SON BAHAR- ЛЮБОВ НАЗАЕМ- тема 3

• 41 599
  • 732
  •   1
Отговори
# 240

Ето това е вече хубава прическа на Еркан. Защо не го показаха такъв в сериите досега? Турският Роберт де Ниро !

# 241
И НА МЕН МИ Е МНОГО ХУБАВ   love001

# 242
И на мен, и на мен...Ох...

# 243
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Я да извадя темата от канафкята и да питам... Thinking
Абе мацкиии...някоя от вас забеляза ли какъв пакет носи в дънките си Галип...???

# 244
 Embarassed Outta Joint
Нали е пропорционален на размера на ходилото , дължината на носа  и още нещо ...Така че размерите при Галипчо са многообещаващи  Crazy Shocked

# 245
Embarassed Outta Joint
Нали е пропорционален на размера на ходилото , дължината на носа  и още нещо ...Така че размерите при Галипчо са многообещаващи  Crazy Shocked
Определено... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
давам координати...34сериа 1 част 08.00 сек. ГЛЕДАЙ ВНИМАТЕЛНО!!!! После може да се изкажеш компИтентно. Blush Heart Eyes

# 246
ЕЕЕе признах ВИ, големи фоги сте, чак пакети забелязвате hahaha, тази вечер ще наблюдавам и аз внимателно Joy , казват , че и по носа се познавало Embarassed Четях ви днес, ама не успях да пиша през деня, сега от вкъщи е спокойно вече. С колежките коментираме филма, много им харесва, даже може би вече ще бие и Листопад, как плаках снощи за Мемо и на таз пуста целувка "викам си - хайде де, айде давай, награби я.." чак на мъжа ми му направи впечатление, че си е целунал ръката, а не Сабеха, то бива бива, ама такава жена се целува страстно, ама толкоз, в развод е човека, иска с финес да подхожда... Чакам с нетърпение тази вечер сериите. Hug

# 247
Тоз Кемал- аби....голема домакиня...лелелелееееееее...как се е спретнал и мета палачинки... smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 248
ЕЕЕе признах ВИ, големи фоги сте, чак пакети забелязвате hahaha, тази вечер ще наблюдавам и аз внимателно Joy , казват , че и по носа се познавало Embarassed Четях ви днес, ама не успях да пиша през деня, сега от вкъщи е спокойно вече. С колежките коментираме филма, много им харесва, даже може би вече ще бие и Листопад, как плаках снощи за Мемо и на таз пуста целувка "викам си - хайде де, айде давай, награби я.." чак на мъжа ми му направи впечатление, че си е целунал ръката, а не Сабеха, то бива бива, ама такава жена се целува страстно, ама толкоз, в развод е човека, иска с финес да подхожда... Чакам с нетърпение тази вечер сериите. Hug
Абе за носа на съм съвсем съгласна...Я , Серхан Яваш къв нос има...а в панталона пакет....ЙОК...!!! rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 249
Я да извадя темата от канафкята и да питам... Thinking
Абе мацкиии...някоя от вас забеляза ли какъв пакет носи в дънките си Галип...???

голям е Simple Smile)))))

# 250
# 251
А ся де,ква беше тая сцена.Голямо дърво тоя Галип, тук беше момента за целувка без да я крие с ръце. newsm78 newsm78

# 252
запис и от мен.

# 253
А ся де,ква беше тая сцена.Голямо дърво тоя Галип, тук беше момента за целувка без да я крие с ръце. newsm78 newsm78
Нема цАлуФкииии....само по бузките и врата...нема сила дет да го накара да цуне кат хората. #Cussing out ooooh!

# 254
Еми кат нема ,знае ли как нема и да го гледам Grinning Grinning я заради големия му нос и обувки ще се мъча да превключвам от BTV  на нова #2gunfire
Дали ще забременее от целувки по вратлето  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт