Отговори
# 570
И аз като прочетох на Ника поста пратих мъжа за памперси в Метро, но се обади че от тази промоция има само 2-ка и някакви гигант размер. Нас ни трябваше 3-ка, че имам още купени памперси вкъщи от 2-ката и докато ги свърша прецених че ще сме за следващия размер. Нищо само ми е жал че го разходих на майната си за нищо.

Килограмите обсъждате - аз оставих 8-9 кг. в болницата. Остават за сваляне още 9-10 кг, които с този мързел и недоспиване не знам кога и как ще свалям. Дано като тръгнем на дълги разходки се посвали нещо. Странното е, че от изписването до момента според кантара килограмите ми не са мръднали, но визуално и според дрехите ми са ми пораснали Д-то и бутчетата Sad. Вкъщи само ме подиграват за това.

Стар, с теб сме, дай по-ведро настроение в съзвучие с очакваната първа пролет.
Даркан, направо ти се възхищавам. Не знам как смогваш с тези дечица, но да са ти живи и здрави.

# 571
Юхууу  wavey
Ние се прибрахме от разходка, мн съм доволна Simple Smile
Да ви кажа и мойто дЯтИ грухти, пръхти и сумти...Като я оставя на леглото се почва едно въртене и сумтене (това като е заспала) и след 3 мин се ококорва..нийде не ще да спи освен в количката можеби  newsm78
Фонтани и тя си прави...последния беше вчера докато я преобувах-50см струя, паднах направо..от къде го изкара това нещо не знам....за щастие рядко й се случва да прави такива изпълнения...
С акането също е предизвикателсвто - става по 1 път на ден, но качествено до вратлето...картинка Simple Smile
И тя нещо свиква на ръце ама да видим...Ако има едно лесно по цял ден да виси на цицата голям рахат ще е....Спи и най-много като сме навън..ей на днес излязохме в 12ч, заспа веднага още в коридора, прибрахме се в 15ч. и още спи  #Crazy голям й е кеф навън..Обличам я с боди с дълги ръкави, чорапи и гащеризонче или панталон и блузка, шапка и отгоре космонавт..завивам с одеало не мн дебело и чувалчето на количката...не се оплаква Simple Smile
За себе си купих 2 панталона и да ви кажа почувствах се като нормален човек,а не като дропла..е, не са по-малък размер, но са някак по прибрани, абе добре ми е за сега Simple Smile
Оф малко дълго стана...
Хайде гуш  Hug за всички ви и горе главата!

# 572
  • София
Светулче, много ясно, че правиш най-доброто за Ники и си прекрасна майка, нито за миг не се съмнявай в това!  Hug
Аз поне не се терзая от подобни въпроси, и бездруго друга майка няма да получат, такъв им бил късмета.  Mr. Green
Всичко ще си влезне в някакъв ритъм, просто се иска малко време и търпение, но си признавам, че и на мен ми избиват чавиите понякога и ми иде да се метна от терасата. Ама пусто не е достатъчно високо, та ще взема да остана инвалид и ако трябва мъжа ми да ме гледа, по-добре да се гръмна верно. Crazy Crazy Crazy
ДаркАн, браво на теб!  Hug Ей сега бяха моите племенници вкъщи за подстригване, наистина много кротки дечица, ех...

Велви, само аз наддавах тъничък глас в нейна защита, защото имам приятелка миньонче и тежи точно 38 кг. Ми съвсем добре си изглежда, дори не можеш да я наречеш "слаба", а е нормална женичка.

Моето освен стандартното грухтене от партидата, си има и запушен нос и си грухти наистина стабилно. Пръскам със Стеримар и има някакво временно облекчение, дано се постопли времето и да изчезнат гадните хреми и вируси.

# 573

фук-фук Grinning

# 574
  • Бургас
Привет и от мен !

Днес излизах с Димана на разходка и още две мамчета с батковци на по годинка,ей те не спряха тия дечица . Говорихме си за зъбки и нещата,които предстоят да се случат при нас,така че съм с един крак напред.

Ради,видях ,че си ми писала,но вече бяхме навън.Проблема при нас е че някой трябва все да ни вози до центъра,а пък не винаги има кой.Иначе ако живеехме там,винаги готова за разходка.
Мии,дано да е фалшива тревога !
Вени,дано скоро Криско оздравее ,а относно КГ,хич не съм се и съмнявала в теб !
Велв  Mr. Green ,насмотаха те казваш ... тъкмо ще се съберем 3-чките с Ника  Hug
Мяуче,успяхте ли с молитвата?
ДаркАн,наистина си супер мама !

Аз поне не се терзая от подобни въпроси, и бездруго друга майка няма да получат, такъв им бил късмета.  Mr. Green
Не бях поглеждала въпроса от тази гледна точка !  Hug

# 575
Ееее, Пипитууу, направо онемях  Heart Eyes .....

Ама много са ни красиви децата , еххх .....

Благодаря ви за подкрепата  Flutter !
Аз не съм депресивна личност ( нямам време за такива работи  Mr. Green ), но последно време много ни се събра  Crossing Arms, от различно естество ......

