"Дързост и красота":Тема 58

• 27 424
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
Ехо  Hug

Не съм гледАла 4-5 серии и днес какво да видя: Брукасита в леглото с портрета на РичУ  hahaha саминка и не спинка, ами рони крокодилски сълзи по РичУ  Shocked Shocked Shocked
Кога бе, руса шматке пак се преориентира  Shocked
До миналата седмица по НичУ вехнеше  ooooh!

ФийбитУ днес пак извади перфектно стегнато телце, ама какво да се прави нали е генче, от перфектната си майка го е наследила  Flutter
Много ми е хубавка, и много ме е яд, че ще я махнат бърже-бърже  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Чудя се РичУ дали щеше тъй да харесва тоз Коце, ако не искаше да се отърве от Рик. Коцето и той не ми изглежда като идеалния зет  Crazy

Брукасита, ако си махне сЮтиенчето, дали няма да си поговорят циците й отблизо с пъпа  Thinking

# 466
  • somewhere near the sea
Не съм гледАла 4-5 серии и днес какво да видя: Брукасита в леглото с портрета на РичУ  hahaha саминка и не спинка, ами рони крокодилски сълзи по РичУ  Shocked Shocked Shocked
Кога бе, руса шматке пак се преориентира  Shocked
До миналата седмица по НичУ вехнеше  ooooh!
Не бързай, бе, душа, още следващия път ще се пробва при НичуПо-точно ще признае на Тейлър, че още го обича.

Последна редакция: ср, 31 мар 2010, 20:09 от Marsia

# 467
Няма ли да има вече нова фотосесия за новия сезон? newsm78

# 468
  • somewhere near the sea
Ридж кани Ашли у тях край басейна за четвърти юли.
Там е цялото семейство и всички са с ведро настроение, с изключение на Стефани, която веднага пита Ридж за това как е минала срещата му с Ашли. Той казва, че е минала добре.
Ашли иска да е на чисто за нея и  Рик.
Брук е много съкрушена, когато идва там и разбира, че Ридж е с Ашли.Отчаяно се опитва да му обясни, че е важно за сина им да бъдат семейство.Ридж я пита защо не е разбрала още миналата вечер, че вече не са заедно, сега нямаше да провеждат този разговор. ooooh!
Константин работи сам настрана върху песента им с Фийби, а тя и Рик също работят за перфектен дует.
"Аз трябва да съм тук, Ридж, да съм с вас, а вместо това някаква чужда жена и детето й играе с нашия син"-негодува Брук "И двамата знаем, че ако Ник беше свободен, нямаша сега да си тук,за да ме молиш да бъдем заедно. Затова не трябва да ме упрекваш"- казва й Ридж. "Искаш да живееш с Ашли ли?"-пита Брук. Той отговаря, че не знае, но и на двамата им трябва време.
Рик се нахвърля на Константин, когато Фийби му казва, че той е записал съобщението на непознатата жена до Рик и го е запазил. Рик е ужасен, че Константин е направил този запис. Не може да не мисли за това, вцепенен е от страх.
Ашли иска да разгласи миналата си връзка с Рик, но той е против. Фелиша също съветва Ашли да си мълчи, нека да погребе тази тайна. smile3505 Ридж отива да я види в лабораторията, целуват се и ги заварва Стефани, казва им, че е щастлива да види, че фирмената политика е нарушена.Казва им, че ги уволнява днес, нека да отидат в Каталина и да си починат. Брук идва и си мие ръцете, за да пробва сапуна. "Цял ден можеш да миеш ръцете си, но няма да измиеш вината си"-казва й Стефани. Брук не й обръща внимание, определя аромата като изтънчен. "Изтънчен"-саркастично пита Стефани-ти не би го усетила". Брук напуска. Ашли изказва неодобрение за чутото. Стефани й казва да се благодари, че няма брат или по-голям син, тогава щеше друго да говори.
Константин и Рик се бият заради съобщението по телефона. Фийби  казва на Рик, че не иска да знае коя е жената, с която се е виждал, когато са били разделени. Тя е убедена, че с Константин ще спечелят конкурса.
Стефани е безкрайно доволна, когато вижда, че Ридж и Ашли се целуват. Тя предупреждава Ашли, че Брук винаги ще й бъде конкуренция.
Ашли се обажда на Рик и му казва, че непременно трябва да проведат своя разговор, преди тя да каже на Ридж. Рик е бесен. Все пак отива на срещата. Тя иска да бъде честна. Не може да има връзка с никого, ако тази лъжа виси над главата й. Той го определя като безразсъдство-"Искаш да ме хвърлиш на кучетата"... Фийби ще бъде разбита. Ашли е непреклонна-тя не е там, за да иска разрешението му, а да му каже за намерението си.
Брук и Ридж разговарят за причините за раздялата им . Той разсъждава, че не е добра идея Брук да работи във „Форестър ориджиналс.” Тя недоумява какво им пречи да бъдат заедно. Той отговаря:"Аз. Вече не вярвам, че ти ме обичаш."  Тя пак се опитва да му обясни, че осъзнава, че го е наранила като е отишла при Ник, но била объркана. Моли го да й прости и тази грешка. Той не може да й прости-фактът, че не може да е с Ник, не означава, че трябва да бъде с него. Той се опитва да продължи, но...без нея.

