Отговори
# 60
1001 fen дадох своя вот на линка дето даваш .Нашите много малко%,а пък"Незабравима"...  #Crazy #Crazy #Crazy

# 61
И аз дадох своя Peace

# 62
А тук дали можем да опитаме да вдигнем процента на "Гордата Аси",
че нещо не мога да се примиря с резултата до момента ?
http://nezabravima-unutulmaz.blogspot.com/

В този блог влизат фенове на  Незабравимата и е естествено  фенове на други сериали да не го отварят за да гласуват.
Резултата е смешен!

# 63
1001 fen дадох своя вот на линка дето даваш .Нашите много малко%,а пък"Незабравима"...  #Crazy #Crazy #Crazy

Ами то на Аси кой прави реклама??? А на Перла и Незабравима се изтрепаха да ни ги рекламират по всякакъв начин. Нищо нямам против сериалите, и те си имат своите фенове, гледах Перла, Незабравима се опитах - не ме грабна, но Аси е къде по-стойностен сериал от тези двата. Но не е толкова популярен и известен по разбираеми причини. След интервютата с актьорите нормално е за тяхните филми да се гласува. Когато гледах Сонгюл при Слави, страшно много я харесах, Еда от Незабравима също е много чаровна (само от сериала ми е мнението) и, ако не бях гледала Аси, също щях да гласувам за Перла.

# 64
# 65
# 66
Какъв е този сълзлив сериал Незабравимата. И сценария и играта е една-нямам думи. Погледах малко,какъв е този голям бизнесмен, който не може да се оправи с две жени. А пък те само плачат. Виновна е Нова ТВ,защото излъчва тези сериали вечер. Това не направи с 1001 нощи и Гордата Аси. За това пак Ви напомням, дано не Ви стана досадна. Пишете до предаването На кафе,по спевциално до Зейнеб. Нека посети Турция и да вземе интервюта от нашите любимци. Да види медийния интерес в турската преса. Сега и двамата снимат в Истанбул. Чак ме е яд ,защото беше пропуснат един прекрасен сериал  Гордата Аси. Моля Ви толкова сте убедителни във форума, така че Ви чакат и във  Facebook На кафе.

# 67
# 68
# 69
# 70
# 71
Мурат и Берен в "Есенни страдания"

# 72

страхотна двойка, страхотна рокля със страхотна цепка  #Crazy

# 73
...., страхотна рокля със страхотна цепка  #Crazy

Но и стои страхотно добре, нали! Peace

# 74