# 576
  • София
Пипи, сопри се бре, жена! Ще ми се прииска дъщеря заради тебе!  Mr. Green

# 577
  • До Балкана
Юху! Завърнахме се от консултация с ваксина и сега дебна симптоми от всякъде! А иначе младежа е качил 1 350 кг. и 3 см. - на мама гусито  Animal Pig Изписаха ни Виго - нещо си за профилактика на рахит и едно нещо, което ме озадачи ужасно много и още не съм влизала да чета по въпроса, но педито каза средата на втория месец, сиреч след 1 седмица да започвам да давам по една лъжица сок от ябълка и от морков докато стане по 20 л. на ден!  Shocked Експерта по захранване Мяуче да се притече на помощ, че някак рано ми се струва, но какво ли знам аз! Та към капацитетите да се обърнем  Naughty 
Даркан, страшна си, да са ти живи и здрави сладурчетата!

# 578
  • София
Далче, а и още някой вчера беше питал - аз на ваше място абсолютно не бих дала нищо различно от мляко поне 4 пълни месеца. Не вярвах, че все още има педиатри, които препоръчват сокчета през втория месец, честно.

# 579
Пипи, за фукня си е, пу-пу Simple Smile

Иска ми се и моя младеж да го снимам, ама се е опъпчил масивно горкичкия..и като се надуе да реве и като се зачерви целия..прелест..

оле ще полудея, от 40 мин се *храним*. и диването се е научило да си мята главата, докато суче..ауч...

# 580
Пипи, много ти е хубава госпожицата.
Съни благодаря, както винаги ми вдъхваш кураж Hug, утре ще го заведа на доктор да видя какво ще кажат.Стискайте палци.

# 581
    Пипито, страхотна снимка, страхотно бебе, направо нямам думи. Фукай се колкото искаш, имаш пълно основание.

Далчето, аз също не бих дала нищо друго освен мляко до 4 пълни месеца. Моето педи каза, че сокчетата обострят коликите, дори ми каза, че ще ги включим чак на 5 месеца, след захранването със зеленчуково пюре. Но ти си знаеш най-добре.

И моите деца по-свястна мама няма да получат, така че трябва да се научат да ме харесват. Виж, за мъжа ми не съм много сигурна, нещо май ще прави рекламации в скоро време на мама и тати, лошото обаче е, че и те няма да ме приберат.На мен пък ми дреме...

Стар, и от мен имаш морална подкрепа, не че ще ти помогне много, но да не си сама...Горе главата!

Да се възхитя и аз на мама-героиня ДаркАн. Да са ти живи и здрави дечицата!

# 582
Момичета, едно голямо  Hug за всички ви. Винаги много ми помагате.
Относно грухтящите бебета- и моето е от тях. Особено като се нахрани такова грухтене започва, пъшкане, мята главичка, ръчички, краченца. Понякога имам чувство, че ще я откъсне тая малка глава, така е мята. И това вратле как я удържа не знам. Много ми е жилавка.
Далче, бравос на момъка!
ДаркАн, огън си ти.  Hug
Ние пак не можахме да заспим. Докато се мъчим мина вече 17ч и наближи време за следващото хранене, така че спряхме да се мъчим и сега муцка е у пра-бабето си.
Ние с разходките сме много зле, никъде не сме излизали още. Чакаме си количката, ама се бави нещо. И с това запушено носле сега ме е страх да я показвам навън, та си седим затворнички.
Момичета, споделете впечатленията си за Dee-dee слинговете. Удобни ли са ви, до каква възраст могат да се ползват и откъде да поръчам? Иска ми се да си взема, ама ми трябва малко стимул, подтик.  ;-)newsm78

# 583
Разходката ни беше прелестна днес  Heart Eyes. Количката ми е страшно удобна, да отбележа отново. Доволна съм много от избора си без да съм я виждала наживо преди да я поръчам  Peace. Времето е много хубаво днес, а от утре ще е още по  Wink.
Стели, цялата ми положителна енергия ти изпращам, за да  пребориш каквото трябва  Heart Eyes!
Даркан, страхотна супер мама си!  Grinning
Пипи, то си е за фукня с таз твойта мадама малка  Hug!
Далче, аз също не бих дала сокчета. Ние сме утре на консулт за ваксина. Да видим какво ще ни измислят и на нас.

Мой Йони мята и той глава като щур  Laughing. Много е смешен! За грухтене -  не, той е изключение от партидата май, но пък сумти и пъшка в леглото  Mr. Green.

# 584
Далче, аз също не вярвах , че има още педиатри, които са толкова назадничеви  Crossing Arms ! Сок !!!! преди 6-ия месец е абсурд за мен . Може да се захранва след 4 пълни, но с пюре( зеленчуково), или каша.
Този педиатър не е отварял медицинска литература скоро, сигурна съм !

Танче, дай снимка на този слинг, аз нещо с моя Премакс не мога да се оправя !

mii, имате стиснати палчета от мен !

Рали  Hug, kendii  Hug !

Общи условия

Активация на акаунт