# 469
Ее,днес съм доволна!
Брук получи точно това,което заслужава!    Peace
Толкова е жалка...Ужасен наглец!То бива молене,лазене,ама тя...да запазела достойнството си!   #Crazy   Брук и достойнство!  

"Рич,не дойдох само да работя!"     Joy Joy Joy    ами естествено,кога се е интересувала от работа или нещо друго?!Първа и единствена цел-ОСИГУРЯВАНЕ на мъж в леглото...за работата ако остане време!    Joy
И учудена от факта ,че Рич не й вярвал...че как би могъл?!Заряза го и от самолета се хвърли в леглото на друг мъж...Голяма любов ще да е към Рич...    Twisted Evil

Тая бабишкера Ашли и тя като Брукаситка...хич не й дреме кой ще е наранен,важното е тя да успокои съвестта си!  
И не знам защо смята ,че трябва да разказва на гаджето си /Рич/ за миналите си връзки...с когото и да е!За нещо като изповедник ли го има?   newsm78
Като че ли него го интересува с кого и с колко е спала преди това!

А Стефка ме изкефи много....  "Щастлива съм,че нарушавате фирмената политика!"   Mr. Green

И към Ашли  :"Благодари се ,че нямаш съпруг или син,с които Брук да спи!"   Joy Joy

Кога е било баба Брук да види мъжки панталони и да ги пропусне...   Joy Joy Joy

# 470
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Големият РИЧ-адронен ШУТ-колайдер Joy Joy Joy

# 471
Много ме накефи днес Рич.....Най-накрая да постъпи като мъж и веднъж да я отреже тази нагла лигла Peace.....Горкинката Брук сама изоставена и но сухо.....колко ли време ще издържи без мъж.....и да видим кой е следващия Thinking.....аууууу то бива бива ама нейното е направо ненормално.....започвам сериозно да се замислям над психическото и състояние. ooooh!Това нормален човек не може да го прави.....животът и се върти само около мъже....капка самочувствие и достойнство няма,само на кой мъж да се нахвърли че да не спинка сама..... Crossing Arms

