно имаше ефект. Днес цял ден не бях в нас и съответно нищо не пих и положението си беше като вчера - лошо. Не знам да не се развива някаква ангина, че и гърлото ме боли. Но може да  от дранто. Утре сутрин съм при док. Дано не е нещо сериозно. Бягам да си лега - лека вечер от мен и благодаря за съветите. Само тази черна ряпа не знам какво е - билка ли е или плод newsm78

# 430
Селма, Siiu, честно казано и аз мисля, че това за сърцето ми го каза, за да ме стресне и да има за какво да се притеснявам до следващия път и да отида пак. Не случайно ми го каза след като спря записа. Предния път пак така като ми каза пола, добави - че трябва да го потвърди следващия път, щото имало случаи на криви пениси - и демек..не се радвай, може да не е мома, ами да е момче с дефектна пишка. Обаче аз бях гледала и други клипчета и много добре знаех вече как изглеждат момиченцата и мом4енцата на този етап. И бях сигурна, че е момиченце, както и след това и други доктори ми потвърдиха.

Жалко само как някой си губят пациентите..вместо да се стремят да бъдат мили, те правят точно обратното.

# 431
Nlight,тоя зслужава жив да го одереш и да му кажеш името във всички форуми,да не тормози и др.мами така #2gunfire #2gunfire #2gunfireКак не го е срам,идиот #Cussing out
Бебка си е казала правилно мнението LaughingКлипче може да качиш във Vbox7 Peace

Сю,найстина сладко похарчени HugА и като са по-малко,съм още по-доволна Hug

# 432
За сърце си има Фетална ехокардиография. И аз ходих на такъв преглед, щото искахме да сме сигурни, че всичко е наред.

Абе какви са тия цени 120-140лв за ФМ  Shocked

3 пъти досега съм ходила заради тези кистички дето имаше на главата и ми вземаха между 50 и 70лв, а на последната бебка така се беше завряла в дясно че не можахме да я снимаме на 3Д да и се види лицето, нито клипче успяхме да направим и лекарката каза 30лв, щото само я измери и видя, че изчезват вече.

И мен много ме дразнят наглите лекари  smile3554

# 433
  • Варна
nlight, досещам се кой е лекарят. Wink
И аз ходя при него за феталните морфологии. Определено нравът му е като на д-р Хаус, но наистина е добър ехографист.

# 434
Колкото и да е добър,няма елементарно възпитание.А държанието му е все едно го карам да ми върши нещо без пари ! Като ´му плащаш поне да си заслужи парите.Първата ФМ си я платих и аз,но отношението беше повече от невероятно.Гледа ме двойно по дълго,с повече обяснения и с много комплименти как бебето ми е много красиво дете,много добре оформено,всичко е перфектно и как е много доволен от видяното до тук.Прави ми вятър човекът,вдъхна ми успокоение,а това е нужно на една бъдещ майка да си изкара до край бременността в радост и положителни емоции.Сега бях пак при него,но с направление.Гледа ме по-кратко,но пак отношението беше много добро и мило.
Не приемам някой да се държи като простак,а на всичкото отгоре и да му платя за това.
А що за доктор трябва да си,че с лъжите си да искаш да си пълниш джобовете? Не бих се доверила на такъв доктор и никога не бих повторила да отида при него,коще да е БОГ във феталната ! Толкова и е щом имало сърдечен проблем,но било нормално,а и не се виждало добре в 20 седмица.Пълен некадърник ! Моят доктор,който е професор в тази област ме накара да отида чак в 22,че се виждало тогава най-добре,а какво значи че в 20 било вече късно ! ХА ХА ХА ! Да си скъса дипломата тоя ! А и че не се виждал полът ! На мен професорът ми го каза със 100% сигурност в 13 седмица,а сега просто го потвърди и то в първите 3 секунди на прегледа ! Само говори по себе си кой какъв специалист е !

Общи условия

Активация на акаунт