На момичетата с проблеми и притеснения - голямо гуш!
Аз пък както и да си кривя душата, не мога да се оплача от мойто зверче - вчера примерно яде само 5 пъти и почнах да си вкарвам разни филми (ама не мож го събуди това докато спи и това е). Днес пък се скъса да яде и да ака
и няма заспиване. Да не говорим, че толкова шава с краката, че е много трудно да й нахлузвам памперсите.
Ама какво да го правя, зверче! 
Да ви призная един лек кахър, не мога да кърмя в седнало положение.
Още от болницата и двете свикнахме на легналата позиция и така си продължава и до днес... Опитвах да я кърмя и седнала, ама нито на мен ми е удобно, нито на нея...
Не знам как ще я караме като тръгнем по улиците, щото аз за дискретно кърмене в легнало положение не съм чувала Айде, зоват ми цицата пак!
Целувки на всички!
. Ясен има колики. Заспива за 10-15 минути и после реве 2 часа. Аз в тези 15 минути с бясна скорост се опитвам да свърша някаква работа щото няма кои. Цял ден така. Успокои се следобеда и точно тогава се появи мъжа ми. Пита ме какво се оплаквам, много спокойно си било детето
..и излезе по работа. Накрая си го отнесоха "Свидетелите на Яхова" (не знам дали се пише така), които звъннаха да ме зарибяват е най-подходящия момент. По едно време ми идеше да ревна с детето и да крещя по-силно и от него. Успя да се захласне 3 пъти и да се задави доста сериозно с вода
Жалко, че на успяхме да излезем 
)
..държа детето и ми мерише на кокос...и му викам,че нещо откачам няма как да мерише на кокос ,а той ми заяви гордо:"Ами от балсама за усни дето ми даде е ,намазах се с него и после я целувах по лицето"
Много е важно да си спокойна, че те нали много усещат.
На мен пък днес си ми избиха чивиите, та и аз си ревнах преди малко, ама сега ми е добре и ми олекна. Сменях го преди малко малкият и като видях две жилчици - съвсем малки,но червени направо откачих. Добре, че беше
да ми даде едно рамо, че съвсем бях изтрещяла да го водя малкия по спешни кабинети. За красота педи не си вдигаше телефона
- много ти е прекрасна принцеската!
, нашата е един от тях. И вода със захар ме съветва да давам и да кърмя през 3 часа, че да имало време да ми се напълнят гърдите