# 472
Абе след като Форестър се подвизават в нова сграда защо лабораторията си е все една и съща? Joy

# 473
Извинявам се ама не мога да се сдържа.....Не мога да й се нагледам просто...... Crazy

# 474
В "Дързост и красота" предстои:

Ерик и Рич обсъждат напускането на Брук. Стефани е сигурна, че Ашли ще я замести успешно. Тя опакова нещата на Брук и ́и ги изпраща.
     Ашли съветва Рик да каже истината на Фийби.
     Карл съобщава на Бриджет, че д-р Милс се пенсионира една година по- рано, за да избегне скандала с бебето на Мароне. Идва Ник и Бриджет го запознава с Карл. Ник разказва, че Тейлър се чувства добре, но яде много яйца. Бриджет едва не се задавя.
     Брук сяда в кафене "Рус", унесена в мислите си. Непознат мъж приближава до нея и казва, че е много хубава, за да е сама. Предлага да ́и купи питие, тя отказва. Той обаче настоява. В този момент ́и звъни Дона, която гледа децата. Докато разговарят, непознатият написва нещо на една салфетка и го пуска в чантата на Брук. Дона я моли да се прибере, защото трябва да тръгва за летището. Брук си тръгва, мъжът ́и препречва пътя.
     Дона отново се обажда, Брук  я уверява, че си идва. Дона вижда приближаваща кола и решава, че това е Брук. Казва на децата, че мама идва, и излиза. Но колата не е на Брук, а на доставчика.
     На сутринта Хоуп се обажда на спешния телефон 911. В това време Брук се свестява в колата си.
     Стефани и Дороти от службата за защита на децата идват в дома на Брук. Тя се прибира замаяна. Дороти решава, че е пила цяла нощ, защото мирише на алкохол. Стефани я заплашва, че ще ́и отнеме децата.
     Контантин вижда Рик да разговаря с Мадисън и решава, че тя е другата жена в живота му.
     Брук си уговаря среща с Тейлър и моли Ник да гледа децата.
     Ерик научава, че Стефани и Дороти се познават отдавна. Той е против това да се месят в живота на Брук.
     Докато Брук приготвя вечерята, Хоуп и Ар Джей намират запалката, която Ник е изпуснал. Когато влиза при тях, тя ги заварва обградени от пламъци.
     Торн оставя Али да преспи при Фелиша. Тя го пита с кого има среща, а той се прибира сам, за да скърби за годишнината от смъртта на Дарла. Разстроен, поглъща алкохол с хапчета.
     Брук се опитва да измъкне децата си от капана на огъня. Те започват да кашлят и тя изпада в паника. В този момент идва Рич и успява да загаси огъня с пожарогасител, пристига и пожарната. Рич укорително пита Брук какво е станало.
     Хоуп разказва как е започнал пожарът. Рич е ядосан, че Брук е поверила децата на Ник, след като преди време Хоуп едва не се е удавила, докато е била под неговия надзор. Идват Стефани и Дороти. Брук ги отпраща, но те искат да говорят с Рич. Дороти го съветва да вземе децата при себе си. Рич смята тази мярка за прекалена, но Стефани обяснява, че Брук се нуждае от помощ. Брук се разплаква.

# 475
Благодаря много за предстоящото мис арк.... Hug Hug Hug
Ммммм чудничко се развиват неща.....падението на Бруклата продължава.... Crazy

# 476
  • с/у ОколоМръсТното
мис арк   bouquet

berina - посочи поне 3 черти на лицето на Дънди, дето са те впечатлили...
Обаче момчетата ти са божествени  Hug

# 477
Марси   bouquet
Мис Арк   bouquet

Благодаря и на двете за преразказите  Hug

Чудя се възможно ли е нормална жена да си причинява всичко това.  newsm78 Не стига че я изритаха като последния парцал Бруклата, но не й стигна това, ами се върна да ги погледа всички около басейна, колко са щастливи без нейната натрапчива компания  ooooh! Днес Ридж ми се издигна в очите с твърдото си поведение, но докога ли  Thinking Ей няма спирка тая жена, като си науми,че трябва да има някой мъж, по земята ще се влачи, ще се унижава, но трябва да го вкара в леглото  Sick И колко нагло заяви, че мястото й било там  Mr. Green, след като Ридж недвусмислено й каза,че не е желана. Започна да се усеща завалията и да го удря на чест  Crazy

# 478
Здравейте   bouquet Гледам Брук продължава с излагациите в българските епизоди  Laughing При нас вече е започнала да се прави на сериозна и отговорна, да видим докога  Mr. Green
Берина, разкошни снимки си пуснала Simple Smile

Бялото от днес:
Брук продължава да се моли на Рич да остави Рик във фирмата, да го направи за нея.
Стефи отива да види Рик, той й казва, че има шанс той да остане във фирмата и да са заедно и я пъди с обещанието, че ще й обясни по-късно.
Рич е убеден, че Рик е планирал всичко и моли Брук да спре да настоява, той няма да допусне Рик да се върне в компанията, нито сега, нито когато и да било.
Рич е казал на Стефи какво стана, тя се радва, че е жив, че Рик го е спасил. Стефи пламенно защитава Рик, Рич е непоклатим - според него Рик манипулира Стефи и той като баща ще я защити.
Брук казва на Рик, че се гордее с него, че е спасил Рич, но това нищо не е променило, отношението на Рич си е същото. Рик не знае какво друго трябва да направи.
Стефи се разплаква и самообвинява, защото Ерик ще свика пресконференция да обяви оттеглянето на Рик. Тя кара Брук да направи нещо.
Рич влиза при Рик и му казва, че ще направи така, че с Рик да е свършено в компанията, както и с връзката му със Стефи. Брук има идея как да направи така, че Рик да остане, но има нужда от помощта на Стефи. Тя е съгласна на всичко. Брук казва, че ако тя е в компанията, Рич никога няма да се навие да остави Рик тук. Затова ако тя обича Рик, ще напусне фирмата. Според Брук Стефи е последната надежда на Рик и я пита дали би направила тази жертва за мъжа, когото обича.
Край.

# 479
  • България
Берина,страхотни снимки  bouquet!
Красивото си е красиво!

Общи условия

Активация на акаунт