Пролетни РУСЕнски вълнения

• 26 059
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
elli78,препоръчвам ти Дунав.от тази седмица са навън и е направо страхотно.цените са по ниски от тези на Вълшебство и е тройно по голямо.

# 721
Добро утро!

# 722
Добро утро!
Някой може ли да ми помогне с координатите на доц. Петрова?

# 723
доц. Петрова-082 837225

# 724
Desiree    bouquet много ти благодаря!

# 725
маякуб,как е малкия-оправи ли се?

# 726
ми не  Sad лекаствата му свършиха, а той още кашля - вече 2 седмици кашлица и сополи, вече нищо не му помага...

# 727
Последния работен ден имах записан час за д-р Новакова за 17ч, влязахме към 19 и след нас имаше доста деца.
Благодаря за телефона, на който се записах.

# 728
Ох, свършиха почивните дни...
Благодаря на всички за чудесните пожелания към малката ми рожденичка  Hug
Да ви се връщат многократно...
Относно детски клуб, ние бяхме в Джунглата, защото другите клубове бяха заети. Но въпреки това останах много доволна!
Това е...И аз имам снимки на дъгата..Беше страхотна! э

# 729
  • в огледалото на живота
Те че свършиха дните свършиха,ама и темата ни май на свършване Mr. Green,я някой да заформи заглавие за новата Flutter

# 730
Здравейте и от мен! Дъгата беше много красива, но бяхме на път и нямах възможност да снимам. Относно клуб за РД препоръчвам Вълшебство. Ходила съм на почти всички забавачници и мился, че най-добър за малките (1-4год) е този клуб. Не е голямо и всички деца се виждат с един поглед, даже и от пушалнята. Капацитета на клуба е 10деца и затова външни деца почти няма. Има и още едно място, където стават весели РД-тата - на площадката, на която играете обикновенно, но там всичко зависи от времето.

# 731
Здравейте!

Ние днес бяхме на РД в сладкарница Златните рибки в Халите. Децата са около 2 годинки. Не ти ги гледат, но пък са на една ръка разстояние. Безплатно е ползването на детският център. Чисто е, има с какво да си играят. Просторно, не е задимено. Храната беше чудесна - поръчана от там.

# 732
# 733
Добро утро!
Чочии, ти не спиш ли бе жена? То и моят юнак е раонбудник и към 6,30 събужда цялата къща, ама ти водиш класацията с това ранно кафенце! Благодаря  Hug

ПС: някой да знае защо нямаме ток в блоковете до у-ще Възраждане?  newsm78 нямаме бележка за профилактика.

# 734
докато попитам и го пуснаха, явно е било някаква авария или следсвие на снощните гръмотевици

Общи условия

Активация на акаунт