SON BAHAR- ЛЮБОВ НАЗАЕМ- тема 3

• 40 553
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

в тая връзка да си задам въпроса: нали всяко име значело нещо. Какво означава Еркан и какво Пакетбая?  Joy Joy Joy Joy
Сегаааааа...мойта интерпретация по въпроса с името... Thinking
Еркан- ерчи се...ммммм... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes..или по скоро се наерчва. Joy Joy Joy
ПакетБАЯ- името показва количеството мат'рял на мястото което не бива никога да назававаме... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

чек да ти досложа още изчервяване  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
хихихихх  Hug Hug Hug Hug
значи то излиза, че двете са свързани ....кат скачени съдове, щото кат има ерчене ...има и фамилия, и то голяма  Joy Joy Joy Joy Joy
Така е ....Све е синджир марка...едното без другото не си оди... Blush Heart Eyes
Бегай да одим в ъгъла, че се закъса вечееееееее... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 676

в тая връзка да си задам въпроса: нали всяко име значело нещо. Какво означава Еркан и какво Пакетбая?  Joy Joy Joy Joy
Сегаааааа...мойта интерпретация по въпроса с името... Thinking
Еркан- ерчи се...ммммм... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes..или по скоро се наерчва. Joy Joy Joy
ПакетБАЯ- името показва количеството мат'рял на мястото което не бива никога да назававаме... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

чек да ти досложа още изчервяване  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
хихихихх  Hug Hug Hug Hug
значи то излиза, че двете са свързани ....кат скачени съдове, щото кат има ерчене ...има и фамилия, и то голяма  Joy Joy Joy Joy Joy
Така е ....Све е синджир марка...едното без другото не си оди... Blush Heart Eyes
Бегай да одим в ъгъла, че се закъса вечееееееее... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

аххахаахаха на колене викаш  Embarassed Embarassed Embarassed оххххххх спирам, че няма стигнат червените човечета
мацко, давай да се засрамяваме па ПакетБАЯ ще ни компенсира

# 677
...И то кви компенсации ще раздава... tooth tooth tooth tooth
Радост...!!! newsm44 newsm44   Радост...!!!  newsm68 newsm68   Радост...!!!  newsm44 newsm44

# 678
...И то кви компенсации ще раздава... tooth tooth tooth tooth
Радост...!!! newsm44 newsm44   Радост...!!!  newsm68 newsm68   Радост...!!!  newsm44 newsm44

ахахахаах ще има  newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 ppp

а той:  welcome welcome welcome welcome welcome

а ние:   mrstraetz  mrstraetz  mrstraetz  mrstraetz  mrstraetz

и накрая:  censored censored censored censored censored censored

# 679
Абе мацки, няма ли да се кротнете, че ще ме уморите от смях Joy
Айддеее, филма почва след 5-4 минути и знаете коя серийка следва или ми се иска и изпреварвам Simple Smile

# 680
Абе мацки, няма ли да се кротнете, че ще ме уморите от смях Joy
Айддеее, филма почва след 5-4 минути и знаете коя серийка следва или ми се иска и изпреварвам Simple Smile

знаем знаем ....самоизчервихме се 4-5 поста назад  Joy Joy Joy

# 681

# 682

ахахахахахахаахахахаахаха
ааааааааааа може още  Joy Joy Joy Joy Joy Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 683
на Гальо да му имам джиповете .... все се развалят в най-подходящото време  Joy Joy Joy

# 684
на Гальо да му имам джиповете .... все се развалят в най-подходящото време  Joy Joy Joy
А как я гледа Сабиха кат мачък  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 685
невероятен е   love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 686
Лелелеллееееееее...как ще изържим са до утре... smile3514
Кат не виждам Баятия...сърцето ми ще е като кюфте на скара...ще се свива. newsm53

# 687
Лелелеллееееееее...как ще изържим са до утре... smile3514
Кат не виждам Баятия...сърцето ми ще е като кюфте на скара...ще се свива. newsm53

Баятия  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha smile3521 smile3521 smile3521 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 688
# 689
Ееее,...ма ква е тая снимкя са...нищо се не види...ааааааааа...ква е таз цензура. Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Байдауей...да не подписа днеска договор с СЕМ-тюрк. hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт